Apollos service på resmålen

Apollos service på resmålen

Din resa med Apollo ska vara mer än bara semester. Därför kan du på ett enkelt sätt och när som helst höra av dig till oss eller våra samarbetspartners för information, råd och tips. Och skulle det uppstå ett problem ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Beroende på vart du reser får du olika typer av service: Apollo Service, Local Service eller Apollo Service Line. Vilken typ av service och tillgänglighet som gäller för ditt resmål visas på resmålssidan på apollo.se. 

 

Apollo Service

På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats, nära och tillgängliga för dig och dina medresenärer. Du möts av Apollos reseledare på flygplatsen vid ankomst. Reser du med ett flyg i reguljärtrafik och har beställt transfer så blir du mött av en lokal representant som hjälper dig till hotellet.

Vi erbjuder service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. De flesta resmål har servicekontor och servicetider på utvalda hotell eller på centralt belägna platser på resmålet. För en personlig kontakt är du alltid välkommen att träffa oss där. 

Telefonnummer till oss, information om servicetider på hotell samt adress till och öppettider för vårt servicekontor får du kort inpå din utresa.

Har du bokat endast flyg rekommenderar vi att du vid ankomst till resmålet kontaktar en reseledare för att få ta del av välkomstmaterialet.

Lokal Service

På resmål med lokal service representeras Apollo av vår lokala engelsktalande samarbetspartner. Vår lokala representant hjälper dig gärna med goda råd och tips för den bästa möjliga semesterupplevelsen.

Du kan även komma i kontakt med oss, dygnet runt via telefon, sms och mejl som besvaras av vår egen skandinavisk- och engelsktalande Apollo Service Line. Är ärendet brådskande bör kontakten alltid ske via telefon.

Aktuella telefonnummer får du vid ankomst till resmålet.

Apollo Service Line / Telefonservice

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Är ärendet brådskande bör kontakten alltid ske via telefon.

Reser du med ett flyg i reguljärtrafik och har beställt transfer så blir du mött av en lokal representant som hjälper dig till hotellet.

Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Ladda ner Apollos reseapp

Vi vill ge dig alla möjligheter till en fantastisk semester. Därför kan du nu ladda ner vår reseapp kostnadsfritt till iPhone och Androidmobiler och ta med den på resan. I appen får du exklusiva rabatterbjudanden och tips från våra reseledare på saker att hitta på, och ställen du inte får missa. Det kan vara den bästa stranden, en sevärdhet eller en restaurang som serverar en lokal läckerhet. Perfekt för dig som vill ha lite inspiration för att lära känna resmålet.

Läs mer om appen och ladda ner den.