Hotell över hela världen

Vi erbjuder ett brett utbud av hotell på några av världens härligaste platser. Med Apollo kan du bo på populära och omtyckta sol- och badresmål, och se gästbetyg och även ställa en fråga till tidigare Apollogäster. Men du kan också boka hotell och lediga rum över hela jorden – du bestämmer var, när och hur många nätter.

Apollos hotell

  • Hotell för solsemestern och cityresan
  • Noga utvalda hotell världen över
  • Prisvärda hotell för alla smaker

Hotell för alla smaker och plånböcker

Våra absolut bästa hotell ingår i konceptet Apollo Mondo – här får du lite mer av allt. Vill du ha en aktiv semester har vi fantastiska träningshotell. Ta en titt nedan och upptäck ett hotell som har det du behöver – en underbar semester!

Apollo Mondo – hotell att älska

Apollo Mondo är vårt eget koncept med hotell som fått extra mycket omtanke. Vackert belägna, precis på eller nära stranden, med ett brett utbud av faciliteter  – och alltid med hög kundnöjdhet.

Se alla Apollo Mondo-hotell

Apollo Sports – träningshotell

Apollo har ett marknadsledande utbud av träningsresor och träningshotell med allt du behöver för en aktiv semester.

Se alla träningshotell

Familjehotell

Detta är våra handplockade hotell där barnfamiljer trivs extra bra – hotell där barn får leka och busa och du kan slappna av i vetskapen att de har det bra.

Se alla familjehotell

Utvalda hotell för olika smaker

Vi har också ett rekommenderat utbud av hotell som passar dig som vet vad du vill ha på semestern. Du hittar allt ifrån familjeparadis till exklusiva hotell för vuxna gäster, men också små charmiga hotell där hotellägaren kanske bjuder på en kopp kaffe till frukosten.

All Inclusive-hotell

All Inclusive är ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Se alla all Inclusive-hotell

Hotell med vattenland

Här har vi samlat barnens favorithotell – hotell med stora poolområden, vattenrutschkanor, skoj och skratt.

Se alla hotell med vattenland

Exklusiva hotell - kom bort från vardagen och bli ompysslad!

Lyxiga hotell där du som kund alltid är i fokus!

Rum med privat pool

Dyk rätt ner i poolen – utan att behöva lämna hotellrummet! Här har vi samlat alla hotell där vi erbjuder rum och lägenheter med privat pool eller poolaccess.

Se alla hotell med privat pool

Strandhotell

Känn doften av hav från hotellrummet och vakna upp till vågornas brus! Här har vi samlat våra populäraste hotell som ligger precis vid stranden.

Se alla strandnära hotell

Hotell för vuxna

En romantisk paus i tillvaron eller en avkopplande semester med bästa vännerna? Här hittar du hotell speciellt utvalda för att passa dig som reser utan barn. 

Se alla vuxenhotell

Charterhotell

Hitta det perfekta hotellet för din chartersemester med vårt hotellsök! Välj klassificering, avstånd till strand och centrum, hotell- och rumsfaciliteter och mycket mer. 

Se alla charterhotell

Spahotell

Massage, behandlingar eller bara avkopplande dopp i bubbelpoolen? Här hittar du några av våra favoriter bland våra hotell med spafaciliteter.

Se alla spahotell

Semester i villa

I våra villor har du hela familjen eller kompisgänget samlat, där ni kan sola och bada på dagarna och njuta av hemlagade middagar i trädgården tillsammans på kvällen. Känn dig som hemma!

Se alla villor

Lägenhetshotell

Bo i en lägenhet samtidigt som hotellet erbjuder både service och faciliteter. Vill du ha känslan av ett mer privat hem kan du välja ett enklare lägenhetshotell och ta allt i eget tempo.

Se alla lägenhetshotell

Hållbara hotell

Vill du bo lite grönare och lämna ett mindre avtryck? Välj ett hotell som är hållbarhetscertifierat av Travelife eller miljömärkt av Green Key.

Se alla hållbara hotell

Stora familjerum

Hitta boende för större familjer och sällskap. Alla hotell har lägenheter med minst 3 rum.

Se alla hotell med stora familjerum

Customers' Choice Awards – våra gästers favorithotell

Ingen är bättre på att bedöma hotellen än våra egna resenärer. Därför delar vi varje år ut Customers' Choice Awards till de hotell som fått de högsta kundbetygen.

Se våra gästers favorithotell