Vandringsresor med Apollo

Vandringsresor

Att vandra på semestern blir mer och mer populärt. Inte så konstigt – att åka på vandringsresor är ett fantastiskt sätt att uppleva ett resmål på. Förutom de positiva hälsoaspekterna av att vandra får du upptäcka underbar natur, vackra utsiktsplatser och skapa minnen för livet. Oavsett om du är nybörjare, vandringsfantast eller bara lite nyfiken kan vi hjälpa dig vandra på semestern. Välj mellan en arrangerad vandringsresa, att ta en dagsvandring med guide och att vandra på egen hand.

Aktuella vandringsresor

Startdatum Event Hotell/Resmål  
SEPTEMBER 2021
27 september Vandring i Pindusbergen Epirus, Grekland Läs mer
OKTOBER 2021
2,9 oktober Vandringsresa västra Kreta Kreta, Grekland Läs mer
13,20 oktober Vandra i Kappadokien Kappadokien, Turkiet Läs mer

 


Hur vill du vandra?

Sju dagar av vackra vyer, två eller tre dagsutflykter på semestern eller när du känner för det?Vandringsresa

Vill du helt och hållet dedikera en semestervecka åt att vandra kan du åka på en vandringsresa med Apollo Sports. Här ingår allt – mat, hotell och arrangerade vandringsturer. 

Vandring västra kreta

Vandringsresa västra Kreta - bokningsbar inom kort! 


Dagsvandring med guide

Vill du, eller har du redan bokat, en resa till Madeira eller Kreta med oss kan enkelt förboka några väl utvalda vandringar. Du blir upphämtad på ditt hotell och vandrar med en licensierad lokalguide. Ett enkelt sätt att upptäcka mer av ditt resmål!


Vandra på egen hand

Kombinera en weekend med upplevelser på höga höjder, vackra berg och undangömda stigar – vandra på egen hand under din semester! Välj bland häftiga vandringsleder som Caminito del Rey och Cinque Terre.


Bra att veta

Packa rätt utrustning

Generella tips