Apollos service på resmålen

Din resa med Apollo ska vara mer än bara semester. Därför kan du på ett enkelt sätt och när som helst höra av dig till oss eller våra samarbetspartners för information, råd och tips. Och skulle det uppstå ett problem ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Beroende på vart du reser får du olika typer av service: Apollo service, telefonservice eller lokal service. Vilken typ av service och tillgänglighet som gäller för ditt resmål visas med en symbol på resmålssidan på apollo.se. Vid ankomst får du mer exakt information om vad som gäller på just ditt resmål, samt ett aktuellt utflyktsprogram. (Här kan du läsa mer om utflykter och transfer.) 

Full service

På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats, nära och tillgängliga för dig och dina medresenärer. Du möts alltid av Apollos reseledare på flygplatsen vid ankomst.

Så når du oss på resan
Under din semester är det enkelt att komma i kontakt med oss på Apollo

  • Service dygnet runt via telefon.

  • Via sms eller mejl.

  • Informationsmöte som anordnas kort efter ankomst. Här får du praktisk information, tips och möjlighet att boka utflykter, hyra bil med  mer.

  • De flesta resmål har servicekontor och servicetider på utvalda hotell eller centralt belägna platser på resmålet. För en personlig kontakt är du alltid välkommen att träffa oss där.  

Telefonnummer till oss samt adress och öppettider till vårt servicekontor får du vid ankomst. Har du bokat endast flyg rekommenderar vi att du vid ankomst till resmålet kontaktar en reseledare för att få ta del av välkomstmaterialet. Telefonnummer till oss finner du även på din biljett. 

 

Kort om Apollos service

Apollo service: Apollos skandinavisktalande personal möter upp på flygplatsen vid ankomst. Apolloservice dygnet runt via telefon. Via sms eller mejl. Informationsmöte kort efter ankomst. Servicetider på utvalda hotell.

Telefonservice: Du möts alltid av Apollos reseledare på flygplatsen vid ankomst. Apolloservice dygnet runt via telefon. Via sms eller mejl.

Lokal service: Apolloservice via vår engelsktalande samarbetspartners på resmålet. Dygnet runt service via telefon. Via sms eller mejl.

(Aktuellt telefonnummer står på din biljett samt fås vid ankomst.)

Telefonservice

På resmål med telefonservice har Apollo inte personal på plats, men du har alltid tillgång till Apolloservice dygnet runt via telefon. De ger dig gärna goda råd och tips och skulle en akut situation uppstå ser de till att göra allt för att hjälpa dig.

Så når du oss på resmål med telefonservice

  • Service dygnet runt via telefon.
  • Via sms eller mejl.

Telefonnummer till oss finner du på din biljett.

Lokal service

På resmål med lokal service har Apollo ingen egen personal, utan representeras av vår lokala, engelsktalande samarbetspartner. De ger dig gärna goda råd och tips så att du får den bästa möjliga semestern.

Så når du dem på resmålet

  • Service dygnet runt via telefon.
  • Via sms eller mejl.

Telefonnummer till oss finner du på din biljett. Har du endast köpt en flygstol så rekommenderar vi att du redan vid ankomst till resmålet kontaktar vår engelsktalande samarbetspartner för att få ta del av välkomstmaterialet.

 

Mobil och surfplatta utomlands
Med mobil eller surfplatta kan du alltid kan hålla dig uppdaterad om vad som händer på resmålet och få ut ännu mer av vår service på resmålet. Att ta emot sms från oss är gratis, och det är oftast billigt att skicka sms. Dessutom erbjuder många hotell wifi gratis eller till en rimlig kostnad. Många teleoperatörer erbjuder förmånliga paket för mobilanvändning utomlands, hör gärna vad som gäller hos din operatör.

Ladda ner Apollos reseapp

Vi vill ge dig alla möjligheter till en fantastisk semester. Därför kan du nu ladda ner vår reseapp kostnadsfritt till iPhone och Androidmobiler och ta med den på resan. I appen får du exklusiva rabatterbjudanden och tips från våra reseledare på saker att hitta på, och ställen du inte får missa. Det kan vara den bästa stranden, en sevärdhet eller en restaurang som serverar en lokal läckerhet. Perfekt för dig som vill ha lite inspiration för att lära känna resmålet.

Läs mer om appen och ladda ner den.