Kryssningar med Apollo

Föreställ dig en tur genom den kroatiska skärgården med morgondopp direkt från båten. Tänk dig en kryssning i Karibien eller en riktig familjesemester till havs. Vi samarbetar med några av världens främsta rederier, och hos oss hittar du lika många kryssningar som det finns smaker. Ombord på de magnifika fartygen öppnar sig världar du inte trodde fanns. Här erbjuds allt ifrån spännande utflykter i exotiska hamnar, till avslappning och lugna stunder vid poolen. Dessutom serveras mat från världens alla hörn och underhållningen är av absolut världsklass. 

En kryssning – flera resmål

Spännande utflykter i varje hamn

Alla måltider ingår

Hur länge vill du vara borta?

På flera av våra kryssningar väljer du själv hur länge du vill vara borta. Det är inte ovanligt att våra passagerare börjar med ett par extra hotellnätter i land. Vare sig det är i Florida eller Singapore brukar detta bli ett spännande sätt att rama in sin kryssning.

Flyg och kryssning ingår alltid i priset (även den första hotellnatten brukar inkluderas). Upplev Apollos kryssningar. Det är enkelt, flexibelt – och alldeles, alldeles underbart.


Våra kryssningar

Kryssning i Karibien

Kryssning i Karibien

En Karibienkryssning är en fantastisk semesterupplevelse med härliga stränder, turkosblått hav, rasslande palmer och nya intryck varje dag. Bästa tiden att åka på Karibienkryssning är under vinterhalvåret, och vi har flera kryssningsrutter och rederier att välja mellan. En Karibienkryssning passar alla åldrar och sällskap. Just nu! Få 1 000:- rabatt på din bokning » 

Kryssning i Karibien
Medelhavskryssningar

Kryssning i Medelhavet

Att Medelhavskryssningar är omåttligt populära är lätt att förstå. Det är ett prisvärt sätt att bekanta sig med några av världens intressantaste städer och sevärdheter, och ombord på de stora kryssningsfartygen väntar god mat och massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Sol, bad och upplevelser när det är som bäst! Just nu! Få 1 000:- rabatt på din bokning »

Se våra kryssningar i Medelhavet
Kryssning från Dubai

Kryssning från Dubai

Under en kryssning som utgår från Dubai får du chansen att upptäcka några av arabvärldens mest spännande platser, som Dubai, Abu Dhabi och Omans huvudstad Muskat – med sol, bad och sevärdheter utöver det vanliga. Längs vägen kan du se fram emot bekväma dagar med aktiviteter, underhållning och smakrika måltider ombord.

Se våra kryssningar från Dubai
Kryssning i Asien

Kryssning i Asien

Att kryssa i Asien är ett bekvämt sätt att få uppleva städer som Saigon, Hong Kong, Manila och Singapore under en och samma resa. Stadsliv varvas med avkopplande dagar till havs och paradisiska stränder på den pyttelilla tropiska ön Boracay i Filippinerna. Med så mycket som ingår i priset blir denna kryssning lätt årets bästa semester! Kryssningen utgår från Singapore.

Se våra kryssningar i Singapore

Skärgårdskryssning på semestern!

Följ med på en charmig skärgårdskryssning och upplev Kroatiens eller Turkiets vackra skärgårdar. Båtarna seglar med korta etapper, så att du verkligen hinner koppla av. Trevliga hamnbesök varvas med historiska platser som Hvar, Korčula och Dubrovnik. Detta är helt klart ett av de bästa sätten att uppleva Kroatien på.

Se våra kryssningar i Kroatien och Turkiet
Världskarta kryssningar

Kryssningar runtom i världen

Upptäck världen på bekvämast möjliga sätt – åk på en kryssning! Med Apollo kan du åka på kryssning i flera världsdelar, från Karibien i väst till Singapore i öst. Oavsett om du vill uppleva karibiska stränder med vajande palmer, utforska kulturskatter kring Medelhavet, kombinera en kryssning med spännande dagar i Dubai eller varva asiatiska storstäder med strandliv har vi en kryssning för dig.


Har du frågor om våra kryssningar?  

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00

Tips inför kryssningen


En glimt av kryssningslivet


Våra kryssningsrederier

Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean är ett av världens största kryssningsrederier och en trendsättare i branschen. Ombord erbjuds ett stort urval av restauranger för alla smaklökar. Underhållning och aktiviteter i världsklass med Broadwayshower, klätterväggar, ziplines, vattenland och surfbassäng. Det finns dessutom en hel avdelning som bara vänder sig till barn och ungdomar. I vår blogg kan du läsa om hur det är att resa med barn på en Royal Caribbean-kryssning.

 • De mest innovativa fartygen i branschen
 • Stort aktivitetsprogram som passar alla åldrar och intressen
 • 3 av världens största fartyg

 

MSC Cruises

MSC Cruises

Med MSC Cruises reser du med nya och moderna fartyg av hög standard. Stämningen ombord är informell med en livlig sydeuropeisk atmosfär. Här lägger man stor vikt på mat och restaurangutbud och det italienska köket är basen. Rederiet har till exempel vunnit pris i ”branschens bästa pizza”. Mycket aktiviteter, vattenland, kasino, bra shower och sportutbud ombord gör att det alltid finns något att göra.

 • Nya moderna fartyg av hög standard
 • God mat med bas i det italienska köket
 • Stort utbud av aktiviteter för alla åldrar
Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Har du höga krav på mat och service? På Celebrity Cruises fartyg står kvalitet alltid i fokus – i allt från gourmetmaten på de fina restaurangerna till vinet som hämtas upp från fartygets vinkällare. Atmosfären är lyxig och modern med Broadwayshower i världsklass, akrobatikföreställningar och föreläsningar inför varje stopp på vägen. Allt för att maximera din reseupplevelse.

 • Modern lyx, anpassad för dig
 • Alltid fokus på service och kvalité
 • Rekommenderas för vuxna
Skärgårdskryssningsrederier

Skärgårdskryssningsrederier

Apollo använder sig av tre rederier – Ambassador, Serkan Yachting och Atlas. Båtarna tar ca 50 passagerare och är av varierad standard. Gemensamt för dem alla är att stämningen ombord är informell och hjärtlig. Dagarna varieras mellan trevliga hamnbesök till spännande historiska platser. Varje kväll lägger båten till i en hamn vilket gör att du kan prova det lokala köket på plats innan du kryper till kojs. Våra båtar utgår från Kroatien och Turkiet.

 • Ny hamn varje kväll
 • Upplev skärgårdens unika små pärlor
 • Endast 50 personer per fartyg