Apollo Sports Hotel areas

Hotell för en aktiv semester

Här har vi samlat våra sport- och aktivitetshotell som är extra bra när du vill iväg på en träningsresa. Kombinera sol och bad med svettiga träningspass. Här finns välutrustade gym, dagliga ledarledda träningspass, löpning, cykel, tennis och padel. Härliga vandringsstråk och perfekta förhållanden för simning. Allt du behöver fokusera på under din resa är din träning och att vila upp dig i en härlig miljö med havet runt hörnet. Våra hotell erbjuder träning och aktiviteter dagligen, varje dag, året om!

Anmäl dig till Apollo Sports nyhetsbrev här »

Apollo Sports hotell

  • Stort utbud av träningshotell och träningsresor
  • Hotell specialiserade på olika sporter
  • Paketresor med hotell och flyg

Apollo Sports Deal

Boka nu och få 500:- rabatt per person på våra  Apollo Sport hotell till sommaren 2023. Gäller nya bokningar från den 24/1 till och med den 12/2 2023.

Gäller endast nya bokningar och avresor under perioden 24/1-12/2 2023. Gäller inte gruppresor.

Powered by Playitas

Våra powered by Playitas-hotell garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och de är skapade för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer och elitidrottare. Alla våra -powered by Playitas hotell är unika, men med två saker gemensamt, här är träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt omfattande – både på land och till havs, och de flesta aktiviteter ingår i vad vi kallar Sports Inclusive.

Sports Inclusive

På våra powered by Playitas-hotell väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris i vad vi kallar Sports Inclusive. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Se alla hotell med Sports Inclusive


Här tränar vi i vinter! 

Vi har sporthotellen perfekta för din vinterträning.
 

Playitas Resort, Fuerteventura

Vårt flaggskepp och träningsanläggningen som slår det mesta. Det till synes oändliga sportutbudet lockar såväl träningsproffs som aktiva familjer och vardagsmotionärer. Playitas Resort passar alla oavsett ålder eller nivå.

Läs mer och boka

La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Hotellet för dig som gillar gruppträning och surfing eller som bara vill ha en rofylld semester. Omgivningarna är perfekta för löpning, vandring och cykling. Surfkurser för nybörjare och medelnivå.

Här ingår Sports Inclusive

Läs mer och boka

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Här erbjuds allt du kan önska dig av en sol- och träningssemester. På hotellet finns flera träningsytor, en olympisk pool, padelbanor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen.

Här ingår Sports Inclusive

Läs mer och boka

Våra populäraste sporthotell

Här nedan är några mest populära Apollo Sports-hotell. Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.
 

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Här finns ett nybyggt gym, WOD Box och ledarledda träningspass. Du kan även cykla, spela padel eller tennis, SUP:a eller njuta i spaet.

Här ingår Sports Inclusive

Läs mer och boka

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Sivota Här erbjuds ett varierat utbud av sport, träning och aktiviteter i unik miljö. Cykla i bergen, spela padel eller tennis, ta en löptur, paddla kajak runt en ö, simma i det klarblå vattnet eller upptäck en grotta från din SUP.

Här ingår Sports Inclusive

Läs mer och boka

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Levante - powered by Playitas är sporthotellet för hela familjen! Här finns en 25-meters pool, men vare sig du vill simma, spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett grupptränings-pass så kommer du att trivas här.

Här ingår Sports Inclusive

Läs mer och boka

Apollo Sports – träningshotell för alla

Våra Apollo Sports-hotell är perfekta för dig som vill kombinera semestern med träning. Alla hotell har sina sportspecialiteter. 
 

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende


Anmäl dig till Apollo Sports nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Apollo Sports nyhetsbrev och få specialerbjudanden och inspiration om våra aktiva resor.