Celebrity Cruises

Celebrity Cruises är rederiet som erbjuder kryssningar med det lilla extra. Här är inredning och design viktigt och alla fartyg är nya och moderna. Celebrity Cruises lägger stor vikt på maten och ombord finns flera prisbelönta restauranger.

 

På dagarna finns chans att besöka hamnarna och när kvällarna kommer kan du välja mellan barer och coola shower. Celebrity Cruises fartyg har aktiviteter och faciliteter för alla åldrar men passar kanske mest för dig som vill åka på en vuxenkryssning med din partner eller ett gäng vänner.


Celebrity Cruises fartyg

Celebrity Edge

Celebrity Edge är Celebrity Cruises ett av de nyaste fartygen och lanserades vintern 2018. Här väntar häftig design och banbrytande teknologi.

Läs mer

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection® är det senaste tillskott som tillhör den populära Solstice-klassen. På översta däck hittar du snygga Lawn Club, en gräsmatta av äkta gräs.

Läs mer

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox är fartyget med det lilla – eller stora extra. Ombord kan du se fram emot flera prisbelönta restauranger med olika kök, stora härliga poolområden och massor av underhållning. 

Läs mer


Dryckespaket

Dryckespaketen bokar du antingen på Celebritys hemsida eller ombord, då tillkommer en avgift på 18%.
Observera att det går att boka dryckespaket fram till 5 dagar före avresa. 

Standard Package

Pris från 49$ per person/ dag. 

  • Cocktails, drinkar och öl
  • Vatten på flaska
  • Vin på glas
  • Kaffe och te
  • Läsk

Classic Package

Inkluderar dryck upp till ett värde av 9$ per glas

  • Cocktails, drinkar och öl
  • Vatten på flaska
  • Vin på glas
  • Kaffe och te
  • Läsk

Från 59$/dag

Dryckespaketet Classic ingår för person 1 och 2 när du bokar en kryssning med Celebrity Cruises (erbjudandet gäller inte insideshytter).

Premium Package

Inkluderar dryck upp till ett värde av 15$ per glas

Cocktails, drinkar och öl
Vatten på flaska
Vin på glas
Kaffe och te
Läsk
 
Från 69$/dag.

Vill du uppgradera från Premium Package till detta paket går det att göra ombord utan extra kostnad.


Våra kryssningsrederier

Passa på att stanna några hotellnätter extra före kryssningen!


Våra bästa kryssningstips

Här har vi samlat våra bästa tips som du kan ta del av inför kryssningen. Oavsett om du är nybörjare eller expert så finns det en hel del bra och användbara tips!

Varför välja kryssning?

Många resmål på önskelistan men problem att få tiden att räcka till? Det är bara ett av flera skäl att välja en kryssningssemester nästa gång. Här delar vi med oss av 10 anledningar för varför du ska välja kryssning inför din nästa semester.

Läs mer

Våra 7 bästa kryssningstips

När är bästa tiden för att åka på kryssning? Vilket fartyg ska du åka på kryssningen med? Vad ska man packa med sig? Här har vi samlat sju bra tips inför din kryssningssemester.

Läs mer

Resa med barn på kryssning

Att kryssa är ett perfekt sätt att resa bekvämt, även med yngre barn. Ombord finns massor med roliga aktiviteter och underhållning för både stora och små.

Läs mer

Boka ditt kryssningspaket