Buss i solnedgången

Boka transfer

- för en smidigare resa

Förboka transfer mellan flygplats och hotell för en smidigare resa. Apollos transferbuss tar dig tryggt, säkert och enkelt till och från ditt hotell. Du betalar i förväg till ett fast pris och slipper ordna med transport på egen hand – perfekt för en bekväm start och avslutning på semestern!

  • Bekvämt mellan flygplats och hotell
  • Betalat och klart – bara att kliva på
  • Matchar flygtiderna

Transfer bokas som tillval

Transfer ingår inte i resans grundpris utan bokas som ett tillval. Det gör du antingen i samband med att du beställer din resa eller efteråt via Min resa

Transferpriset kan variera mellan olika resmål. Exakt pris får du vid bokning, och det gäller för både ankomst och hemresa. 

Bra att veta

Resan till och från hotellen sker vanligtvis med buss, men taxi och ibland båt kan också bli aktuellt. Förändringar kan ske med kort varsel beroende på omständigheter som Apollo inte rår över, t. ex. väderförhållanden eller tidtabellsändringar. Det kan innebära tidigare avresa, oförutsedda väntetider och övernattningar. Aktuella hemresetider får du via sms två dagar innan hemresa.

De buss- och båttransfertider som anges i resmålsfakta är den effektiva restiden. Väntetid kan förekomma mellan flygankomst och avgång. Ibland sker transfern gemensamt för flera ankommande/avgående flyg. Du kan därför få vänta på flygplatsen före avfärd. Vid längre väntetider ser Apollos reseledare till ditt bagage.

Observera! Spädbarn 0-2 år måste sitta i en vuxens knä. Har du med egen bilbarnstol, eller har behov av en bilbarnstol till ett spädbarn får du ordna transfer på egen hand och ta taxi till hotellet. Bussarna har som regel säkerhetsbälte och följer landets lokala standard- och säkerhetsregler.

Specialbagage

Du ansvarar själv för transport av specialutrustning, sportutrustning och cykel från flygplatsen till ditt hotell. På vissa destinationer går det att förboka specialbagage via Min resa och på vissa destinationer går det bra att ta med specialbagage mot en avgift som betalas direkt på destinationen. Hör med våra säljare vad som gäller för just ditt resmål.

Inte bokat en resa ännu?

Hitta och boka din resa här och lägg till transfer som tillval när du bokar din resa med Apollo. 


Bokat endast flyg eller paketerat din resa själv?

Du kan inte boka transfer när du bokar endast flyg eller paketerar din resa själv.  

Bokat kombinationsresa?

Transfer ingår i alla kombinationsresor och sker med buss, minibuss, taxi, båt eller flyg beroende på resmål. Upphämtningstid meddelas på resmålet, eventuella biljetter fås också på plats.


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, förboka sittplats på flyget eller se alla tillval för charterresan.

Förboka sittplats

Välj din favoritplats ombord! Förboka sittplats och försäkra dig om att få just de sittplatser som passar dig och ditt resesällskap.

Läs mer och boka

Incheckat bagage

Lägg till incheckat bagage som tillval för både ut- och hemresan, när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Alla tillval för charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval