Apollo Sports-hotell

Apollo Sports hotell – för en aktiv semester

Här har vi samlat våra sport- och aktivitetshotell som är extra bra när du vill iväg på en träningsresa. Kombinera sol och bad med svettiga träningspass. Här finns välutrustade gym, dagliga ledarledda träningspass, löpning, cykel, tennis och padel. Härliga vandringsstråk och perfekta förhållanden för simning. Allt du behöver fokusera på under din resa är din träning och att vila upp dig i en härlig miljö med havet runt hörnet. Våra hotell erbjuder träning och aktiviteter dagligen, varje dag, året om!

Apollo Sports hotell

  • Stort utbud av träningshotell och träningsresor
  • Hotell specialiserade på olika sporter
  • Paketresor med hotell och flyg

Powered by Playitas

Våra powered by Playitas-hotell erbjuder allt du behöver på din semester och garanterar en hög nivå på boende, service, sportinfrastruktur, träning, god och hälsosam mat. Hotellen passar både motionärer, proffsmotionärer och elitaktiva. Powered by Playitas-hotellen är rena drömmen för dig som gillar att aktivera dig på semestern. Våra hotell passar alla konstellationer men med ett gemensamt intresse - rörelse! Givetvis är det fina semesterhotell med allt vad det innebär; pool, sol, bad, avkoppling, dryck, vällagad mat och massor av möjligheter till att bara vara.


Våra hotellnyheter

Upptäck våra nya tillskott Levante - powered by Playitas och Porto Myrina - powered by Playitas.
 

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

NYHET! Perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Här finns ett nybyggt gym, WOD Box och ledarledda träningspass. Du kan även cykla, spela padel eller tennis, SUP:a eller njuta i spaet.

Läs mer och boka

Levante - powered by Playitas, Rhodos

NYHET! Levante - powered by Playitas är sporthotellet för hela familjen! Här finns en 25-meters pool, men vare sig du vill simma, spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett grupptränings-pass så kommer du att trivas här.

Läs mer och boka

Våra populäraste sporthotell

Här nedan är några mest populära Apollo Sports-hotell. Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.
 

Playitas Resort, Fuerteventura

Träningsanläggningen som slår det mesta. Det till synes oändliga sportutbudet lockar såväl träningsproffs som aktiva familjer och vardagsmotionärer. Playitas passar alla oavsett ålder eller nivå.

Läs mer och boka

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Sivota Här erbjuds ett varierat utbud av sport, träning och aktiviteter i unik miljö. Cykla i bergen, spela padel eller tennis, ta en löptur, paddla kajak runt en ö, simma i det klarblå vattnet eller upptäck en grotta från din SUP.

Läs mer och boka

La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Hotellet för dig som gillar gruppträning och surfing eller som bara vill ha en rofylld semester. Omgivningarna är perfekta för löpning, vandring och cykling. Surfkurser för nybörjare och medelnivå.

Läs mer och boka

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Här erbjuds allt du kan önska dig av en sol- och träningssemester. På hotellet finns flera träningsytor, en olympisk pool, padelbanor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen.

Läs mer och boka

Apollo Sports – träningshotell för alla

Våra Apollo Sports-hotell är perfekta för dig som vill kombinera semestern med träning. Alla hotell har sina sportspecialiteter. 
 

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende