Gruppresor

Gruppresor

Vi hjälper er att skräddarsy den perfekta gruppresan! Oavsett vilken typ av gruppresa just ni planerar hjälper våra erfarna resekonsulter till med alla praktiska arrangemang kring resan.

Ni kan lita på ett personligt engagemang och stöd hela vägen. Resan skräddarsys efter era önskemål och vi tar självklart även hand om planering av aktiviteter på plats, så som middagar och utflykter. Vi erbjuder många olika resor för stora grupper och försöker uppfylla så många önskemål som möjligt.

Tveka inte på att skicka in en offertförfrågan angående resan ni planerar så gör vi allt vi kan för att återkomma med ett offertförslag som passar er.

Maila din förfrågan till [email protected] Du kan också ringa oss på 08-519 307 07, mellan 09.00 - 12.00, måndag till fredag.

  • Prisvärda helhetslösningar
  • Resor för både små och stora grupper

Kontakta oss vid frågor

08-519 307 07
Måndag-fredag: 9.00-12.00

Spela padel på Kanarieöarna

Kombinera din semester på Kanarieöarna med att spela den stora trendsporten padel! Apollo hjälper dig med att hitta den rätta padelbanan för just dig. 

Läs mer och boka

Res 6 betala för 5 till Playitas

Res från 3000 kr per person och var sjätte person reser helt gratis! Samla alla du tycker om och passa på att njuta av högklassig träning, god mat och härligt väder på ett av världens bästa sporthotell Playitas! 

Läs mer och boka

Träningsläger

Samla klubbkompisarna, träningsgänget eller föreningen på ett solsäkert och glädjefyllt träningsläger. Vi har ett brett utbud av träningshotell och kan skräddarsy ett program som passar just din förening eller grupp. 

Boka ett träningsläger

Gruppresor i Sverige

Nu kan vi hjälpa er med den perfekta gruppresan även i Sverige! Upptäck våra svenska koncepthotell i Småland och Båstad eller prova på en ny träningsform på ett privat Day Camp.

Boka en gruppresa i Sverige

Konferensresor

Ska ni ha konferens, kick-off eller annan trevlig team-aktivitet? Allt blir ännu roligare vid varmare breddgrader - åk på en konferensresa utomlands! Vi hjälper er att ta fram rätt konferensarrangemang för ert företag.

Boka en konferensresa

Familjeresor

Är ni en stor familj som vill resa på semester tillsammans? Vi hjälper er att arrangera resan så att alla i sällskapet blir nöjda. Är ni minst 10 personer som reser tillsammans betalar ni bara för 9.

Resor för stora familjer

Klassresor

Har klassen tjänat ihop pengar och drömmer om en varm och rolig resa att avsluta terminen med?  Vi hjälper er att boka klassresan som blir ett minne för livet! Vi skräddarsyr en resa som passar hela klassen både när det gäller resmål, boende och aktiviteter.

Boka en klassresa

Bli din egen researrangör

Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans? Då kan nu få en personlig resekonsult som hjälper dig med det praktiska. Är ni minst 20 personer bjuder vi på den 21:a.

Bli din egen researrangör