Hos Apollo Sports hittar du Sveriges största utbud av sport- och träningshotell, träningsresor och träningsläger för alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.Välj bland våra många kvalitetssäkrade sport- & träningshotell eller varva träningspassen med solstolen på

 

populära Apollo Mondo-hotell. I vår träningskalender erbjuder vi träningsresor i grupp där vi fokuserar på en viss sport, gruppträning eller ett gästspel med riktigt vassa instruktörer och mycket, mycket mer. 

 

Travel Guide Travel Guide

Träna som en olympier

Apollo är sedan 2025 officiell leverantör av Olympic Camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté och den svenska OS-truppen. Våra sporthotell är därför kvalitetssäkrade av Sveriges Olympiska Kommitté och håller hög standard på faciliteter och utrustning för alla våra gäster. Läs mer om samarbetet här 

Apollos träningsresor


Våra populäraste sporthotell

Här nedan är några av våra populäraste sporthotell. Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.
 

Missa inte våra tips & nyheter

Här har vi samlat några av våra tips för dig som har svårt att bestämma dig. Vill du alltid ha koll på vad som händer, glöm inte att premenurera på vårat nyhetsbrev för att inte missa några nyheter!

Boka din skidresa med Apollo Sports

Vi erbjuder nu guidade skidresor i Japan och Kanada, skidresor till Alperna, samt unika skidäventyr till bland annat Kazakstan, Kreta och Nordmakedonien. Åk på din livs skidresa!

NYHET! Vandrings- & yogaresa med Johanna hector

Följ med på en oförglömlig vandrings- och yogaresa till magiska Kappadokien tillsammans med Johanna Hector i oktober! Begränsat antal platser!

Läs mer & boka

Arrangera ditt egna träningsläger

Planera ditt nästa träningsläger eller aktiva gruppresa med Apollo Sports. Vi hjälper dig hela vägen med val av hotell, bokning av flyg, transfer, hotell och idrottsfaciliteter.

Få en offert för läger


Vanliga frågor om träningsresor

 

Vad är en träningsresa?

Apollo erbjuder många olika sorters träningsresor. Våra träningsveckor fokuserar på en viss sport eller träningsform. Apollo Sports-hotell har ett stort utbud av träning i olika former i kombination med sol och bad. Du hittar även ett brett träningsutbud på våra Apollo Mondo Family Resorts.

Vart kan jag åka på träningsresor?

Apollo har sporthotell runt om i världen. I vår träningskalender kan du se var du kan åka på en träningsresa.

Vad kan jag träna på en träningsresa?

Gruppträning, löpning, cykling, simning, triathlon, yoga och mycket mer finns bland utbudet av träningsresor hos Apollo. Ta en titt i vår träningskalender och på våra Apollo Sports-hotell för att se allt vi kan erbjuda.


Vi älskar era semesterbilder!

Dela dina semesterbilder med oss genom att tagga @apollosports i bilden eller i inläggstexten och kommentarsfältet på Instagram

Följ oss på våra sociala medier

 

Apollo Sports Sverige på Facebook Apollo Sports Sverige på Facebook