Skidresor

Tillsammans med Xtravel arrangerar vi skidresor till utvalda handplockade skidorter med skidåkning i fokus. Vi erbjuder upplevelser du sent kommer att glömma till några av världens bästa skidorter.

Välj mellan guidade skidresor till Japan och Kanada, eller åk på ditt eget äventyr till någon av Xtravels utvalda resmål i Alperna. Vi sköter allt det praktiska, medan du som reser med oss fokuserar på grym skidåkning. Boka ditt nästa äventyr idag!


Skidresor till alperna

Läs mer om och boka din nästa skidsemester till någon av våra utvalda skidorter i Italienska eller Schweiziska alperna.

Alagna, Italienska alperna

Alagna Valsesia, en pärla till skidort i systemet Monterosa Ski känd som "Freeriders Paradise" av goda skäl.

Läs mer & boka

Lenzerheide, Schweiziska alperna

Arosa Lenzerheide, en riktig juvel i schweiziska alperna!

Läs mer & boka

Guidade skidresor

Åk i en mindre grupp till någon av världens bästa skidorter för off-piståkning. Se alla våra aktuella guidade skidresor och boka ditt livs skidäventyr!

Japow-Hokkaido, Japan

En maxad pudervecka till Japan. Max 14 deltagare per resa!

Läs mer & boka

Hokkaido Roadtrip, Japan

8 fullspäckade skiddagar på minst 4 olika skidorter i liten grupp om 7 deltagare. Säkra din plats!

Läs mer & boka

Kanada Roadtrip, Kanada

8 hela skiddagar, vi gör stopp i 4 puderhålor med 5 skidorter inom räckhåll. 12 deltagare per resa!

Läs mer & boka

Om Xtravel


 

Vi är skidåkare, cyklister, surfare och äventyrare som vill dela med oss av våra upptäckter. Resor med fokus på äventyr och upplevelser är den röda tråden och att ge våra gäster möjlighet att utvecklas och lära sig nått nytt. Denna filosofi utgör grunden i Xtravels verksamhet. Xtravel arrangerar och säljer skidresor, surfresor, mountainbikeresor och äventyrsresor till dem som önskar en aktiv och upplevelserik semester.

Vi på Xtravel värnar om och vill dela med oss av det unika med varje resmål och vi lägger stor vikt vid kunniga, erfarna och serviceinriktade guider och instruktörer som kan ta hand om våra gäster. Oavsett om du är en erfaren skidåkare/cyklist/surfare, total nybörjare, eller ett företag som vill ha hjälp med nästa konferens, så ser vi till att fixa din resa. Välkommen till Xtravel!

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat unika skidresor alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

🏆 Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör.