Gruppresor

På Apollos gruppavdelning kommer du i kontakt med kompetenta och erfarna resekonsulter som guidar dig i valet av resmål, hotell, faciliteter och upplevelser på din resa. Från första kontakten får du hjälp av våra gruppresekonsulter som erbjuder full service genom hela processen, från vägledning i planeringen till genomförandet av gruppresan.

Med en gruppresa med Apollo Travel får du:

  • Hjälp från bokning till avresa
  • Ett program som är anpassat efter gruppens behov
  • Omsorgsfullt utvalda hotell
  • Ett brett utbud av sporthotell
  • Grupprabatter när fler än 10 personer reser tillsammans på utvalda hotell och resmål
     
 

Apollo har lång erfarenhet av att arrangera familjeresor för stora familjer, men även resor för företag, klubbar och föreningar samt skolresor, företagsresor, konferensresor och träningsresor med Apollo Sport.

Vi erbjuder även flera individuella gruppresor för vuxna och ungdomar i form av träningsresor till något av våra Apollo Sporthotell samt gruppresor för singlar. Aktuella gruppresor hittar du i vår träningskalender. 

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett icke-bindande erbjudande. Om ni är fler än 10 personer som reser tillsammans kan ni få grupprabatt på utvalda hotell och destinationer. Om du vill följa med på en organiserad gruppresa tillsammans med andra hittar du våra soloresor här - gruppresor för både vuxna och ungdomar.

Kontakta oss vid frågor och offerter

08-519 307 07
Helgfri vardag: 9.00-12.00

Våra gruppresor

Observera! För gruppresor ingår ej den fria ombokningen och vid bokning av en gruppresa med Qatar ingår inte heller öppet köp.

Familjeresor

Är ni en stor familj som vill resa på semester tillsammans? Vi hjälper er att arrangera resan så att alla i sällskapet blir nöjda.

Är ni minst 10 personer som reser tillsammans betalar ni bara för 9.

Resor för stora familjer

Res 10 för 9 på utvalda hotell

Nu kan ni resa 10 personer och betala för 9 till flera av våra härliga resmål och utvalda hotell under sommar och vinter.

Se hotellen här och ta del av erbjudandet

Träningsläger

Samla klubbkompisarna, träningsgänget eller föreningen på ett solsäkert och glädjefyllt träningsläger. Vi har ett brett utbud av träningshotell och kan skräddarsy ett program som passar just din förening eller grupp. 

Boka träningsläger

Weekendresor till Playitas Resort

Spendera en weekend eller kortvecka på träningshotellet Playitas Resort. Res med oss från Köpenhamn eller Stockholm och välj mellan att åka måndag till fredag eller fredag till måndag. Varva träning med jobb eller åk ner en weekend och maxa allt – träning, njutning, sol och värme.

Boka en weekendresa

Padelresor

Nu erbjuder vi prisvärda padelpaket till grupper om minst 8 personer till några av våra Apollo Sports-hotell. Är ni minst 10 personer, åker 1 ledare med kostnadsfritt! 

Läs mer och boka

Konferensresor

Ska ni ha konferens, kick-off eller annan trevlig team-aktivitet? Allt blir ännu roligare vid varmare breddgrader - åk på en konferensresa utomlands! Vi hjälper er att ta fram rätt konferensarrangemang för ert företag.

Boka en konferensresa

Klassresor

Har klassen tjänat ihop pengar och drömmer om en varm och rolig resa att avsluta terminen med?  Vi hjälper er att boka klassresan som blir ett minne för livet! Vi skräddarsyr en resa som passar hela klassen både när det gäller resmål, boende och aktiviteter.

Boka en klassresa

Bli din egen researrangör

Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans? Då kan nu få en personlig resekonsult som hjälper dig med det praktiska. Är ni minst 20 personer bjuder vi på den 21:a.

Bli din egen researrangör

Företagsresor

Vi skräddarsyr företagsresan efter era önskemål. Oavsett om det är teambuilding i Portugal eller en skidkonferens i Alperna, anpassar vi resan efter era behov och budget.

Boka en företagsresa


Fler erbjudanden & tips

Ta del av våra erbjudanden, se alla nyheter eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du alla våra billiga resor, bästa erbjudanden och aktuella kampanjer just nu.

Se alla våra erbjudanden

Nyheter

Här har vi samlat härliga resmål, hotell, restyper och sportresor som är nya för 2023. Boka idag och börja längta!

Se alla nyheter

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här