Transfer

Transfer

Förboka transfer mellan flygplats och hotell för en smidigare resa. Apollos transferbuss tar dig tryggt, säkert och enkelt till och från ditt hotell. Du betalar i förväg till ett fast pris och slipper ordna med transport på egen hand – perfekt för en bekväm start och avslutning på semestern!

Transfer bokas som tillval

Transfer ingår inte i resans grundpris utan bokas som ett tillval. Det gör du antingen i samband med att du beställer din resa eller efteråt via Min bokning

Transferpriset kan variera mellan olika resmål. Exakt pris får du vid bokning, och det gäller för både ankomst och hemresa. 

Bra att veta

Resan till och från hotellen sker vanligtvis med buss, men taxi och ibland båt kan också bli aktuellt. Förändringar kan ske med kort varsel beroende på omständigheter som Apollo inte rår över, t ex väderförhållanden. Det kan innebära tidigare avresa, oförutsedda väntetider och övernattningar. Aktuella hemresetider hittar du i Apollos reseapp, kontrollera alltid tiderna dagen före avresa.

De buss- och båttransfertider som anges i resmålsfakta är den effektiva restiden. Väntetid kan förekomma mellan flygankomst och avgång. Ibland sker transfern gemensamt för flera ankommande/avgående flyg. Du kan därför få vänta på flygplatsen före avfärd. Vid längre väntetider ser Apollos reseledare till ditt bagage.

Observera! Spädbarn 0-2 år måste sitta i en vuxens knä. Har du med egen bilbarnstol, eller har behov av en bilbarnstol till ett spädbarn får du ordna transfer på egen hand och ta taxi till hotellet. Bussarna har som regel säkerhetsbälte och följer landets lokala standard- och säkerhetsregler.

Lyxa till det med privat transfer

Få en extra bekväm start på semestern. Du som reser till Teneriffa, Fuerteventura (gäller inte Playitas) eller Förenade Arabemiraten kan förboka privat transfer med egen chaufför. Chauffören väntar på dig och ditt resesällskap i ankomsthallen, och kör sedan direkt till hotellet. Vid hemresa hämtas ni på hotellet och åker direkt till flygplatsen.

Boka din privata transfer när du beställer din resa, eller kontakta oss om du vill boka i efterhand. Bilbarnstol går att reservera vid förfrågan, kontakta oss i god tid före resan så hjälper vi dig.

  • Bekvämt mellan flygplats och hotell
  • Matchar flygtiderna
  • Betalat och klart – bara att kliva på
     

Se alla tillval

Lägg till transfer

Redan bokat en resa? 


Inte bokat en resa ännu?

Lägg till transfer som tillval när du bokar på apollo.se.


Bokat endast flyg eller paketerat din resa själv?

Du kan inte boka transfer när du bokar endast flyg eller paketerar din resa själv.  

Bokat kombinationsresa?

Transfer ingår i alla kombinationsresor och sker med buss, minibuss, taxi, båt eller flyg beroende på resmål. Upphämtningstid meddelas på resmålet, eventuella biljetter fås också på plats.

Specialbagage

Du ansvarar själv för transport av specialutrustning, sportutrustning och cykel från flygplatsen till ditt hotell. På vissa destinationer går det att förboka specialbagage via Min bokning och på vissa destinationer går det bra att ta med specialbagage mot en avgift som betalas direkt på destinationen. Hör med våra säljare vad som gäller för just ditt resmål.