Guidade skidresor

Se alla paketerade skidresor i grupp

Häng med på en guidad skidresa - en oförglömlig skidresa tillsammans med andra skidentusiaster till riktiga puderparadis!

Vi erbjuder en komplett helhetslösning med transfer, boende, liftkort och upplevelser utöver det vanliga oavsett om du åker i eller utanför pisten. Självklart alltid med skidåkningen i fokus.  

 

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, ett spännande äventyr på den nordligaste delen av Japan där kultur, mat och skidåkning är står i fokus.

Japow

En återkommande klassiker och vår puderresa nummer ett! Om du är på jakt efter en oförglömlig skidupplevelse, så är detta resan för dig!

Catski Nordmakedonien

Nyhet! Catski! Längtar du efter offpiståkning i enorma bergsområden, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus? Detta är resan för äventyrslystna skidåkare.

Family Catski Nordmakedonien

Ta med familjen på skidäventyr till Nordmakedonien med familjevänlig offpist, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus!

Topptursåkning på Kreta

Skidor på Kreta?! Det går väl inte? Jo, det gör det faktiskt och det är bra. Riktigt bra! Häng med på en topptursroadtrip på Kreta - ett måste för den som söker äventyr och unika upplevelser.

Kanada Roadtrip

British Columbias fantastiska berg i kombination med frekventa snödumpar gör vår roadtrip i Kanada svårslagen.