Boka hyrbil på din semester

Att hyra en bil på utlandsresan och utforska omgivningarna på egen hand är ett spännande sätt att lära känna ett nytt land. Bokar du hyrbilen hemifrån är du garanterad att en bil väntar på dig när du kommer fram till resmålet. Det är enkelt att boka hyrbil, och du väljer själv vilken bilkategori du vill ha och hur länge du vill hyra bilen.

  • Garantera din hyrbil redan innan resan
  • Tryggt och enkelt
  • Upplev mer av resmålet 

Vart vill du hyra bil?

Förboka din hyrbil via vår samarbetspartner CarTrawler.

Hyrbilar i hela världen

Hyrbilar i hela världen

När du bokar hyrbil utomlands via CarTrawler får du tillgång till flera hyrbilsföretag över hela världen, som Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Alamo, Thrifty och Budget, vilket gör att du kan välja den bil som passar just dig. Här finns småbilar, jeepar, kombimodeller och minibussar. Du kan enkelt ändra din bokning eller avboka din bil kostnadsfritt upp till 48 timmar före upphämtning.

När du bokar hyrbil via CarTrawler

Med CarTrawler är det enkelt att hyra bil med upphämtning och återlämning på flygplatsen eller annan plats på resmålet.
Har du frågor om din bokning med CarTrawler kan du ringa 08-4030 9978.

  • Önskar du hyra bil en kortare period med upphämtning i närheten av hotellet hänvisar vi dig till att boka bilen direkt på resmålet med hjälp av vår personal på plats.  

Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval