Skidresor

Välkommen till Apollo Sports snö- och skidparadis för skidåkare på alla nivåer. Här hittar du kvalitetssäkrade skidanläggningar till noggrant utvalda resmål, som bjuder på unika skidupplevelser till attraktiva priser. Med oss kan du, kompisgänget och hela familjen boka en komplett paketresa med alla dess fördelar till någon av våra utvalda skidorter. För skidentusiaster erbjuder vi spektakulära guidade skidresor till flera spännande resmål.

Vi tar hand om allt det praktiska så att du kan njuta av en oförglömlig skidresa. Boka din nästa skidresa med Apollo Sports och upplev skidåkningens magi på en helt ny nivå med både gamla som nya vänner.

Bra skidåkning
Utforska högkvalitativa skidbackar i varierande och natursköna miljöer.

 Snösäkert
Utforska högkvalitativa skidbackar med pålitliga snöförhållanden.

🏔️ Autentiska upplevelser
Upptäck den lokala kulturen och njut av genuina äventyr.

💰 Prisvärda resmål
Njut av fantastiska skidresor som ger mycket värde för pengarna.

🔒 Tryggt & säkert
Paketreselagen säkerställer din trygghet och ger dig en bekymmersfri resa.

🌍 Mångsidiga resmål
Från Kaukasus till Alperna – upplev unika skidorter över hela Europa.


Skidresor

Läs mer och boka din nästa skidsemester till någon av våra utvalda skidorter.

Skidresor till Alagna, Italienska alperna

Italienska alporten Alagna bjuder på riktigt bra skidåkning i vackra omgivningar och i charmig miljö.

Läs mer och boka »

Skidresor till Gudauri, Georgien

Skidorten Guadari i de mäktiga Kaukasusbergen med toppar på över 5000 meter, har fått ett rejält uppsving de senaste åren med nya liftar och hotell. Här finns både catski och helikopter för de som söker det där extra. 

Läs mer och boka »

Skidresor till Erciyes, Kappadokien

Mount Erciyes topp i magiska Kappadokien når ca 4 000 möh och är en etablerad skidort, och landets bästa. Här finns också otroligt god mat, service och fantastiska människor som på få andra platser.  

Läs mer och boka »

Skidresor till Bansko, Bulgarien

Välkommen till Bansko, Bulgariens största skidort! Todorkabergets 2 746 meter höga topp tornar upp sig brant över skidområdet och det  är en imponerande fallhöjd på över 1 500 höjdmeter, pister i hög kvalitet och livlig afterski.

Läs mer och boka »

Skidresor till Parnassos, Grekland

Upptäck Greklands största skidort! Här kan du se fram emot fin skidåkning och grekisk kultur i en härlig kombination. 

Läs mer och boka »

Guidade skidresor

Åk i en mindre grupp till någon av världens bästa skidorter för off-piståkning. Se alla våra aktuella guidade skidresor och boka ditt livs skidäventyr!

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, ett spännande äventyr på den nordligaste delen av Japan där kultur, mat och skidåkning är står i fokus.

Japow

En återkommande klassiker och vår puderresa nummer ett! Om du är på jakt efter en oförglömlig skidupplevelse, så är detta resan för dig!

Catski Nordmakedonien

Nyhet! Catski! Längtar du efter offpiståkning i enorma bergsområden, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus? Detta är resan för äventyrslystna skidåkare.

Family Catski Nordmakedonien

Ta med familjen på skidäventyr till Nordmakedonien med familjevänlig offpist, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus!

Topptursåkning på Kreta

Skidor på Kreta?! Det går väl inte? Jo, det gör det faktiskt och det är bra. Riktigt bra! Häng med på en topptursroadtrip på Kreta - ett måste för den som söker äventyr och unika upplevelser.

Kanada Roadtrip

British Columbias fantastiska berg i kombination med frekventa snödumpar gör vår roadtrip i Kanada svårslagen.

Om våra skidresor

Vill du åka skidor på riktigt? Välkommen till Apollo Sports. Med över 20 år av expertis i skidbranschen från fd dotterbolaget Xtravel kommer Apollo Sports förmedla de bästa skidupplevelserna. 

I vår skidportfölj har vi handplockat unika destinationer som få nordbor besökt, där skidåkningen kombineras med den genuina lokala kulturen. Vi tar fram det unika med varje resmål och lägger stor vikt vid kvalitetssäkrade backar och liftsystem, unika upplevelser, kunniga, erfarna och serviceinriktade guider och instruktörer. På våra destinationer erbjuder vi välpreparerade pister, lifter med hög kapacitet, ett brett utbud av boenden, mat och dryck i världsklass och där du kan hitta ett paket som passar just dig, eller varför inte boka något av våra unika skidevents som garanterat är något utöver det vanliga.

Oavsett vem du är; barn som vuxen, nybörjare, erfaren eller proffs, solo, par eller en stor grupp, hjälper vi dig med din nästa skidresa.  


Missa inte våra tips & nyheter

Vill du alltid ha koll på vad som händer, glöm inte att premenurera på vårat nyhetsbrev för att inte missa några nyheter!

Arrangera din egen skidresa

Planera din nästa skidresa med kompisgänget, skidkonferensen eller en aktiva gruppresa med Apollo Sports. Vi hjälper dig hela vägen med val av hotell, bokning av flyg, transfer, hotell och idrottsfaciliteter.

Få en offert

Vi älskar era semesterbilder!

Dela dina semesterbilder med oss genom att tagga @apollosports i bilden eller i inläggstexten och kommentarsfältet på Instagram

 

Följ oss på våra sociala medier

 

Apollo Sports Sverige på Facebook Apollo Sports Sverige på Facebook