Apollo Sports – hotell för en aktiv semester

Kombinera sol och bad med svettiga träningspass. Här har vi samlat hotell som är extra bra när du vill iväg på en träningsresa. Här finns förstklassiga gym, härliga promenad- och cykelstråk och perfekta förhållanden för simning. Allt du behöver fokusera på under din resa är din träning och att vila upp dig i en härlig miljö med havet runt hörnet.

  • Stort utbud av träningshotell och träningsresor
  • Hotell specialiserade på olika sporter
  • Paketresor med hotell och flyg

Våra mest populära sporthotell

Morgonyoga på stranden, en löprunda med himmelska vyer eller kör ett roligt träningspass! Här nedan är några mest populära Apollo Sports-hotell. Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Playitas Resort

Fuerteventura Välkommen till träningsanläggningen som slår det mesta. Det till synes oändliga sportutbudet lockar såväl träningsproffs som aktiva familjer och vardagsmotionärer. Playitas passar alla  och alla nivåer!

Läs mer om Playitas Resort

Sivota Retreat - powered by Playitas

NYHET! Sivota Här erbjuds ett varierat utbud av sport, träning och aktiviteter i unik miljö. Cykla i bergen, spela tennis, ta en löptur, paddla kajak runt en ö, simma i det klarblå vattnet eller upptäck en grotta från din SUP.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

NYHET! Limnos Perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Här finns ett nybyggt gym och ledarledda träningspass. Du kan även cykla mountainbike, SUP:a eller spela tennis.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Levante Beach Resort

Rhodos Här finns en 25-meters pool, perfekt för motionssimmaren. Och vare sig du vill simmar, spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett grupptränings-pass så kommer du att trivas här. Levante är sporthotellet för hela familjen!

Läs mer om Levante Beach Resort

Aqua Vista - powered by Playitas

Hurghada Aqua Vista - powered by Playitas är vårt populära Apollo Sports-hotell i Hurghada, och erbjuder dig allt du kan önska dig av en sol- och träningssemester. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor, en olympisk pool och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas

Fuerteventura Det här är hotellet för dig som gillar gruppträning och surfing eller som bara vill ha en rofylld semester vid havet. Omgivningarna är perfekta för löpning, vandring och cykling. Dagliga surfkurser för nybörjare och medelnivå på hotellets surfskola.

Läs mer om La Pared – powered by Playitas

Apollo Sports – träningshotell för alla

Våra Apollo Sports-hotell är perfekta för dig som vill kombinera semestern med träning. Alla hotell har sina sportspecialiteter. Vill du ha ännu mer fokus på träning? Då ska du välja Playitas eller Thanyapura, våra två mest kompletta träningsanläggningar.

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende