Checka in online

på din resa

När du reser charter med Apollo kan du på flera av våra flygbolag enkelt checka in online innan avresan. 

  • Spara tid på flygplatsen
  • Boardingkort direkt i telefonen

Checka in på din resa

På flera av våra charterresor kan du enkelt och smidigt checka in online innan avresan, du kan även välja om du vill skriva ut ditt boardingkort eller ladda hem det direkt till din telefon. Online incheckning är endast tillgänglig på utresan och du checkar in genom att logga in på Min Resa med ditt bokningsnummer och efternamn.

I samband med online incheckningen kan du även se dina tilldelade sittplatser, om du inte förbokat specifika platser, och kan i detta skede välja att köpa andra säten om önskas. Bagagetaggar och bagageinlämning sker antingen vid incheckningsdisken på flygplatsen eller via incheckningsautomater och bagdrop. Beroende på vilket av våra charter flygbolag du reser med kan online incheckningen skilja.

Du kan läsa nedan incheckningsprocessen för SAS Charter, Jettime samt Braathens International Airways som vi erbjuder online incheckning för. 

SAS Charter

Flyger du med SAS Charter är online incheckning för utresan möjlig 7 dagar innan avresan fram till 72 timmar före. Om du inte har checkat in online är du välkommen att checka in vid incheckningsautomaterna på flygplatsen. 

Det är för närvarande inte möjligt att checka in online för resor till Turkiet, Gambia, Cypern och Egypten. 

Jettime

Online-incheckningen är öppen från 7 dagar innan till två dagar före avresa. Om du inte har checkat in online kan du checka in vid incheckningsautomaterna på flygplatsen.

Förnärvarande är det inte möjligt att checka in online för resor till Cypern och Bulgarien. 

Braathens International Airways

För utresan är online-incheckningen öppen från 7 dagar till 3 dagar före avresa. Du kan alltid checka in vid incheckningsdisk på flygplatsen om du inte redan checkat in online.
 

Paketresor med reguljärflyg

För paketresor med regulärflyg är reglerna annorlunda, och det kan skilja sig beroende på vilket flygbolag du reser med. För att se om online incheckning är möjligt för just din resa vänligen läs mer här. 

 

 

Inte bokat en resa ännu?

Hitta och boka din resa här och lägg till bagage som tillval när du bokar din resa med Apollo. 


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Förboka sittplats

Din resa börjar på planet, så se till att den blir precis som du vill ha den! Välj din favoritplats och förboka den plats du vill sitta på i planet.

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval