Resor till London

London

  • Se kända sevärdheter som Big Ben
  • Fantastisk shopping
  • Fotboll, teater och nöjesliv

London är tveklöst svenskarnas favoritstad för en weekendresa – och det är inte så konstigt. En resa till London bjuder på shopping, sightseeing, museum, fotboll, prisvärda restauranger och ett fantastiskt nöjesliv, musikaler och teater. Ät dig glad och mätt på Fish & Chips, våga dig upp i London Eye, och promenera tills fötterna ömmar. Boka flyg och hotell till London med Apollo och var borta så länge du vill.

Hotelltips i London

Prisvärda hotell i centrala London. Priset gäller endast hotell. 

Se alla hotell i LondonFakta om London

Tidsskillnad

Svensk tid -1 timme.

Valuta

Pund (GBP).

Transfer

Heathrow, 25 km väster om London, mellan 15–40 minuter med tåg eller tunnelbana. Stansted, 50 km norr om London, Stansted Express, 45 minuter. London Gatwick, 45 km söder om London, Gatwick Express, 30 minuter.

Mer fakta

Väder

jan 6°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 11°c
maj 15°c
jun 18°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 17°c
okt 14°c
nov 10°c
dec 7°c

9 av 10

Våra gästers betyg för London

Baserat på 1114 omdömen

Förenkla din Londonresa

Gör resan roligare - förboka biljetter och aktiviteter.

Förboka biljetter

Vanliga frågor om London

Vad kan man göra i London?

Det finns ett enormt utbud av saker att göra i London. Se berömda sevärdheter och museum, shoppa, gå på fotbollsmatcher, teater eller musikal, och mycket mer. Läs våra restips om London för att få veta vad du inte bör missa!

Var ska man bo i London?

Det finns många populära områden att välja bland i London – här hittar du våra tips på var man kan bo under en semester i London.

Hur lång tid tar det att flyga till London?

Det tar ca 2 timmar och 40 minuter att flyga från Stockholm till London. Från Göteborg eller Malmö/Köpenhamn är flygtiden till London ca 2 timmar.

Alla resmål Storbritannien

Liverpool

Säg Liverpool och de flesta tänker på The Beatles eller möjligen Liverpool FC. Men industristaden på Englands västkust har mer att erbjuda än musik och fotboll. Idag har staden en levande kulturscen och de gamla lagerlokalerna är ombyggda till moderna bostäder. Vi rekommenderar att du bokar flyg och hotell till Manchester med Apollo, och tar tåget över dagen till härliga Liverpool.

Manchester

Storbritanniens tredje största stad är kanske mest känd för sina två fotbollslag, Manchester United och Manchester City, men staden har mer än så att erbjuda. Den gamla industristaden har på senare år blommat upp och erbjuder både bra shopping och ett stort utbud pubar och restauranger.

Edinburgh

Edinburgh ­– Skottlands huvudstad och Storbritanniens andra största turiststad – passar utmärkt som weekendresmål. Edinburgh är en mysig, promenadvänlig stad med lång historia vilket märks på den spännande arkitekturen. Boka din weekendresa till Edinburgh med Apollo.