Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises är rederiet som erbjuder kryssningar med det lilla extra. Här är inredning och design viktigt och alla fartyg är nya och moderna. Celebrity Cruises lägger stor vikt på maten och ombord finns flera prisbelönta restauranger. På dagarna finns chans att besöka hamnarna och när kvällarna kommer kan du välja mellan barer och coola shower. Celebrity Cruises fartyg har aktiviteter och faciliteter för alla åldrar men passar kanske mest för dig som vill åka på en vuxenkryssning med din partner eller ett gäng vänner.

  • Lyxiga och moderna fartyg
  • Perfekt för vuxenkryssning
  • Mat och shower i världsklass

Fartyg

Celebrity Edge

Celebrity Edge är Celebrity Cruises allra nyaste fartyget och lanserades vintern 2018. Här väntar häftig design och banbrytande teknologi.

Läs mer

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection® är det senaste tillskott som tillhör den populära Solstice-klassen. På översta däck hittar du snygga Lawn Club, en gräsmatta av äkta gräs.

Läs mer

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox är fartyget med det lilla – eller stora extra. Ombord kan du se fram emot flera prisbelönta restauranger med olika kök, stora härliga poolområden och massor av underhållning. 

Läs mer

Våra kryssningsrederier