Barn på charterresa

Charterresor – prisvärt och bekvämt

Charter är ett smidigt och uppskattat sätt att resa till populära sol- och badresmål över hela världen. Hos Apollo hittar du färdigpaketerade charterresor med handplockade hotell och flyg i prisvärda paket. Du kan välja allt från små charmiga hotell till All Inclusive, och enkelt boka tillval som transfer, hyrbil och spännande utflykter. På plats väntar oftast Apollos personal med intressanta tips och hjälp vid behov. Vill du veta mer om ett hotell kan du läsa omdömen från tidigare gäster. Då vet du precis vad du får och kan tryggt se fram emot en fantastisk charterresa!

Varför charter med Apollo?


Hur vill du resa?

Hitta just din resstil och se fram emot en oförglömlig semester!

Sommarresor

Gå vilse i gränder, utmana en badkruka och vandra bland citronlundar. Lär dig dansa zorba på en liten bakgata och prova lokala delikatesser på ett undangömt hak. Boka sommarens semester!

Se alla sommarresor

Höstresor

Skjut upp höstkylan, mörkret och regnet – och åk på äventyr eller koppla av på en vacker strand med dina nära och kära istället! Unna dig lite extra värme i år du också.

Se alla höstresor

Vinterresor

Dyk ner bland färgglada korallrev, smaka exotiska frukter, slumra till under en vajande palm eller vandra genom tropisk grönska. Boka din vinterresa idag och börja längta.

Se alla vinterresor

Vårresor

Längtar du efter sommarvärme redan i mars, april eller maj? Smygstarta sommaren med en resa i vår och njut av avkopplande stranddagar, äventyrliga utflykter, ljumma kvällar och vacker grönska.

Se alla vårresor

Familjeresor

Resor till utvalda hotell med allt som behövs för att barnfamiljer ska trivas extra bra.

Se alla familjeresor

Resor för vuxna – för dig som reser utan barn

Se våra resor och hotell som passar perfekt för dig som reser utan barn.

Se alla resor för vuxna

Sista minuten-resor

Fynda såväl billiga paketresor med hotell och flyg som ospecificerat boende och sista minuten-flyg. Boka idag och res imorgon!

Läs mer och boka

Tips & Inspiration

Låt dig inspireras av våra restips, hitta ditt drömhotell eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Reseguider

I våra reseguider hittar du tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, mest intressanta sevärdheterna och mycket mer!

Läs våra restips

Hitta ditt drömhotell

Hitta det perfekta hotellet med en förfinad sökning. Bocka bara i det som är viktigt för dig och se hotell som passar just dig.

Gå till hotellhittaren

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här


Vanliga frågor om charterresor

Vad är en charterresa?

En charterresa är en färdigpaketerad resa med flyg, hotell och fast reslängd – smidigt, prisvärt och tryggt. Tillval som transfer och utflykter förenklar resan.

Vad ingår i charterresor?

I en charterresa ingår flyg och hotell. Det går även att boka endast flyg, som kallas charterflyg. Du kan boka tillval som transfer och utflykter, och oftast handla taxfree på flyget.

Finns det reseledare på en charterresa?

Vi erbjuder någon typ av service på alla våra charterresor. Ofta finns det personal på plats, annars erbjuder vi telefonservice dygnet runt. Läs mer om våra service-nivåer.