Våra restyper

– här finns något för alla!

Välj bland en mängd olika restyper och hitta din perfekta resa! Från en bekväm solsemester med charter och spännande kryssningar till romantiska weekendresor och pulshöjande träningsresor. Vi har resor för alla typer av upplevelser! 

Charterresor

Boka en bekväm charterresa med handplockade hotell och flyg i ett smidigt paket. Välj bland mängder av härliga sol- och badresmål över hela världen!

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Kombinationsresor

Maxa upplevelserna på semestern – kombinera olika resmål! Med våra kombinationsresor får du se mer av landet du besöker, eller till och med besöka två olika länder under samma resa.

Se alla kombinationsresor

Sista minuten-resor

Fynda billiga paketresor med hotell och flyg eller sista minuten-flyg. Här hittar du restresor med avgång inom de närmsta 90 dagarna.

Boka en billig sista minuten-resa

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och noggrant utvalda hotell i ett smidigt paket. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se alla weekendresor

Apollo Silver, för dig som är 55+

Nyhet! Resor för dig som vill få sol & värme och varva avkoppling med ett brett utbud av aktiviteter.

Temaresor med TEMA

Välj mellan rundresor, cykelresor, mat- och vinresor, vandringsresor, safariresor, kryssningar samt weekend- och storstadsresor över hela världen! 

Se alla TEMAs resor

Matresor

Världens mat väntar! Följ med på en mat- och vinresa, upplev det lokala köket och få våra tips på restauranger och recept.

Läs mer

Kryssningar - få en uppgradering utan kostnad

Beställ en MSC-kryssning och få det uppgraderade Easy Plus dryckespaketet med i priset. Erbjudandet gäller nya bokningar med avresa 1/5 -31/12-2024. 

Långsemester

Res på en långsemester och njut av semesterkänslan i flera veckor – eller ännu längre! Välj bland ett brett utbud av resmål runt om i världen.

Se alla långsemester-resor

Boka vinterns drömsemester

Drömsemestrar med Apollo i vinter – välj bland flera resmål, såsom Maldiverna, Mauritius eller Seychellerna. 

Hotell

Vi erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda hotell världen över för både solsemestern och cityresan – prisvärda hotell för alla smaker. 

Se alla hotell

Flygbiljetter

Boka billiga flygbiljetter till våra mest populära charterresmål för sol och bad, eller ta dig jorden runt med reguljärflyg.

Hitta billiga flygbiljetter

Gruppresor

Vi erbjuder allt från konferensresor, träningsläger och klassresor till familjeresor – alla våra gruppresor skräddarsys enligt dina önskemål.

Se alla gruppresor

Båtluffa i Grekland

Båtluffa i sommar och upplev det bästa av Greklands övärld. Här kan du välja någon av våra favoritrutter eller sätta ihop din öluff själv. 

Båtluffa i Grekland

All Inclusive

All Inclusive är ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Se alla all Inclusive-hotell

Bröllopsresor

Vill du fira er smekmånad på en ljuvlig paradisstrand eller åka på en romantisk weekend? Vi tipsar om resmål, restyper och hotell för en oförglömlig bröllopsresa!

Se alla bröllopsresor

Barnsemester – för dig som reser med barn

Här har vi handplockat våra populäraste resmål och hotell för dig som reser med barn – för att ni ska få den bästa familjesemestern där hela familjen kan ha det gott!

Hitta er familjesemester

Res under skollovet

Passa på att få ett miljöombyte under skollovet. Boka en resa och ladda batterierna, uppskattat av både barn och vuxna.

Resor för vuxna – för dig som reser utan barn

Vill du resa med bästa vännen, din partner eller själv och ser fram emot en avkopplande semester och en paus i vardagen? Här hittar du resmål, hotell och inspiration som främst vänder sig till vuxna resenärer.

Se alla vuxenresor

Vandringsresor

Vill du vandra genom dalarna i Kappadokien eller längs ravinen Caminito del Rey? Vi erbjuder arrangerade vandringsresor, dagsvandring med guide och vandring på egen hand.

Se alla vandringsresor

Shoppingresor

Boka flyg och hotell med Apollo, och få bästa tipsen på hur du kan lägga upp din shoppingresa. Vi har samlat råd om shopping i några av världens bästa storstäder. 

Se alla shoppingresor