Apollo Mondo - hotell att älska

Apollo Mondo – hotell att älska

Våra Apollo Mondo-hotell är de hotell vi är stoltast över på Apollo. Här har vi, i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer från tränings-, rese- och restaurangbranschen, ja, till och med från cafébranschen valt ut och arbetat fram något extra för våra gäster att kunna njuta av på semestern.

Allt för en underbar semester

Vi ställer höga krav på våra Apollo Mondo-hotell. Hotellen ligger vackert, oftast på eller nära stranden, alltid med möjlighet att varva pool och strand och de har alla något som är unikt för just dem. Hotell att älska – helt enkelt.

Kort om Apollo Mondo

  • Hotell med hög kundnöjdhet
  • Brett utbud av faciliteter
  • Vackert läge, på eller nära stranden
  • Kan endast bokas med Apollo

Apollo Mondo Boutique

NYHET! Välkommen till vårt nyaste koncepthotell; Apollo Mondo Boutique. Det här är naturligt eleganta hotell där vi har utvecklat arkitektur och design, rum och mötesplatser, smaker och service som sätter avtryck.  Här är detaljerna lika viktiga som helheten och här är bekvämt och enkelt att vara – lyx på ett lite lättare, ledigare och sinnligare sätt.

Se alla Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Family Resorts

Apollo Mondo Family

Det här är våra absolut bästa familjehotell med extra av allt! Här finns barnklubb, simskola, ett stort utbud av träning, gott baristakaffe och god mat får smaklökarna att dansa. Helt enkelt hotell för hela familjen att älska.

 

Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Här hittar du hotell med hög standard och komfort för såväl par som familjer. De yngre gästerna tycker om Polly & Minos lekrum och lekplatserna, medan vuxna njuter av en god kopp baristakaffe eller ett träningspass.

 

Apollo Mondo Enjoy – hotell med lokal touch

Apollo Mondo Enjoy

Nöjda gäster, bra hotell och en känsla för det lokala. Det är Apollo Mondo Enjoy-hotell i ett nötskal. Här blir du väl omhändertagen av våra lokala partners som värnar lite extra om sina gäster.

 
Boka Apollo Mondo Duo-hotell

Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo är hotell bara för er två. Hotellen välkomnar endast gäster över 16 år, och erbjuder en skön paus i vardagen. Utmärkande för hotellen är mycket höga kundbetyg och bra standard.