Gruppresor

Gruppresor

Vi hjälper er att skräddarsy den perfekta gruppresan! Oavsett vilken typ av gruppresa just ni planerar hjälper våra erfarna resekonsulter till med alla praktiska arrangemang kring resan.

Ni kan lita på ett personligt engagemang och stöd hela vägen. Resan skräddarsys efter era önskemål och vi tar självklart även hand om planering av aktiviteter på plats, så som middagar och utflykter. Vi erbjuder många olika resor för stora grupper och försöker uppfylla så många önskemål som möjligt.

Tveka inte på att skicka in en offertförfrågan angående resan ni planerar så gör vi allt vi kan för att återkomma med ett offertförslag som passar er.

Maila din förfrågan till [email protected] Du kan också ringa oss på 08-519 307 07, helgfri vardag kl. 9.00 - 14.00.

  • Prisvärda helhetslösningar
  • Resor för både små och stora grupper

Kontakta oss vid frågor

08-519 307 07
Helgfri vardag: 9.00-12.00

f

Uppdaterad information om vad som gäller före avresa och på ditt resmål
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
Byt resekompis kostnadsfritt
Ändra dina tillval fram till 24h före avresa
Vi erbjuder subventionerat covid-19-test om det behövs
Garanterad hemresa med våra charterresor. 

Våra gruppresor

Observera! För gruppresor ingår ej den fria ombokningen och vid bokning av en gruppresa med Qatar ingår inte heller öppet köp.

Träningsläger

Samla klubbkompisarna, träningsgänget eller föreningen på ett solsäkert och glädjefyllt träningsläger. Vi har ett brett utbud av träningshotell och kan skräddarsy ett program som passar just din förening eller grupp. 

Boka ett träningsläger

Konferensresor

Ska ni ha konferens, kick-off eller annan trevlig team-aktivitet? Allt blir ännu roligare vid varmare breddgrader - åk på en konferensresa utomlands! Vi hjälper er att ta fram rätt konferensarrangemang för ert företag.

Boka en konferensresa

Gruppresor i Sverige

Nu kan vi hjälpa er med den perfekta gruppresan även i Sverige! Upptäck våra svenska koncepthotell i Småland och Båstad eller prova på en ny träningsform på ett privat Day Camp.

Boka en gruppresa i Sverige

Weekendresor till Playitas Resort

Nästa vinter kan du spendera en weekend eller kortvecka på träningshotellet Playitas Resort. res med oss från Köpenhamn eller Stockholm och välj mellan att åka måndag till fredag eller fredag till måndag. Varva träning med jobb eller åk ner en weekend och maxa allt – träning, njutning, sol och värme.

Boka weekendresa

Familjeresor

Är ni en stor familj som vill resa på semester tillsammans? Vi hjälper er att arrangera resan så att alla i sällskapet blir nöjda.

Är ni minst 10 personer som reser tillsammans betalar ni bara för 9.

Resor för stora familjer

Klassresor

Har klassen tjänat ihop pengar och drömmer om en varm och rolig resa att avsluta terminen med?  Vi hjälper er att boka klassresan som blir ett minne för livet! Vi skräddarsyr en resa som passar hela klassen både när det gäller resmål, boende och aktiviteter.

Boka en klassresa

Bli din egen researrangör

Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans? Då kan nu få en personlig resekonsult som hjälper dig med det praktiska. Är ni minst 20 personer bjuder vi på den 21:a.

Bli din egen researrangör

Padelresor

Nu erbjuder vi prisvärda padelpaket till grupper om minst 8 personer till några av våra Apollo Sports-hotell. Är ni minst 10 personer, åker 1 ledare med kostnadsfritt! 

Läs mer och boka


Fler erbjudanden & tips

Ta del av våra erbjudanden, se alla nyheter eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du alla våra billiga resor, bästa erbjudanden och aktuella kampanjer just nu.

Se alla våra erbjudanden

Nyheter

Här har vi samlat härliga resmål, hotell, restyper och sportresor som är nya för 2022. Boka idag och börja längta!

Se alla nyheter

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här