Kryssningar med Apollo

Föreställ dig en tur genom den kroatiska skärgården med morgondopp direkt från båten, eller tänk dig en riktig familjekryssning i Karibien. Vi samarbetar med några av världens främsta rederier, MSC, Royal Caribbean och Celebrity Cruises, och här hittar du lika många kryssningar som det finns smaker. 

En kryssning – flera resmål

Spännande utflykter i varje hamn

Alla måltider ingår


Våra kryssningar


 

Hur länge vill du vara borta?

På flera av våra kryssningar väljer du själv hur länge du vill vara borta. Det är inte ovanligt att våra passagerare börjar med ett par extra hotellnätter i land. Vare sig det är i Miami eller Dubai brukar detta bli ett spännande sätt att rama in sin kryssning. Flyg och kryssning ingår alltid i priset (även den första hotellnatten brukar inkluderas). Upplev Apollos kryssningar. Det är enkelt, flexibelt – och alldeles, alldeles underbart.


Tips inför kryssningen


Våra kryssningsrederier

Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean är ett av världens största kryssningsrederier och en trendsättare i branschen. Ombord erbjuds ett stort urval av restauranger för alla smaklökar. Underhållning och aktiviteter i världsklass med Broadwayshower, klätterväggar, ziplines, vattenland och surfbassäng. Det finns dessutom en hel avdelning som bara vänder sig till barn och ungdomar. I vår blogg kan du läsa om hur det är att resa med barn på en Royal Caribbean-kryssning.

 • De mest innovativa fartygen i branschen
 • Stort aktivitetsprogram som passar alla åldrar och intressen
 • 3 av världens största fartyg

 

MSC Cruises

MSC Cruises

Med MSC Cruises reser du med nya och moderna fartyg av hög standard. Stämningen ombord är informell med en livlig sydeuropeisk atmosfär. Här lägger man stor vikt på mat och restaurangutbud och det italienska köket är basen. Rederiet har till exempel vunnit pris i ”branschens bästa pizza”. Mycket aktiviteter, vattenland, kasino, bra shower och sportutbud ombord gör att det alltid finns något att göra.

 • Nya moderna fartyg av hög standard
 • God mat med bas i det italienska köket
 • Stort utbud av aktiviteter för alla åldrar
Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Har du höga krav på mat och service? På Celebrity Cruises fartyg står kvalitet alltid i fokus – i allt från gourmetmaten på de fina restaurangerna till vinet som hämtas upp från fartygets vinkällare. Atmosfären är lyxig och modern med Broadwayshower i världsklass, akrobatikföreställningar och föreläsningar inför varje stopp på vägen. Allt för att maximera din reseupplevelse.

 • Modern lyx, anpassad för dig
 • Alltid fokus på service och kvalité
 • Rekommenderas för vuxna
Skärgårdskryssningsrederier

Skärgårdskryssningsrederier

Apollo använder sig av tre rederier – Ambassador, Serkan Yachting och Atlas. Båtarna tar ca 50 passagerare och är av varierad standard. Gemensamt för dem alla är att stämningen ombord är informell och hjärtlig. Dagarna varieras mellan trevliga hamnbesök till spännande historiska platser. Varje kväll lägger båten till i en hamn vilket gör att du kan prova det lokala köket på plats innan du kryper till kojs. Våra båtar utgår från Kroatien och Turkiet.

 • Ny hamn varje kväll
 • Upplev skärgårdens unika små pärlor
 • Endast 50 personer per fartyg

Har du frågor om våra kryssningar?

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00