Skidorter
Hit kan du åka på skidresa med oss

Välj mellan guidade skidresor till Japan, Kanada, Grekland, Nordmakedonien eller Kazakstan eller åk på ditt eget äventyr till någon av våra utvalda skidresmål. Vi sköter allt det praktiska, medan du som reser med oss fokuserar på grym skidåkning. Boka ditt nästa äventyr idag!

Skidresor till Guadari

Skidresor till Guadari

Skidorten Guadari i de mäktiga Kaukasusbergen med toppar på över 5000 meter, har fått ett rejält uppsving de senaste åren med nya liftar och hotell. Här finns både catski och helikopter för de som söker det där extra. 

Skidåkning i alperna

Skidresor till Italienska alperna

Upplev riktig skidåkning i Alperna. Alagna är en pärla till skidort i systemet Monterosa Ski känd som "Freeriders Paradise" av goda skäl.

Skidåkning i Kappadokien

Skidresor till Kappadokien och Erciyes

Mount Erciyes topp i magiska Kappadokien når ca 4 000 möh och är en etablerad skidort, och landets bästa. Här finns också otroligt god mat, service och fantastiska människor som på få andra platser.  

Skidresor till Kanada

Skidresor till Kanada

Kanada och framför allt British Columbia är legendariskt för sin fantastiska terräng där det ofta dumpar rejält med snö. British Columbia är hem för några av världens mest berömda pudersnö-hålor.  

Skidresor till Japan

Skidresor till Japan

Japan har några av världens mest pudersäkra orter som Niseko, Hakuba och Nosawa onsen. I Japan händer det ofta att man vaknar upp på morgonen med 30 cm nysnö som kommit under natten - en dröm för alla oss puderälskare!

Skidresor till Nordmakedonien

Skidresor till Nordmakedonien

Nordmakedonien har på senare år fått ett uppsving bland unika destinationer väl värda ett besök. Det som lockar oss förutom skidåkningen är en spännande kultur med mycket god mat och dryck, och ja det går inte att bortse från att allt är väldigt prisvärt här.