Sista minuten med Apollo

Sista minuten är möjligheten att fynda såväl billiga paketresor med hotell och flyg som sista minuten-flyg. Här kan du boka restresor med avgång inom de närmsta 90 dagarna. Sidan uppdateras löpande så kom hit ofta och hitta en billig sista minuten-resa.


Vanliga frågor om sista minuten-resor

Vad är sista minuten-resor?

 

En sista minuten-resa har ett avresedatum inom 90 dagar och oftast ett nedsatt pris, vilket gör att du kan hitta extra billiga resor. Det är smidiga paketresor där flyg och hotell ingår.

Hur hittar jag billiga sista minuten-resor?

 

Det är många aspekter som påverkar sista minuten-priser, såsom väder och efterfrågan, och därför är det svårt att säga när det är bäst att boka en sista minuten. Men nära avresa är inte alltid billigast, så vänta inte för länge. De billigaste fynden går oftast åt fort!

Hur hittar jag sista minuten-resor med All Inclusive?

 

Vill du resa extra bekvämt? Här hittar du våra sista minuten resor med All Inclusive

Kan jag boka en sista minuten-resa med endast flyg?

 

Javisst! Flyg billigt och smidigt med våra charterflyg, som oftast är direktflyg och har skandinavisktalande personal. Här hittar du sista minuten-resor med endast flyg. Du kan också välja "Endast flyg" under "Restyp" i filtreringen ovan för att hitta sista minuten-resor med endast flyg.  

Är det tryggt att boka en resa nu?

 

Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka och har dessutom lagt till en mängd möjligheter för ett flexibelt resande, så att du och alla andra som reser med oss ska känna er helt trygga med att planera, boka och resa även 2021.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar och reser tillsammans med oss

Villkor

 

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning då antalet platser är begränsat. Vid rabatterade priser bortfaller ordinarie rabatter, dock ej ev. internetrabatt. Dessa priser gäller vid bokning på apollo.se. Är det endast en plats kvar, visas detta inom parentes.


Varifrån kan jag åka?

Vi erbjuder sista minuten-resor från nedan avreseorter: