Kryssningar med Apollo

i Karibien, Medelhavet, Kanarieöarna eller New York

Tillbringa tid med din favoritperson på en kryssning med stopp i Rom och Barcelona i Medelhavet eller börja kryssningen med att upptäcka häftiga Dubai eller världsmetropolen New York. Och vem vill inte uppleva solnedgångarna i Karibien live? Eller vad sägs om att kryssa från Kanarieöarna och kombinera det med lite sol och bad? 

Boka nu! »

 

Vi samarbetar med några av världens främsta rederier MSC Cruises, Royal Caribbean och Celebrity Cruises, och du hittar lika många kryssningar som det finns smaker. I kryssningspaketen ingår alltid flyg, en natt på hotell, kryssning och helpension på fartyget, självklart kan du köpa till ett dryckespaket. Du kan också enkelt lägga till extra nätter på hotell innan kryssningen startar för att riktigt varva ner och utforska staden.

Letar du efter ett mindre fartyg att kryssa med så kan en skärgårdskryssning vara något för dig. Svalkande dopp direkt från båten under dagen och nya charmiga hamnar att utforska varje eftermiddag och kväll – det är skärgårdskryssning i Kroatien!


 

Frågor och svar om kryssningar

Vad ingår i ett kryssningspaket?

I Apollos kryssningspaket ingår alltid flyg, minst 1 natt på hotell och själva kryssningen.

Hur bokar jag mitt kryssningspaket?

Välj först vilket fartyg du vill kryssa med och vilken hyttkategori du vill ha. Därefter väljer du det hotell du önskar bo på innan kryssningen och antal nätter. Sista steget är att välja flyg.

Kan jag delbetala mitt kryssningspaket?

Ja, det går bra att delbetala din kryssning. Efter att du paketerat din kryssning kommer du till betalningen, där du kan välja om du önskar att betala hela resan på en gång eller delbetala.
 

Bra att veta inför kryssningen

 • Det är en stark rekommendation att ha en full reseförsäkring. I vissa fall kan den behövas visas upp i samband med ombordstigning.
 • Alla standardmåltider ingår på kryssningen.
 • Första natten på hotell ingår alltid.
 • Hos Apollo bokar du hela paketet på en gång. Flyg + hotell + kryssning ingår.
 • Dryckespaket köper du direkt från rederiets hemsida. Kryssar du med MSC Cruises ingår dryckespaket. 
 • Utflykter köper du direkt från rederiets hemsida. Ha ditt bokningsnummer tillgängligt när du går in på deras hemsida.
 • Efter du har checkat in online tidigast 30 dagar innan avresa kommer vi att skicka dig dina kryssningsbiljetter. Skriv ut dem och ta med på resan, här finner du ombord-information.
 • Matallergier meddelas vid ombordstigningen på fartyget, rederiet gör sitt yttersta för att möta dina behov.
 • Transfer ingår inte.
 • Det går endast att boka en hytt per bokning.
 • Personalen ombord talar engelska och tar väl hand om alla gäster. Apollopersonal finns inte med ombord.

Ytterligare bra och nyttig information finns här

 

Besök i Venedig under kryssningen

Enligt beslut från den lokala regeringen i Venedig, tillkommer en avgift (Venice Access Contribution fee) för inträde i Venedig i perioden 25 april till 14 juli 2024. Se specifika datum och undantag nedan. När du bor på hotell i Venedig behöver du registerna dig och få en QR-kod för att slippa betala denna avgift. Läs mer och registrera dig på den officiella webbplatsen för att få din QR-kod. https://cda.ve.it/en/

Datum då avgiften tas ut:

25, 26, 27, 28, 29, 30 april
1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 maj
8 juni
9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 juni
6, 7, 13 och 14 juli 2024

Tillträdesavgiften tas inte ut mellan kl. 16.00-08.30.


Våra bästa kryssningstips

Här har vi samlat våra bästa tips som du kan ta del av inför kryssningen. Oavsett om du är nybörjare eller expert så finns det en hel del bra och användbara tips!

Varför välja kryssning?

Många resmål på önskelistan men problem att få tiden att räcka till? Det är bara ett av flera skäl att välja en kryssningssemester nästa gång. Här delar vi med oss av 10 anledningar för varför du ska välja kryssning inför din nästa semester.

Läs mer

Våra 7 bästa kryssningstips

När är bästa tiden för att åka på kryssning? Vilket fartyg ska du åka på kryssningen med? Vad ska man packa med sig? Här har vi samlat sju bra tips inför din kryssningssemester.

Läs mer

Resa med barn på kryssning

Att kryssa är ett perfekt sätt att resa bekvämt, även med yngre barn. Ombord finns massor med roliga aktiviteter och underhållning för både stora och små.

Läs mer

Våra kryssningsrederier

Passa på att stanna några hotellnätter extra före kryssningen!


Våra kryssningar


Har du andra frågor om våra kryssningar?