London-tips för din resa

Restips för London

Här hittar du våra bästa London-tips inför din resa. Oavsett om du är en van Londonresenär eller besöker denna populära stad för första gången kan du hitta inspiration till din Londonresa bland våra restips. Vi hjälper dig att hitta guldkornen i Londons enorma utbud av sevärdheter, aktiviteter och nöjesliv.

Boka din resa till London

7 tips i London

Dags för en weekendresa till London? Följ med vår kollega Isabelle över en helg i världsmetropolen London och få hennes sju bästa tips i London! Upptäck Sky Garden, härlig shopping och en liten avstickare till kusten.

Läs mer

Härliga stadsdelar i London

Londons stadskärna med Picadilly Cirkus, Oxford Street och Trafalagar Square är alla härliga på sitt sätt, men ibland kan det vara kul att se något annat. Upplev ett annat London i någon av de här härliga stadsdelarna i London.

Läs mer

Restauranger och uteliv i London

När din resa till London är bokad är nästa steg att bestämma var du ska äta  – i London är alternativen många. Vi har samlat några av våra bästa tips som du kan ta med och bocka av på resan!

Läs mer

Shopping i London

Shoppingen i London är svårslagen. Här finns allt från mäktiga Oxford Street - kantad från topp till tå av butiker till Camden och Notting Hill, där marknadsstånden väntar med finurliga fynd.

Läs mer

Museer i London

Det finns fantastiskt många spännande och intressanta museer i London. I utbudet finns några av världens största och mest berömda museum, som British Museum och Tate Modern.

Läs mer

5 heta London-tips

Vill du uppleva något nytt under nästa besök i London? Författaren Jon Pelling, som har skrivit guideboken Mitt London, tipsar här om 5 intressanta platser lite utanför de gängse turiststråken.

Läs mer

Big Ben

Big Ben är en av Londons mest berömda sevärdheter. Namnet var från början ett smeknamn på den största slagklockan i parlamentets klocktorn, men används ofta för att beskriva hela tornet.

Läs mer om Big Ben

London Bridge & Tower Bridge

De två mest välkända broarna över Themsen är London Bridge och Tower Bridge. Den senare, ikoniska Tower Bridge, är en av Londons mest berömda symboler och största turistattraktioner.

Läs mer

London Eye

Det enorma pariserhjulet London Eye vid Themsen har blivit en av Londons mest populära turistattraktioner. Att ta en tur i en av London Eyes stora gondoler är det bästa sättet att få en fantastisk utsikt över hela London.

Läs mer om London Eye

Laila Bagges London

Laila Bagge åkte på tjejweekend till London och hade en helg fylld av spännande matupplevelser, roliga upplevelser och härlig shopping. Läs allt om Lailas London på vår blogg!

Läs mer här

Harry Potters London

Vik en dag åt Warner Bros. filmstudio och The making of Harry Potter på din nästa Londonresa! Att få se rekvisitan, figurerna och miljöerna där alla Harry Potter-filmer spelades in är en fantastisk upplevelse för hela familjen.

Läs mer

Hyde Park & Londons parker

Storstaden London är grönare än vad man kan tro – hela 40% av stadens yta består av grönområden. Hyde Park, en av de kungliga parkerna, är stadens mest välkända park.

Läs mer om Londons parker

Vinterweekend i London

Hur spenderar men en vinterweekend i London bäst? Karin Lundquister Hall vann en resa till London med Apollo och har berättat allt om sin helg. Notting Hill, shopping och julmarknad är bara några detaljer!

Läs mer

London med barn

London är kanske inte den första destination man tänker på när man funderar på vart man ska åka på semester med barnen. Men det är ett fantastiskt resmål för både små och stora barn. 

Läs mer

Tips & Inspiration

Se alla resor till London, hitta ditt drömhotell eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

London

  • Se kända sevärdheter som Big Ben
  • Fantastisk shopping
  • Fotboll, teater och nöjesliv
Se alla resor till London

Våra hotell i London

Hitta ditt favoritområde med passande hotell bland Londons olika stadsdelar. Beroende på vad du väljer kan du ha nära till sevärdheter, kommunikationer, shopping eller kultur.

Se alla områden i London

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här