Våra restyper – här finns något för alla!

Välj bland en mängd olika restyper och hitta din perfekta resa! Från en bekväm solsemester med charter och spännande kryssningar till romantiska weekendresor och pulshöjande träningsresor. Vi har resor för alla typer av upplevelser! 

Charter

Boka en bekväm charterresa med handplockade hotell och flyg i ett smidigt paket. Välj bland mängder av härliga sol- och badresmål över hela världen!

Se våra charterresor

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och hotell. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se våra weekendresor

Nyhet! Kombinationsresor

Kombinera olika resmål och se mer av landet du besöker – vi erbjuder kombinationsresor för både sommar- och vinterdestinationer. 

Se våra kombinationsresor

Temaresor med TEMA

Välj mellan rundresor, cykelresor, mat- och vinresor, vandringsresor, safariresor, kryssningar samt weekend- och storstadsresor över hela världen! 

Se alla TEMAs resor

Träningsresor

Vi har Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Se våra träningsresor

Långsemester

Res på en långsemester och njut av semesterkänslan i flera veckor! Välj bland ett brett utbud av resmål runt om i världen.

Se alla långsemester-resor

Utforska Norden med Apollo

I sommar finns en mängd härliga upplevelser och hotell på hemmaplan som bara väntar på att upptäckas.

Läs mer och boka

Kryssningar

Upptäck världen på bekvämast möjliga sätt – åk på en kryssning! Välj mellan kryssningar i flera världsdelar, från Karibien i väst till Singapore i öst.

Se våra kryssningar

Fotbollsresor

Titta på fotboll i toppklass! Med Apollo kan du boka prisvärda fotbollsresor som du skräddarsyr själv och uppleva Europas främsta ligor på plats.

Se våra fotbollsresor

Hotell

Vi erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda hotell världen över för både solsemestern och cityresan – prisvärda hotell för alla smaker. 

Hitta hotell

Flygbiljetter

Med endast flyg kan du resa över hela världen från alla avreseflygplatser i Sverige. Välj bland 400 flygbolag och ekonomi-, business- eller första klass.

Hitta flygbiljetter

Gruppresor

Vi erbjuder allt från konferensresor, träningsläger och klassresor till familjeresor – alla våra gruppresor skräddarsys enligt dina önskemål.

Läs mer om våra gruppresor

Båtluffa i Grekland

Båtluffa i sommar och upplev det bästa av Greklands övärld. Här kan du välja någon av våra favoritrutter eller sätta ihop din öluff själv. 

Båtluffa i Grekland

All Inclusive

All Inclusive är ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Se alla våra All Inclusive-hotell

Bröllopsresor

Smekmånad på en ljuvlig paradisstrand eller åka på en romantisk weekend? Vi tipsar om resmål och hotell för en oförglömlig bröllopsresa!

Boka er bröllopsresa

Resa med barn

För den bästa familjesemestern där hela familjen kan ha det gott har vi handplockat resmål och hotell jorden runt.

Boka er familjesemester

Shoppingresor

Storstad + shopping är en given kombination! Välj ett resmål och få våra tips och råd på hur du optimerar din shoppingresa.

Läs mer om shoppingresor

Vandringsresor

Vandra genom dalarna i Kappadokien eller längs ravinen Caminito del Rey? Läs mer om våra vandringsresor här.

Läs mer