Yoga & SomaMove

Carolina Söderberg

Fördjupa din yogapraxis med Carolina Söderberg på Sivota Retreat - powered by Playitas. Upplev SomaMove i en magisk naturskön miljö för total avkoppling! Tillsammans skapar vi en oförglömlig yogavecka där ditt välbefinnande står i centrum. 

Om du inte har provat yoga tidigare har du nu en unik möjlighet med Carolina. Hon kommer på ett tryggt sätt vägleda dig genom de olika övningarna med huvudfokus på att förbättra ditt välbefinnande både i kropp och själ genom att stärka din fysiska kropp och ditt inre.


Klassbeskrivningar

Global Yoga är en klass där vi startar med att känna andetaget, fördjupa det, känna pulsen sjunka och närvaron inåt öka. Mjuka rörelser som övergår till mer flödande, stärkande och välgörande yogapositoner. Klassen avslutas med en skön stund i shavasana (stilla vila) Ingen tidigare erfarenhet krävs och du som aldrig provat yoga, ta chansen nu. 

Yinyoga öppnar upp för att låta dig varva ned. Alla kan yinyoga, det handlar inte om hur det ser ut utan hur det känns. Alla positioner är relativt enkla men för den delen inte alltid så lätta. Vi arbetar med skelettet, fascian, ligament, leder och inre organ. Det är också en djupt meditativ och återhämtande praktik för hela varelsen. Kom som du är, välkommen att vara i stillhet och vila.

Happy Hips är en yogaklass med fokus på området kring våra höfter, sköna flöden som både stärker och öppnar upp kroppen. Lite extra kärlek riktas till våra kära höfter. 

Soma Move förenar rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri.


Program 

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta? 

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  
 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell: 

13-20 maj 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:                                                 

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Carolina Söderberg bor i Falun och jobbar heltid med träning och yoga. Sedan januari 2023 driver hon sitt egna företag Carolinas Träning & Yoga efter att jobbat närmare 22 år på olika träningsanläggningar. För det mesta arbetar hon med sina PT kunder med träning och yoga, håller kurser och samarbetar med Jenny och Sanna Kallur i deras online träningstjänst Get Vibes. 

2010 åkte hon på sin första träningsresa till Monte Gordo i Portugal och där hon fick upp ögonen för Global Yoga. Efter detta tränade hon med Johanna Hector och hennes team. Hon utbildade sig även i Forrest Yoga och Yinyoga.

Sedan 2010 har yogan varit en del av hennes liv och hon ser även till att få in yogan i vardagen. Hon gillar att det finns en bredd av olika yogastilar och former och man kan välja det man tycker passar en själv bäst. Kanske behöver du mest lugn och ro när det händer mycket omkring dig och du behöver hjälp att lugna ner dig både fysiskt och psykiskt. Kanske är du stel och stel och behöver mjukas upp. Det ena följer det andra. Genom yogan lär du känna dig själv, din kropp och blir bättre på att lyssna på dina behov.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas