Resor till Lanzarote

Lanzarote

  • Fina stränder
  • Traditionell arkitektur

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Lanzarote är en mycket speciell ö, starkt präglad av sitt vulkaniska ursprung. Kontrasterna på ön är stora och landskapet varierar ständigt. Månlandskap med svart lava och dramatiska kratrar blandas med gröna vinrankor och vidsträckta stränder, omringat av den mörkblå Atlanten. Lanzarote är inte bara Kanarieöarnas mest vulkaniska ö, utan även den kanske mest stilfulla, med genomtänkt arkitektur i harmoniska färgskalor.Fakta om Lanzarote

Transfer

Från flygplatsen till Puerto del Carmen-området tar det ca 15 min, till Costa Teguise ca 20 minuter och till Playa Blanca ca 40 min.

Stränder

I Puerto del Carmen finns en lång, finkornig och långgrund sandstrand. Längs hela kusten, från Puerto del Carmen till Arrecife, ligger flera härliga sandstränder, bl a i Los Pocillos och Matagorda. Lång sandstrand i Costa Teguise. I närheten av Playa Blanca längst i söder finns många fina sandstränder, bl a Playa Papagayo.

Mer fakta

Väder

jan 19°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 20°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
8,0 av 10 Lanzarote
Våra gästers betyg, baserat på 132 omdömen
Populära hotell
Las Costas
Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 9/12 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
9 835 SEK
Boka

ILUNION Costa Sal
Pris per person, avser del i Tvårumslägenhet, 7 nätter, 28/11 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
8 302 SEK
Boka

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25
Pris per person, avser del i Superiorrum, 7 nätter, 28/11 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
12 465 SEK
Boka

Alla orter Kanarieöarna

Gran Canaria

Välkommen till favoriten som har allt! Ön är som en kontinent i miniatyr med ett härligt klimat året om och ett stort utbud av allt du behöver under semestern. Res med oss till Gran Canaria och upptäck öns alla smultronställen. Den solsäkra sydkusten lockar med fina sandstränder, men Gran Canaria erbjuder mycket mer än så – spännande natur, fina små städer och ett brett utbud av aktiviteter.

Fuerteventura

På Fuerteventura väntar milslånga sandstränder, mysiga små byar och spektakulär natur. Fuerteventura lockar dessutom med behagliga temperaturer året om, med oss kan du resa hit både under sommar- och vinterhalvåret! För dig som vill ha en aktiv semester finns det populära träningshotellet Playitas Resort!

La Gomera

La Gomera är en av Kanarieöarnas mindre kända öar, och bjuder på en mer orörd sida. Här möts du av pittoreska byar, grönklädda kullar, vänliga människor och många solsäkra timmar. Naturen är fantastisk och det bästa sättet att uppleva La Gomeras sagoskogar är att sätta på dig bra skor och ge dig ut på vandringsturer.

Teneriffa

På resan till Teneriffa får du uppleva den grönaste och, i mångas ögon den vackraste, av Kanarieöarna. På Teneriffa kan du besöka vulkanen Teide, som är Spaniens högsta topp. Ön har även flera vackra stränder, i söder brer vita stränder med fin sand ut sig och i norr väntar svarta lavastränder och klippor. Teneriffa passar alla – för barnfamiljen finns vattenparken Siam Park, långgrunda stränder och bra familjehotell och par kan se fram emot härliga utflykter runt ön, bra shopping och goda middagar på restauranger.