Våra restyper – här finns något för alla!

Välj bland en mängd olika restyper och hitta din perfekta resa! Från en bekväm solsemester med charter och spännande kryssningar till romantiska weekendresor och pulshöjande träningsresor. Vi har resor för alla typer av upplevelser! 

Charter

Charter

Boka en bekväm charterresa med handplockade hotell och flyg i ett smidigt paket. Välj bland mängder av härliga sol- och badresmål över hela världen!

Se våra charterresor
Weekendresor

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och hotell. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se våra weekendresor
Träningsresor

Träningsresor

Vi har Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Se våra träningsresor
Kryssningar

Kryssningar

Upptäck världen på bekvämast möjliga sätt – åk på en kryssning! Välj mellan kryssningar i flera världsdelar, från Karibien i väst till Singapore i öst.

Se våra kryssningar
Fotbollsresor med Apollo

Fotbollsresor

Titta på fotboll i toppklass! Med Apollo kan du boka prisvärda fotbollsresor som du skräddarsyr själv och uppleva Europas främsta ligor på plats.

Se våra fotbollsresor
Hotellrum

Hotell

Vi erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda hotell världen över för både solsemestern och cityresan – prisvärda hotell för alla smaker. 

Hitta hotell
Flygplan

Flygbiljetter

Med endast flyg kan du resa över hela världen från alla avreseflygplatser i Sverige. Välj bland 400 flygbolag och ekonomi-, business- eller första klass.

Hitta flygbiljetter
Parga, Grekland

Kombinationsresor

Kombinera olika resmål och se mer av landet du besöker – vi erbjuder kombinationsresor för både sommar- och vinterdestinationer. 

Se våra kombinationsresor
Gruppresor

Gruppresor

Vi erbjuder allt från konferensresor, träningsläger och klassresor till familjeresor – alla våra gruppresor skräddarsys enligt dina önskemål.

Läs mer om våra gruppresor
Båtluff i Grekland

Båtluffa i Grekland

Båtluffa i sommar och upplev det bästa av Greklands övärld. Här kan du välja någon av våra favoritrutter eller sätta ihop din öluff själv. 

Båtluffa i Grekland
All inclusive

All Inclusive

All Inclusive är ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Se alla våra All Inclusive-hotell
Par i pool på bröllopsresa

Bröllopsresor

Smekmånad på en ljuvlig paradisstrand eller åka på en romantisk weekend? Vi tipsar om resmål och hotell för en oförglömlig bröllopsresa!

Boka er bröllopsresa
Barn på strand

Resa med barn

För den bästa familjesemestern där hela familjen kan ha det gott har vi handplockat resmål och hotell jorden runt.

Boka er familjesemester
Resa ensam

Apollo Solo

Med Apollo Solo är det enkelt och roligt att resa iväg på egen hand, för dig som reser ensam eller själv med barn.

Res ensam med Apollo Solo
Premiumresor

Premiumresor

Följ med oss på en resa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. 

Läs mer om premiumresor
shoppingresor

Shoppingresor

Storstad + shopping är en given kombination! Välj ett resmål och få våra tips och råd på hur du optimerar din shoppingresa.

Läs mer om shoppingresor
vandringsresor

Vandringsresor

Vandra genom dalarna i Kappadokien eller längs ravinen Caminito del Rey? Läs mer om våra vandringsresor här.

Läs mer