Royal Caribbean

Royal Caribbean är ett av världens största kryssningsrederier. Alla fartyg är fyllda till bredden av en härlig mix restauranger för alla smaker. Underhållning och alla aktiviteter ombord är i världsklass och du kan se fram emot Broadway-shower, klätterväggar, galna vattenland, surfbassänger, ziplines och mycket mer. Även hamnstoppen är fyllda med upplevelser och det finns ett bredd utflyktsprogram som du får ta del av.

  • Världens största kryssningsfartyg
  • Underhållning i världsklass
  • Restauranger för alla smaklökar

Olika fartygsklasser

Royal Caribbean har fartyg i olika klasser och med Apollo kan du välja det fartyg och den klass som passar just dig och ditt sällskap bäst.

Oasis-klassen

Störst och mest är Oasis-klassen och hit hör Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Symphony of the Seas och Harmony of the Seas. Alla kryssningar med fartygen i Oasis-klassen är fyllda till bredden av aktiviteter för hela familjen och du kan vara säker på att få en semester med massor av skoj. Oasis-klassen riktar sig till hela familjen och har något som passar alla.

Quantum-klassen

Nästa kategori är Quantum-klassen, och här hör Anthem of the Seas hemma. En kryssning i denna klass passar dig som vill ha åka på en kryssning med extra alla när det kommer till aktiviteter, upplevelser och underhållning! Quantum-klassen riktar sig till hela familjen och har något som passar alla.

Vision-klassen

Fartygen i Vision-klassen är lite mindre än de övriga klasserna och hit hör Rhapsody of the Seas. En kryssning i Visions-klassen passar dig som vill ha det lite personligare och med en mer avslappnad atmosfär. Trots att de är mindre kan du ändå se fram emot härliga pooler, flera restauranger och mycket aktiviteter.

Royal Caribbeans fartyg

Mat i absolut världsklass

Royal Caribbean erbjuder restauranger för alla smaker. I kryssningen ingår frukost lunch och middag som serveras à la carte i huvudrestaurangen. Vill du ha mer variation finns det självklart mängder med andra restauranger, caféer och barer ombord! Här kan du välja italienskt, asiatiskt, grillade rätter, fisk och skaldjur.

Kvällarna ombord

När kvällarna kommer kan du välja och vraka bland kvällsaktiviteter. Alla fartyg erbjuder mäktiga musikaler i Broadway-klass men även andra shower. Det finns också flera härliga barer att avsluta kvällen med en god drink eller ett glas vin i. Ombord hittar du också casino och nattklubbar.  

Aktiviteter för alla åldrar

Ombord finns massor med aktiviteter och roligheter, bland annat stora poolområden, vissa med häftiga vattenrutschkanor, ishall, minigolf, zipline… listan kan göras lång! För barnen finns Royal Caribbeans kostnadsfria barn- och ungdomsklubb Adventure Ocean för alla mellan 3 och 17 år. Barnklubben leds av utbildad personal och har aktiviteter från morgon till kväll. 

Vill du hålla igång träningen? Inga problem – fartygen har stora gym med panoramautsikt så att du samtidigt kan njuta av havet. Efter träningen kanske en massage eller bara en stund i jacuzzin kan vara något?

Utforska stoppen

En kryssning är ju inte enbart fartygen – även om de är som en stor destination i sig själv. Nej, en av de bästa sakerna med kryssningen är ju alla stopp som görs längs vägen. Utflykterna är många och kan innehålla stadsvandringar, segway-turer, besök i häftiga vattenparker, vinprovning på lokala vingårdar, båtturer till idylliska öar, snorkling, kajakäventyr… Tänk bara på att kolla in utflyktsprogrammet och boka utflykter tidigt. Platserna är nämligen begränsade och kan ta slut.


Våra kryssningsrederier