Apollo Sports - hotell för en aktiv semester

Apollo Sports – hotell för en aktiv semester

Kombinera sol och bad med svettiga träningspass. Här har vi samlat hotell som är extra bra när du vill iväg på en träningsresa. Här finns förstklassiga gym, härliga promenad- och cykelstråk och perfekta förhållanden för simning. Allt du behöver fokusera på under din resa är din träning och att vila upp dig i en härlig miljö med havet runt hörnet.

  • Stort utbud av träningshotell och träningsresor
  • Hotell specialiserade på olika sporter
  • Paketresor med hotell och flyg

Våra bästa sporthotell

Krydda resan med morgonyoga på stranden, en löprunda med himmelska vyer eller upptäck årets roligaste träningspass! Det här är några av våra favoriter bland våra Apollo Sports-hotell.

Playitas Resort

Fuerteventura Välkommen till träningsanläggningen som slår det mesta. Det till synes oändliga sportutbudet lockar såväl träningsproffs som vardagsmotionärer.

Läs mer om Playitas
 Kombinera sol, bad och träning på Levante Beach resort

Levante Beach Resort

Rhodos Här finns en 25-meters pool, perfekt för motionssimmaren. Och vare sig du vill simmar, spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett gruppträningspass så kommer du att trivas här. Levante är sporthotellet för hela familjen!

Läs mer om Levante Beach Resort

La Pared – powered by Playitas

Fuerteventura Det här är hotellet för dig som gillar gruppträning och surfing eller som bara vill ha en rofylld semester vid havet. Omgivningarna är perfekta för löpning och cykling.

Läs mer om La Pared – powered by Playitas
Kombinera sol, bad och träning på Aqua Vista

Aqua Vista

Hurghada Aqua Vista är vårt nya Apollo Sports-hotell i Hurghada, och erbjuder dig allt du kan önska dig av en sol- och träningssemester. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor, en olympisk pool och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen.

Läs mer om Aqua Vista
Vidamar Resorts Madeira

Vidamar Resorts Madeira

Madeira Högklassigt hotell med fantastisk havsutsikt och mängder av sportaktiviteter. Kombinera levadavandringar och gruppträningspass som pilates och zumba med avkoppling i solstolen eller på spaanläggningen.

Läs mer om Vidamar Resorts Madeira

Liveaboard

Träningsresor på båt​  Liveaboard är en annorlunda träningsresa där vårt hotell är en båt. Under en vecka seglar vi på den fullt utrustade båten och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs. Vi tar oss till de bästa platserna för dagens träning, äter god, nyttig och vällagad mat, och tränas av professionella svenska instruktörer.

Läs mer om liveaboard – träningsresor på båt​

Apollo Sports – träningshotell för alla

Våra Apollo Sports-hotell är perfekta för dig som vill kombinera semestern med träning. Alla hotell har sina sportspecialiteter. Vill du ha ännu mer fokus på träning? Då ska du välja Playitas eller Thanyapura, våra två mest kompletta träningsanläggningar.

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende