Apollo i samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är officiell leverantör av Olympiska träningsläger till Sveriges Olympiska Kommittés (SOK) Topp & Talangprogram inkl. den Svenska OS-truppen. Våra högklassiga träningsanläggningar Playitas Resort på Fuerteventura och  Cavo Spada på Kreta har huserat hela truppen inför OS i Rio och PyeongChang. Playitas Resort är dessutom Officiell Svensk Olympisk Camp. Tillsammans med SOK ska vi hjälpa Sveriges olympier att nå de uppställda målen om medaljer och resultat inför kommande OS-tävlingar.


SOK om samarbetet med Apollo

"Vi är mycket nöjda över att kunna förlänga vårt samarbete med en så entusiastisk och kompetent partner på träningsläger som Apollo är. Vårt samarbete inför Rio 2016 har fungerat fantastiskt bra med vår Olympic Camp på Playitas Resort 2015" säger Peter Reinebo, verksamhetschef på SOK .

Läs mer om varför SOK valde Playitas och Cavo Spada

Läs mer om Olympiska träningsläger


Här tränar Sveriges olympier

Playitas Resort

Playitas Resort

Sedan 2013 är Apollo officiell olympisk leverantör av träningsresor och träningsläger till SOK. Här använder man sig av träningsmöjligheterna på den enorma sportanläggningen Playitas Resort på Fuerteventura för att vässa formen inför kommande OS-tävlingar.

Läs mer om Playitas Resort
Cavo Spada Deluxe & Spa

Cavo Spada Deluxe & Spa

På Apollo Sports-hotellet Cavo Spada på Kreta samlades OS-truppen på Olympic Camp i maj 2017 för lagbygge, träning, utbildning, information och praktiska förberedelser. Här kan du ta del av Mediterranean Olympic Gym – ett utomhusgym med solskydd för många olika typer av utomhusträning med utrustningen för olympisk träningsstandard.

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa

Se klipp från SOK:s träningsläger på Playitas