Tillval till charterresan

För en tryggare och bekvämare charterresa finns flera olika tillval att välja på.
Tilläggen beställer du samtidigt som du köper din resa eller via Min resa efter att du beställt.


Våra populäraste tillval

Välj sittplats ombord

Välj din favoritplats ombord! Förboka sittplats och försäkra dig om att få just de sittplatser som passar dig och ditt resesällskap.

Välj sittplats ombord

Mat på flyget

Semestern börjar redan på flyget – se till att förbeställa maten ombord! Nu kan du också välja att beställa mat endast till utresan eller hemresan, och bara till de i sällskapet som vill. 

Läs mer om mat på flyget

Transfer

Förboka transfer mellan flygplats och hotell. Du betalar i förväg till ett fast pris och slipper ordna med transport på egen hand – perfekt för en bekväm start och avslutning på semestern!

Läs mer om transfer

För en säkrare resa

Reseförsäkring

Apollo erbjuder reseförsäkring i samarbete med Gouda, som är Nordens största reseförsäkringsbolag. Med Apollo ska du känna dig trygg på din resa, försäkra din semester om det oförutsedda skulle inträffa. 

Läs mer om reseförsäkring

Av- och ombokningsskydd

Känns det svårt att planera din drömresa långt i förväg? Med av- och ombokningsskyddet kan du boka om resan kostnadsfritt. Nu har vi förbättrat vårt av- och ombokningsskydd.

Läs mer om av- och ombokningsskydd

Före resan

Checka in bagage

När du reser charter med Apollo ingår alltid handbagage upp till flygbolagets viktgräns medan incheckat bagage är ett tillval mot en extra kostnad.

Läs mer om incheckat bagage

Taxfree

Beställ dina taxfreevaror hemma i lugn och ro till både ut- och hemresan. Varorna levereras direkt till ditt flygplanssäte – bekvämare och mer prisvärd shopping får du leta efter.

Läs mer om taxfree

Hotell nära flygplatsen

Starta semestern med en härlig hotellnatt i närhet eller i direkt anslutning till flygplatsen. Vi samarbetar med Scandic som erbjuder ett brett utbud av hotell till förmånliga priser.

Läs mer om hotell nära flygplatsen

Parkering

Som Apollogäst får du alltid rabatt när du förbokar parkering på Arlanda, Landvetter eller Kastrup.

Läs mer om parkering

Fira att semestern börjat

När du reser med Novair kan du lyxa till flygresan med bubblig champagne eller mousserande vin. Skåla, luta dig tillbaka och njut! Tillsammans med drycken serveras en ask fin choklad. 

Läs mer

Lounge på Kastrup

Sätt guldkant på resan! När du reser med Apollo från Kastrup kan du förboka tillträde till två olika lounger på flygplatsen.

Läs mer om lounge på Kastrup


På resmålet

Utflykter

Upplev mer på semestern. Med Apollo väntar en hel värld av utflykter – allt från afternoon tea i Dubai till bergsvandringar och hisnande linbaneturer i djungeln.

Läs mer om utflykter

Transfer

Förboka transfer mellan flygplats och hotell. Du betalar i förväg till ett fast pris och slipper ordna med transport på egen hand – perfekt för en bekväm start och avslutning på semestern!

Läs mer om transfer

Måltider på hotellet

Visst är det bekvämt att äta på hotellet, men vad ingår i halvpension och vad betyder egentligen All Inclusive Ultra? Läs mer om de olika måltidstyperna på våra hotell.

Läs mer om måltider

Hyrbil

Boka hyrbilen före resan, så är du garanterad bil på resmålet – och det till ett lägre pris. Vi samarbetar med välkända biluthyrningsföretag runtom i världen.

Läs mer om hyrbil

Barnprodukter

På våra bästa familjehotell finns både simskola och barnklubb, och på de allra flesta av våra hotell för barnfamiljer kan du också förboka sulky och barnsäng.

Läs mer om barnprodukter