Våra resmål – upplev hela världen!

Hos Apollo hittar du allt från klassiska solresor i Grekland, AlbanienSpanien och Kroatien till härliga destinationer i EgyptenDubai och Thailand! Spana in värmeguiden för att se var det är varmt när du vill åka. Vill du upptäcka storstadspuls erbjuder vi weekendresor till en mängd populära storstäder världen över. 
Se en lista på alla våra resmål »

Sommarfavoriter

Grekland

Apollo är störst på Grekland med över 100 resmål att välja bland. Njut av charmiga öar, härliga stränder och mysiga tavernor.

Resor till Grekland

Albanien

Apollo var först med charterresor till Albanien, som väntar med fascinerande sevärdheter, vackra stränder och låga priser.

Resor till Albanien

Kroatien

Att resa till Kroatien är en oförglömlig upplevelse! Här möts du av kristallklart vatten och inbjudande stränder för sol och bad.

Resor till Kroatien

Spanien

Spanien erbjuder allt från soldränkta stränder och vacker natur – till ett härligt cityliv med mängder av tapasrestauranger och sevärdheter. 

Resor till Spanien

Populära vinterdestinationer

Kanarieöarna

Här hittar du vidsträckta stränder, vacker natur och ett skönt klimat. På våra fem utvalda favoritöar finns fina förutsättningar för din drömsemester!

Resor till Kanarieöarna

Egypten

En resa till Egypten bjuder på strålande väder, sköna stranddagar och snorkling i världsklass. Det breda hotellutbudet har något för alla!

Resor till Egypten

Förenade Arabemiraten

I Dubai och övriga emirat väntar ett överflöd av shopping, underbara stränder, ett solsäkert vinterväder och mat från världens alla hörn.

Resor till Dubai och Förenade Arabemiraten

Thailand

Detta gästvänliga land bjuder på turkosblått hav, kritvita stränder och fantastiskt god mat. För att inte tala om shoppingen som är i världsklass!

Resor till Thailand

Alla resmål

Europa


 

 

Nord-, Syd- och Centralamerika


 

Australien och Oceanien