Apollos app - Mitt Apollo

Oavsett om du letar efter den perfekta drömsemestern eller bara behöver lite inspiration inför din nästa resa, så har Mitt Apollo allt du behöver. Med Mitt Apollo-appen får du all information om din resa på ett och samma ställe och kan utforska ditt resmål. Du kan även upptäcka och boka spännande upplevelser som du inte vill missa under din semester.

Mitt Apollo ger dig tillgång till alla dina bokningar på ett ställe och hjälper dig också att hitta och boka din nästa semester.

Så vad väntar du på? Ladda ned Mitt Apollo nu och få din personliga guide för semestern direkt i fickan!

Ladda ner Apollos reseapp på App Store eller Google Play.

Detta får du bland annat i appen:

  • Din personliga guide för din semester
  • All info kring din resa på ett och samma ställe
  • Upptäck och boka spännande upplevelser
  • Hitta och boka din nästa drömsemester
  • Alla dina bokningar samlade på ett ställe

Ladda ner

Ladda ner Apollos reseapp i Appstore eller Google Play och låt dig inspireras.

Apollos reseapp

Din resekompis på plats - direkt i din ficka.

Mina resor

Under "Mina resor" kan du efter slutförd bokning logga in med bokningsnummer och lösenord. Här får du bland annat användbar information om ditt hotell och resmål samt tips och råd från Apollo Service Center på plats. 

Boka utflykter

Vi har gjort det enkelt för dig att boka utflykter direkt i appen. Efter att du har loggat in med din bokning kan du se alla utflykter som är tillgängliga under din resa och smidigt betala direkt med kort.

Erbjudanden och restips

I appen får du exklusiva rabatterbjudanden och tips från våra reseledare på saker att hitta på, och ställen du inte får missa. Det kan vara den bästa stranden, en sevärdhet eller en restaurang som serverar en lokal läckerhet. Perfekt för dig som vill ha lite inspiration för att lära känna resmålet.