Hyrbilar

Boka hyrbil på din semester

Att hyra en bil och utforska omgivningarna på egen hand är ett spännande sätt att lära känna ett nytt land. Bokar du hyrbilen hemifrån är du garanterad att det finns en bil till ditt förfogande när du kommer fram till resmålet. Det är enkelt att boka hyrbilen, och du väljer själv vilken bilmodell du vill ha och hur länge du vill hyra bilen. Du hyr bilen av CarTrawler, förutom i Grekland där du bokar hyrbil direkt hos Apollo – läs mer här.

 

  • Garantera din hyrbil redan innan resan
  • Tryggt och enkelt
  • Upplev mer av resmålet 

Se alla tillval

Om du bokar ytterligare resetjänster för din resa eller semester via denna länk/dessa länkar omfattas du INTE av de rättigheter som är tillämpliga på paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302. 

Därför kommer vårt företag Apollo inte att ansvara för att dessa ytterligare resetjänster fullgörs korrekt. Vid problem kontakta den relevanta tjänsteleverantören. 

Om du bokar ytterligare resetjänster via denna länk/dessa länkar senast 24 timmar efter det att du mottagit bokningsbekräftelsen från vårt företag Apollo kommer dessa resetjänster emellertid att utgöra en del av ett sammanlänkat researrangemang. I ett sådant fall har Apollo, i enlighet med EU-rätten, ett skydd för återbetalning av dina betalningar till Apollo för tjänster som inte fullgörs som en följd av Apollos obestånd och, vid behov, din hemtransport. Observera att detta inte innebär någon återbetalning om den berörda tjänsteleverantören hamnar på obestånd.

Mer information om skydd vid obestånd finns här.

Hyrbilar i Grekland

Boka hyrbil i Grekland

När du ska resa till Grekland bokar du din hyrbil genom att logga in på Din bokning och göra ett tillval. I bokningen kan du läsa mer specifikt om vilka bilmodeller som finns på ditt resmål samt information om aktuella priser. Bilen kan reserveras 3-7 dagar, med möjlighet att lägga till extradagar. Observera att olika villkor gäller på olika resmål.

Boka hyrbilar i Grekland här

När du bokar hyrbil i Grekland

Har du frågor om att hyra en bil i Grekland kan du kontakta oss på 0771 - 37 37 37.

Läs mer om hyrbilar i Grekland

Hyrbilar i hela världen

Boka hyrbil i övriga världen

När du bokar hyrbil via CarTrawler får du tillgång till flera hyrbilsföretag över hela världen, som Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Alamo, Thrifty och Budget, vilket gör att du kan välja den bil som passar just dig. Här finns småbilar, jeepar, kombimodeller och minibussar. Du kan enkelt ändra din bokning eller avboka din bil kostnadsfritt upp till 24 timmar före upphämtning.

Boka din hyrbil med CarTrawler här

När du bokar hyrbil via CarTrawler

Har du frågor om din bokning med CarTrawler kan du ringa 08-4030 9978.

Vanliga frågor och svar