Apollo

Om Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell – allt för att du ska hitta just din drömresa. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor. Vill du hellre paketera din city- eller solresa själv, med flexibel reslängd, eller bara boka flyg eller hotell med oss ingår även det i vårt erbjudande..

Vi vill ge dig fantastiska semesterupplevelser! Därför kan du som resenär ta del av tidigare hotellgästers betyg och omdömen. Allt för att du ska kunna hitta en perfekt resa, anpassad efter just dina behov. Informationen används även för att förbättra både hotell och resor.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Det betyder att alla som reser med Apollo kan förlita sig på vår trygghetsgaranti om något oförutsett skulle inträffa. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer.

Våra resmål

Vi har resor till hela världen - med ett brett utbud av olika restyper för att att passa just dina behov.

Våra resmål

Om företaget

Sedan vår start 1986 har vi gjort vårt bästa för att skapa fantastiska semesterupplevelser.

Om företaget

Hållbart resande

Tillsammans med resenärer och partners vill vi lägga grunden för ett hållbart resande.

Läs mer om hur vi reser hållbart

Kontakta oss

Hör av dig till oss på det sätt som passar dig, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Kontakta oss

Jobba hos oss

Vill du arbeta med resor? Då är Apollo rätt plats för dig! Här hittar du våra lediga tjänster.

Jobba på Apollo

Press & media

Här hittar du kontaktuppgifter, logotyper, pressmeddelanden och vår bildbank.

Press och media

Apollo och DER Touristik Nordic AB

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa. 

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen
DER Touristik Nordic AB (org.nr 556306-1653). Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2016.