Gruppresor

Gruppresor

Vi hjälper er att skräddarsy den perfekta gruppresan! Oavsett vilken typ av gruppresa just ni planerar hjälper våra erfarna resekonsulter till med alla praktiska arrangemang kring resan.

Ni kan lita på ett personligt engagemang och stöd hela vägen. Resan skräddarsys efter era önskemål och vi tar självklart även hand om planering av aktiviteter på plats, så som middagar och utflykter. Vi erbjuder många olika resor för stora grupper och försöker uppfylla så många önskemål som möjligt.

Tveka inte på att skicka in en offertförfrågan angående resan ni planerar så gör vi allt vi kan för att återkomma med ett offertförslag som passar er.

Maila din förfrågan till [email protected] Du kan också ringa oss på 08-519 307 07, mellan 09.00 - 16.00, måndag till fredag.

  • Prisvärda helhetslösningar
  • Resor för både små och stora grupper
Träningsläger

Träningsläger

Samla klubbkompisarna, träningsgänget eller föreningen på ett solsäkert och glädjefyllt träningsläger. Vi har ett brett utbud av träningshotell och kan skräddarsy ett program som passar just din förening eller grupp. 

Boka ett träningsläger

Familjeresor

Familjeresor

Är ni en stor familj som vill resa på semester tillsammans? Vi hjälper er att arrangera resan så att alla i sällskapet blir nöjda. Är ni minst 10 personer som reser tillsammans betalar ni bara för 9.

Resor för stora familjer

Konferensresor

Konferensresor

Ska ni ha konferens, kick-off eller annan trevlig team-aktivitet? Allt blir ännu roligare vid varmare breddgrader - åk på en konferensresa utomlands! Vi hjälper er att ta fram rätt konferensarrangemang för ert företag.

Boka en konferensresa

Bli din egen researrangör

Bli din egen researrangör

Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans? Då kan nu få en personlig resekonsult som hjälper dig med det praktiska. Är ni minst 20 personer bjuder vi på den 21:a.

Bli din egen researrangör

Klassresor

Klassresor

Har klassen tjänat ihop pengar och drömmer om en varm och rolig resa att avsluta terminen med?  Vi hjälper er att boka klassresan som blir ett minne för livet! Vi skräddarsyr en resa som passar hela klassen både när det gäller resmål, boende och aktiviteter.

Boka en klassresa

Kontakta oss vid frågor

08-519 307 07
Måndag-fredag: 9.00-16.00