Resor till Kanarieöarna

Kanarieöarna

  • Bara 6 timmar till solen
  • Många bra hotell för alla smaker
  • Behagligt klimat året om

Kanarieöarna kallas också för de lyckliga öarna. Det är lätt att förstå varför. Här råder en behaglig försommarvärme året runt med gott om solchanser på de vidsträckta sandstränderna. Det sköna klimatet, det stora sportutbudet och riktigt bra hotell gör att många väljer att resa till Kanarieöarna med Apollo år efter år.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Kanarieöarna

Transfer

Transfer: Se respektive ö.

Stränder

Se respektive ö.

Mer fakta

Väder

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 18°c
8,1 av 10 Kanarieöarna
Våra gästers betyg, baserat på 22929 omdömen
Populära hotell
Maspalomas Resort by Dunas
Pris per person, avser del i Tvårumslägenhet, 7 nätter, 7/12 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
10 711 SEK
Boka

Playitas Resort
Pris per person, avser del i Enrumslägenhet, 7 nätter, 20/8 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
5 568 SEK
Boka

Monte Feliz
Pris per person, avser del i Enrumslägenhet, 7 nätter, 7/12 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
8 098 SEK
Boka

Alla resmål Spanien

Barcelona

En resa till Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekend. Fantastisk arkitektur, ett rikt kulturutbud, shopping, fotbollsmatcher i världsklass, tapasbarer i varje hörn och ett hett nattliv. Är du sugen på att svalka av dig finns det även en strand mitt i staden. Boka flyg och hotell till Barcelona med Apollo och var borta så länge du vill.

Madrid

Madrid kan ha hamnat lite i skymundan av Barcelona för storstadssemester, vilket inte är helt rättvist –på en resa till Madrid får du uppleva en sprudlande storstad med över 100 museum, stora shoppinggator och spännande gastronomiska upplevelser. Oavsett om du är intresserad av konst, shopping eller uteliv så hittar du det i Madrid! Boka flyg och hotell till Madrid med Apollo.

Costa Blanca

Res till solsäkra Costa Blanca längs den vackra spanska Medelhavskusten, som lockar med allt från soldränkta sandstränder och vackra omgivningar till golf, bra shopping och ett brett restaurang- och nöjesutbud. Här finns det mesta som behövs för en härlig, avkopplande och upplevelserik semester!

Menorca

Res till Menorca i sommar! Här väntar fantastiska stränder, gömda badvikar, pittoreska byar och vacker natur - det mesta som behövs för en härlig och minnesvärd semester. Med Apollo kan du boka flyg och hotell till Menorca och bestämma själv hur länge du vill vara borta.

Ibiza

Res till vackra Ibiza, resmålet för både paret, familjen och kompisgänget! Se fram emot sköna dagar vid några av Spaniens vackraste stränder och badvikar. Här väntar också shopping på små marknader och i modebutiker, spännande tapas och ett exklusivt nattliv. Boka en weekendresa till Ibiza i vår och se mandelträden stå i blom eller stanna kvar hela sommaren och utforska öns alla smultronställen.

Costa del Sol

Den spanska solkusten, mer känt som Costa del Sol, är ett älskat resmål i Andalusien. Med nio soliga dagar av tio är Costa del Sol i Spanien ett säkert kort för den som längtar efter sköna dagar på stranden och ljumna kvällar.

Alicante

På en resa till Alicante kan du njuta av Spaniens alla godbitar – ett gynnsamt väder året om, vita sandstränder, shopping, golf och ett levande stadsliv med små tapasrestauranger och häftiga konstmuseum. Alicante ligger längs solsäkra Costa Blanca, nära välkända spanska semesterorter som Torrevieja och Benidorm. Boka hotell och flyg till Alicante med Apollo!

Mallorca

Boka en resa till Mallorca och upplev milslånga sandstränder, smaragdfärgade badvikar, god mat och ett häftigt nattliv. Barnfamiljerna väljer gärna Alcudia medan de som vill ha mer hålligång söker sig till Palmabukten.