Resor till London

London

  • Se kända sevärdheter som Big Ben
  • Fantastisk shopping
  • Fotboll, teater och nöjesliv

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

London är tveklöst svenskarnas favoritstad för en weekendresa – och det är inte så konstigt. En resa till London bjuder på shopping, sightseeing, museum, fotboll, prisvärda restauranger och ett fantastiskt nöjesliv, musikaler och teater. Ät dig glad och mätt på Fish & Chips, våga dig upp i London Eye, och promenera tills fötterna ömmar. Boka flyg och hotell till London med Apollo och var borta så länge du vill.

Hotelltips i London

Prisvärda hotell i centrala London. Priset gäller endast hotell. 

Se alla hotell i London

Fakta om London

Tidsskillnad

Svensk tid -1 timme.

Valuta

Pund (GBP).

Äta ute

Utbudet av restauranger i London är oändligt, du finner allt från Fish and Chips på en av Londons pubar till trendiga restauranger med kök från alla världens hörn.

Transfer

Heathrow, 25 km väster om London, mellan 15–40 minuter med tåg eller tunnelbana. Stansted, 50 km norr om London, Stansted Express, 45 minuter. London Gatwick, 45 km söder om London, Gatwick Express, 30 minuter.

Mer fakta

Väder

jan 6°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 11°c
maj 15°c
jun 18°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 17°c
okt 14°c
nov 10°c
dec 7°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell

9 av 10

Våra gästers betyg för London

Baserat på 1114 omdömen

Förenkla din Londonresa

Gör resan roligare - förboka biljetter och aktiviteter.

Förboka biljetter

Gå på en fotbollsmatch i London

Köp biljetter till fotbollsmatcher i Premier League och Champions League när du bokar din Londonresa! 

Se våra fotbollsresor

Vanliga frågor om London

Vad kan man göra i London?

Det finns ett enormt utbud av saker att göra i London. Se berömda sevärdheter och museum, shoppa, gå på fotbollsmatcher, teater eller musikal, och mycket mer. Läs våra restips om London för att få veta vad du inte bör missa!

Var ska man bo i London?

Det finns många populära områden att välja bland i London – här hittar du våra tips på var man kan bo under en semester i London.

Hur lång tid tar det att flyga till London?

Det tar ca 2 timmar och 40 minuter att flyga från Stockholm till London. Från Göteborg eller Malmö/Köpenhamn är flygtiden till London ca 2 timmar.