Resor till Playa Blanca

Playa Blanca

  • Fina stränder
  • Trevlig strandpromenad

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

På Lanzarotes sydkust ligger badpärlan Playa Blanca – den vita stranden. Orten som från början var en liten fiskeby har lyckats bevara sin forna charm. Under din resa till Playa Blanca kommer du garanterat att njuta av den lugna atmosfären och de härliga stränderna.Fakta om Playa Blanca

Transfer

Från flygplatsen till Playa Blanca ca 40 min.

Stränder

I närheten av Playa Blanca längst i söder ligger många fina sandstränder, bl a Playa Papagayo.

Mer fakta

Väder

jan 20°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
7,2 av 10 Playa Blanca
Våra gästers betyg, baserat på 47 omdömen

Alla orter Lanzarote

Puerto del Carmen

Välkommen till Lanzarotes livligaste resmål. Den som uppskattar ett bra nattliv ska definitivt resa till Puerto del Carmen. Den härliga strandpromenaden kantas av barer och restauranger där du kan njuta av goda lokala specialiteter.

Costa Teguise

En resa till Costa Teguise på vackra Lanzarote lockar med fantastiska stränder, härliga vattensporter och storslagna naturupplevelser. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester fylld med sol, bad och strandhäng eller en aktiv semester med härliga aktiviteter så erbjuder Costa Teguise något för alla!