Skidresor

Välkommen till Apollo Sports resor till snöparadis för skidåkare. Här hittar du skidresor till noggrant utvalda destinationer, kvalitetssäkrade skidanläggningar och enastående äventyr. Oavsett om du väljer våra guidade skidresor till JapanKanada, Grekland, Nordmakedonien, KappadokienKazakststan eller Georgien, eller om du ger dig ut på din egen resa till våra utvalda alpina destinationer, kan du vara säker på att vi tar hand om alla detaljer så att du kan njuta av en oförglömlig skidsemester.

Boka din nästa skidresa med Apollo Sports idag och upplev skidåkningens magi på nya höjder, nya platser och tillsammans med andra skidentusiaster!

Bra skidåkning
Utforska högkvalitativa skidbackar i varierande och natursköna miljöer.

 Snösäkert
Utforska högkvalitativa skidbackar med pålitliga snöförhållanden.

🏔️ Autentiska upplevelser
Upptäck den lokala kulturen och njut av genuina äventyr.

💰 Prisvärda resmål
Njut av fantastiska skidresor som ger mycket värde för pengarna.

🔒 Tryggt & säkert
Paketreselagen säkerställer din trygghet och ger dig en bekymmersfri resa.

🌍 Mångsidiga resmål
Från Kaukasus till Alperna – upplev unika skidorter över hela Europa.


Skidresor 

Läs mer och boka din nästa skidsemester till någon av våra utvalda skidorter.

Alagna, Italienska alperna

Italienska alporten Alagna bjuder på riktigt bra skidåkning i vackra omgivningar och i charmig miljö.

Läs mer & boka

Gudauri

Skidorten Guadari i de mäktiga Kaukasusbergen med toppar på över 5000 meter, har fått ett rejält uppsving de senaste åren med nya liftar och hotell. Här finns både catski och helikopter för de som söker det där extra. 

Läs mer och boka »

Skidresor till Kappadokien och Erciyes

Mount Erciyes topp i magiska Kappadokien når ca 4 000 möh och är en etablerad skidort, och landets bästa. Här finns också otroligt god mat, service och fantastiska människor som på få andra platser.  

Läs mer och boka »

Skidresor till Bansko, Bulgarien

Välkommen till Bansko, Bulgariens största skidort! Todorkabergets 2 746 meter höga topp tornar upp sig brant över skidområdet och det  är en imponerande fallhöjd på över 1 500 höjdmeter, pister i hög kvalitet och livlig afterski.

Läs mer och boka »

Skidresor till Parnassos, Grekland

Upptäck Greklands största skidort! Här kan du se fram emot fin skidåkning och grekisk kultur i en härlig kombination. 

Läs mer och boka »

Guidade skidresor

Åk i en mindre grupp till någon av världens bästa skidorter för off-piståkning. Se alla våra aktuella guidade skidresor och boka ditt livs skidäventyr!


Om våra skidresor


 

 

Nu kan du välja Apollo Sports även för skidsemestern. Våra skidexperter från Xtravel har nu flyttat in under vårt sportiga Apollo Sports, där all den expertis och passion som du tidigare kände till är samlad under ett tak. Kände du inte till den kommer en kort presentation om oss.

Apollo Sports erbjuder skidresor och skidäventyr som får ditt hjärta att slå snabbare och din åkning att nå nya höjder. Hos Apollo Sports är det inte bara skidåkning – det är en kärleksfull hängivenhet till backarna, pudersnö, Manchester och genuina upplevelser som genomsyrar varje sväng, varje liftåk och varje höjdmeter.

Vi tar fram det unika med varje resmål och lägger stor vikt vid kvalitetssäkrade backar och liftsystem, unika upplevelser, kunniga, erfarna och serviceinriktade guider och instruktörer. Vi hjälper dig med din resa oavsett om du är erfaren åkare, total nybörjare, eller ett företag som vill ha hjälp med nästa skidkonferens. Åk skidor på riktigt, välkommen till Apollo Sports