Hotell över hela världen

Se våra hotelltyper

Vårt hotellutbud - vilken hotelltyp passar dig?

Vi erbjuder ett brett utbud av hotell på några av världens härligaste platser. Med Apollo kan du bo på populära och omtyckta sol- och badresmål, och se gästbetyg och även ställa en fråga till tidigare Apollogäster. Men du kan också boka hotell och lediga rum över hela jorden – du bestämmer var, när och hur många nätter.

 

Nedan har vi samlat olika hotelltyper som kan hjälpa dig att hitta det som passar dig bäst. Vi har ett brett utbud, hotell med vattenland, hotell med all inclusive, hotell med hög kundnöjdhet, hotell för vuxna, hotell för barnfamiljer etc, listan kan bli lång. Utgå från dig själv och välj den typ som passar dig.

Vill du boka någon av våra koncepthotell kan du göra det här

Apollos hotell

  • Hotell för solsemestern och cityresan
  • Noga utvalda hotell världen över
  • Prisvärda hotell för alla smaker

Hotell för alla smaker och plånböcker

Apollo Mondo – hotell att älska

Apollo Mondo är vårt eget koncept med hotell som fått extra mycket omtanke. Vackert belägna, precis på eller nära stranden, med ett brett utbud av faciliteter  – och alltid med hög kundnöjdhet. Se alla Apollo Mondo-hotell här.

Apollo Sports – träningshotell

Apollo har ett marknadsledande utbud av träningsresor och träningshotell med allt du behöver för en aktiv semester. Se våra träningshotell.

Se våra Apollo Sports hotell här

Familjehotell

Detta är våra handplockade hotell där barnfamiljer trivs extra bra – hotell där barn får leka och busa och du kan slappna av i vetskapen att de har det bra. Se alla familjehotell här


Utvalda hotell för olika smaker

Vi har också ett rekommenderat utbud av hotell som passar dig som vet vad du vill ha på semestern. Du hittar allt ifrån familjeparadis till exklusiva hotell för vuxna gäster, men också små charmiga hotell där hotellägaren kanske bjuder på en kopp kaffe till frukosten.

All Inclusive-hotell

Njut extra i sommar och boka ett All Inclusive hotell. Ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Hotell med vattenland

Här har vi samlat barnens favorithotell – hotell med stora poolområden, vattenrutschkanor, skoj och skratt.

Rum med privat pool

Dyk rätt ner i poolen – utan att behöva lämna hotellrummet! Här har vi samlat alla hotell där vi erbjuder rum och lägenheter med privat pool eller poolaccess. Här hittar du alla hotell med privat pool.

Strandhotell

Känn doften av havet från hotellrummet och vakna upp till vågornas brus! Här har vi samlat våra populäraste hotell som ligger precis vid stranden.

Hotell för vuxna

En romantisk paus i tillvaron eller en avkopplande semester med bästa vännerna? Här hittar du hotell speciellt utvalda för att passa dig som reser utan barn. 

Charterhotell

Hitta det perfekta hotellet för din chartersemester med vårt hotellsök! Välj klassificering, avstånd till strand och centrum, hotell- och rumsfaciliteter och mycket mer. 

Spahotell

Massage, behandlingar eller bara avkopplande dopp i bubbelpoolen? Här hittar du några av våra favoriter bland våra hotell med spafaciliteter.

Se alla spahotell

Semester i villa

I våra villor har du hela familjen eller kompisgänget samlat, här kan ni sola och bada hela dagarna och njuta av hemlagade middagar i trädgården tillsammans på kvällen. Känn dig som hemma!

Lägenhetshotell

Bo i en lägenhet samtidigt som hotellet erbjuder både service och faciliteter. Vill du ha känslan av ett mer privat hem kan du välja ett enklare lägenhetshotell.

Hållbara hotell

Vill du bo lite grönare och lämna ett mindre avtryck? Välj ett hotell som är hållbarhetscertifierat av Travelife eller miljömärkt av Green Key.

Se alla hållbara hotell

Stora familjerum

Hitta boende för större familjer och sällskap. Alla hotell har lägenheter med minst 3 rum. Här hittar du hotell med stora familjerum.

Customers' Choice Awards – våra gästers favorithotell

Ingen är bättre på att bedöma hotellen än våra egna resenärer. Därför delar vi varje år ut Customers' Choice Awards till de hotell som fått de högsta kundbetygen.

     

Våra klassificeringar

Alla hotell runt om i världen är klassificerade av respektive lands turistmyndighet. Apollo har valt att komplettera detta med vår egen bedömning av hotellet. Vår egen klassificering gäller enbart för våra charterhotell. För hotell med flexibel reslängd använder vi hotellets klassificering. 

Högsta standard. De bästa hotellen med högsta komfort och bästa tänkbara service.
Högsta standard. De bästa hotellen med högsta komfort och bästa tänkbara service.

5 solar
Hög klass, med bästa tänkbara service och mycket hög standard. Här finns många faciliteter att välja bland.

4 solar
Bättre mellanklass. Hotellen har oftast ett stort utbud av faciliteter.

3 solar
Mellanklass. Bra standard som många gäster väljer.

2 solar
Budget. Enkla men funktionella hotell och lägenheter.


1 sol
Mycket enkel standard och inredning. Förekommer sällan.