Flygplansvinge i luften

Boka flygresa

till och från Sverige

Boka din flygresa

Vi erbjuder prisvärda flygbiljetter som tar dig till flera härliga platser runt om i världen. Vi har ett stort utbud av flygstolar och hjälper dig hitta de bästa priserna.

 

Med oss på Apollo kan du boka endast flygresa, vi erbjuder enkel och smidig bokning av flygbiljetter från flera svenska flygplatser till spännande resmål runt om i världen. Vi har ett stort utbud av flygstolar och hjälper dig hitta de bästa priserna. När är det bäst att boka flygbiljetter? Hos Apollo har vi svaren, boka ditt flyg enkelt online och låt oss guida dig genom processen. Utforska nya kulturer, vackra landskap och spännande sevärdheter. Köp din flygbiljett hos Apollo idag och skapa oförglömliga reseminnen.

Billiga flyg till våra charterdestinationer 

Hitta och boka prisvärda flyg till våra populära charterresmål. Apollo ger dig en smidig och problemfri bokningsupplevelse av flygresor, oavsett om du åker tur och retur eller bara behöver en enkelbiljett erbjuder vi bekväma direktflyg. Välj de biljetter som passar dig bäst genom att använda vår smidiga sökfunktion, få en bra överblick över de bästa biljettalternativen för dina valda datum och upptäck även närliggande datum som kan erbjuda bättre avgångstider och priser.

Om du inte är säker på vart du vill resa kan du utforska vårt utbud av charterresor och få en heltäckande översikt över priser, avgångstider och resmål.

Vi erbjuder även enkelbiljett för extra flexibilitet. Oavsett om du behöver flyga till Sverige eller vill resa utomlands har vi lediga platser som kan möta dina behov.

Om du är öppen för att köpa en paketresa som inkluderar både flyg och hotell kan du enkelt anpassa din sökning så att hotellvistelsen ingår i samma sökning. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy din resa efter dina önskemål och behov.

Boka dina flygbiljetter med Apollo idag och få den bästa starten på din nästa resa.

Flyg för endast 1 498 kr

Boka endast flyg i augusti från 1 498 kr per person tur och retur.

Vi erbjuder flygbiljetter till flera populära resmål i sommar. Boka redan idag, antalet platser är begränsat. 

Se tillgängliga flyg i priskalendern


Boka en weekendresa

Välj mellan en mängd resmål - kombinera sol och bad med storstad, shopping, nöjen och kultur.

Rom

  • Upplev historiska sevärdheter
  • Fantastisk matkultur
  • Bra shopping
Boka en resa till Rom

Paris

  • Restauranger i världsklass
  • Rik historia, kultur för alla smaker
  • Shopping i överflöd
Boka en resa till Paris

Barcelona

  • Unik arkitektur
  • Härliga tapasbarer
  • Strand mitt i staden
Boka en resa till Barcelona

Tips & Inspiration

Läs om vad som är bra att veta inför flygresan, få information om att resa tryggt med oss eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Bra att veta inför flygresan

Här hittar du information om bagageregler, incheckning, flygmat, flygbolag och annat som är bra att veta om din flygresa.

Läs mer

Alla avreseflygplatser

Res från din lokala flygplats direkt till värmen! Börja semestern på bästa möjliga sätt och slipp krångel, lång restid och extra kostnader. Här har vi samlat alla flygplatser i Sverige som vi flyger från.

Se alla avreseflygplatser

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här