Gruppresor

Gruppresor

Hos oss kan du boka många olika sorters gruppresor, från stora konferensresor till idrottsresor med föreningen eller kompisgänget och skräddarsydda resor för den stora familjen. Våra erfarna resekonsulter hjälper dig med alla praktiska arrangemang kring din gruppresa – du kan lita på personligt engagemang och stöd hela vägen! Resan skräddarsys enligt dina önskemål och vi tar självklart även hand om arrangemangen på plats, som middagar och utflykter.

Gruppresor hos Apollo

GruppresorPrisvärda helhetslösningar

GruppresorKapacitet för både stora och små grupper

GruppresorNoggrant utvalda hotell

GruppresorEngagerade och erfarna resekonsulter

Konferensresor

Konferensresor

Stärk sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen – åk på en konferensresa med värme och sol! Vi hjälper er att ta fram rätt konferensarrangemang för ert företag.

Få offert på en konferensresa
Träningsläger

Träningsläger

Samla klubbkompisarna, träningsgänget eller föreningen på ett solsäkert och glädjefyllt träningsläger. Vi skräddarsyr ett program som passar just din förening eller grupp. 

Boka ett träningsläger
Familjeresor

Familjeresor

Är ni en riktigt stor familj som vill resa på semester tillsammans? Då kan vi hjälpa er att arrangera resan. Är ni minst 10 personer som reser tillsammans betalar ni bara för 9.

Resor för stora familjer
Bli din egen researrangör

Bli din egen researrangör

Vill du samla ihop en stor grupp och resa tillsammans? Då kan du få en personlig resekonsult som hjälper dig med det praktiska. Får du ihop minst 20 personer bjuder vi dig på resan.

Bli din egen researrangör
Klassresor

Klassresor

Drömmer klassen om en spännande skolresa till varmare breddgrader? Vi hjälper er att boka en fantastisk klassresa som blir ett minne för livet! Kontakta oss för att få en offert.

Boka en klassresa
Weekendresor för grupper

Weekendresor

När du bokar en weekendresa hos Apollo väljer du reslängd, flyg och hotell! Lämna kontoret och planera ex. en konferens i någon av Europas storstäder. Bokar gör du via telefon eller mail!

Se utvalda destinationer och sök här
Kryssningar för grupper

Kryssningar

Bokar ni en kryssning med Apollo väljer ni själva hur länge ni vill vara borta. Vi erbjuder kryssningar i Medelhavet såväl som i Asien som i Karibien. Bokar gör du via telefon eller mail!

Läs mer om våra kryssningar
Fotbollsresor grupper

Fotbollsresor

Ta med hela fotbollslaget och titta på fotboll i toppklass och uppleva Europas främsta ligor. Vi hjälper dig att skräddarsy er resa med flyg, hotell och biljetter. Bokar gör du via telefon eller mail!

Se vilka ligor vi säljer resor till

Boka gruppresa

0771-37 37 37 (tonval 4)
Måndag-fredag: 9.00-16.00