Apollo Mondo Duo-hotell

Upplev vuxenlyx på Apollo Mondo Duo - En unik avkopplingsdestination

När du bor på våra Apollo Mondo Duo-hotell kan du förvänta dig inte bara en extraordinär vistelse utan också tillgång till bekvämligheter som en inbjudande pool för avkoppling och hotellrum som är utrustade med morgonrockar och tofflor för den extra touchen av komfort, och självklart gratis wifi i utvalda områden.

 

Apollo Mondo Duo är mer än ett hotell; det är en fristad där vuxenlivets krav lämnas bakom och där du kan unna dig själv och din följeslagare en stund av fullständig avkoppling. 

I den stressiga vardagen önskar man ibland att kunna trycka på pausknappen och ge sig själv och sin följeslagare en stund av avkoppling. Apollo Mondo Duo är skapat för just detta ändamål, en plats där gäster från 16 år och uppåt välkomnas till en vuxenmiljö där avslappning, lugn och kulinariska njutningar står i fokus.  Men Apollo Mondo Duo handlar inte bara om avkoppling; det handlar också om att uppleva kulinariska höjdpunkter. Njut av vällagade måltider i en elegant atmosfär.

Välkommen till Apollo Mondo Duo, en plats där vuxna gäster får en paus från vardagens stress och istället kan njuta av lugnet och bli ompysslade. Boka och ha en resa att se fram emot.

Alltid på Apollo Mondo Duo

  • Bara för vuxna
  • Nöjda hotellgäster
  • Bra läge
  • Gratis wifi
  • Yoga 3-5 ggr/vecka

Se alla Apollo Mondo-hotell

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Apollo Mondo Duo-hotell

För dig som reser utan barn