Hotell

Hotell över hela världen

Vi erbjuder ett brett utbud av hotell på några av världens härligaste platser. Med Apollo kan du bo på populära och omtyckta sol- och badresmål, och se gästbetyg och även ställa en fråga till tidigare Apollogäster. Men du kan också boka hotell och lediga rum över hela jorden – du bestämmer var, när och hur många nätter.

Hotell för alla smaker och plånböcker

Hos oss hittar olika typer av boende, så att du lätt hittar ett hotell just i din smak och prisklass. Våra absolut bästa hotell ingår i konceptet Apollo Mondo – här får du lite mer av allt. Vill du ha en aktiv semester har vi fantastiska träningshotell. Ta en titt nedan och upptäck ett hotell som har det du behöver – en underbar semester!

Apollos hotell

  • Hotell för solsemestern och cityresan
  • Noga utvalda hotell världen över
  • Prisvärda hotell för alla smaker
Apollo Mondo Family hotell

Apollo Mondo – hotell att älska

Apollo Mondo är vårt eget koncept med hotell som fått extra mycket omtanke. Här väntar en härlig semesterupplevelse – det sätter vi vårt namn på!

Se alla Apollo Mondo-hotell
Hotell för träning och hälsa

Apollo Sports – träningshotell

Apollo har ett marknadsledande utbud av träningsresor och träningshotell med allt du behöver för en aktiv semester.

Se alla Apollo Sports-hotell
Hotellrum

Cityhotell

Du kan också boka endast hotell med Apollo. Vi erbjuder hotell världen över – från London och Paris till Singapore och Kap Verde.

Boka endast hotell

Utvalda hotell för olika smaker

Vi har också ett rekommenderat utbud av hotell som passar dig som vet vad du vill ha på semestern. Du hittar allt ifrån familjeparadis till exklusiva hotell för vuxna gäster, men också små charmiga hotell där hotellägaren kanske bjuder på en kopp kaffe till frukosten.

Familjehotell

Familjehotell

Handplockade hotell där barnfamiljer trivs extra bra – hotell där barn får leka och busa och du kan slappna av i vetskapen att de har det bra.

Familjehotell
Kvinna vid hotell

Exklusiva hotell

Bara det bästa: de lyxigaste hotellen på några av världens härligaste resmål. Här står service i fokus och allt är uttänkt in i minsta detalj.

Exklusiva hotell
Kvinna i solstol

Hotell för vuxna

Vi har hotellen för en romantisk paus i tillvaron eller en avkopplande semester med bästa vännerna. De flesta hotellen har åldersgräns.

Hotell för vuxna
All inclusive

All Inclusive-hotell

På många av våra hotell ingår All Inclusive. Njut av mat av alla dess slag, glass i stora lass och en drink vid poolen. Bekvämare än så här blir det inte!

All Inclusive-hotell
Barn som hoppar

Charterhotell

Hitta det perfekta hotellet för din chartersemester med vårt hotellsök! Välj klassificering, avstånd, hotell- och rumsfaciliteter och mycket mer. 

Charterhotell
Charmiga hotell

Charmiga hotell

Här har vi plockat ut guldkornen åt dig - lite mindre hotell med trogna gäster, och en varm och personlig atmosfär.

Charmiga hotell
Villa med pool

Semester i villa

I våra villor har du hela familjen eller kompisgänget samlat, där ni kan sola och bada på dagarna och njuta av hemlagade middagar i trädgården tillsammans på kvällen. Känn dig som hemma!

Våra villor
Hotellägenhet

Lägenhetshotell

Bo i en lägenhet samtidigt som hotellet erbjuder både service och faciliteter. Vill du ha känslan av ett mer privat hem kan du välja ett enklare lägenhetshotell och ta allt i eget tempo.

Lägenhetshotell
Hotellrum på designhotell

Designhotell

Längtar du efter några dagar på ett genomtänkt och lyxigt hotell? Vi har samlat våra favorit-designhotell från Västeuropa till Sydostasien. Vilket blir ditt nästa resmål? 

Designhotell


Hotellpool

Våra gästers favorithotell

Här hittar du hotell som fått bäst omdömen och högst betyg av våra egna gäster. Vi kallar det Customer Choice Award.

Våra gästers favorithotell
Hotell med Travellife-certifiering

Hållbara hotell – Travelife

Hotell som har fått Travelifes certifikat, som visar att agerar etiskt, hållbart och har krav på underleverantörer och partners.

Hållbara hotell – Travellife
Träning på hotellet

Fråga en gäst om hotellet

På de flesta av våra hotell kan du ställa en fråga direkt till en tidigare Apollogäst. Oftast får du svar inom 24 timmar.

Se mer om Fråga en gäst