Weekendresor

Weekendresor

När du bokar en weekendresa hos Apollo väljer du själv reslängd, flyg och hotell i ett smidigt paket! Upplev minnesvärda dagar i spännande storstäder runtom i världen, från favoriten London och populära Barcelona till prisvärda Prag och häftiga New York.

Flyg vart du vill, när du vill – välj bland 400 flygbolag 

Bo på noggrant utvalda hotell med minst 3 stjärnor

Res tryggt med paketreselagen

London weekend

Weekend i London

London är alltid rätt - här finns något för alla. Gå på musikal i West End eller häng med hipsters i Shoreditch. Njut av mysiga pubar, mat från världens alla hörn och billig shopping.

3 595:- (Prisexempel för 2 nätter)

Till erbjudandet

Weekend i Paris

En resa till Paris är en perfekt minisemester. På två timmar är du framme i staden som erbjuder en rik historia, shopping i överflöd och restauranger i världsklass. 

2 900:- (Prisexempel för 3 nätter)

Till erbjudandet

Rom weekendresa

Weekend i Rom

Den eviga staden är som ett stort museum med vackra gamla byggnader runt varje gathörn. Lägg till en fantastisk matkultur och weekendresan är komplett!

4 300:- (Prisexempel för 3 nätter)

Weekend i Barcelona

En helg i Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekendresa: fantastisk arkitektur och kultur, shopping, god mat och ett livligt nattliv. Det finns till och med badstränder i stan!
 
2 300:- (Prisexempel för 3 nätter)

Se mer

Prag cafe

Weekend i Prag

Tjeckiens gästvänliga huvudstad Prag bjuder på sevärdheter, kultur, god mat och billig shopping. Gillar du öl är Prag rätt stad för dig - här finns ett överflöd av mysiga ölhallar och mikrobryggerier.

3 200:- (Prisexempel för 2 nätter)

Amsterdam

Weekend i Amsterdam

Staden med kultur och konst i överflöd lockar även med ett livligt restaurang- och nattliv. Här hittar du ett enormt utbud av både museum och sevärdheter.

2 800:- (Prisexempel för 2 nätter)

Se mer

Berlin weekendresa

Weekend i Berlin

Heta Berlin har en aktiv kultur- och krogscen, bra shopping och intressant historia. Upplev stadens fantastiska atmosfär och sjudande kreativitet under en prisvärd weekend.

2 900:- (Prisexempel för 3 nätter)

New York weekend

Weekend i New York

New York är städernas stad där pulsen alltid är hög. Hela världens möts i denna fantastiska smältdegel – upplev sevärdheter, museum och restauranger i världsklass. 

5 100:- (Prisexempel för 4 nätter)

Frånpris gäller per person på minst 3* hotell där 2 personer delar ett dubbelrum. 

Fotbollsweekend

Fotbollsweekend

Kombinera en härlig storstadshelg med en fotbollsmatch i toppklass! Se några av världens bästa fotbollsklubbar spela i städer som London, Manchester, Barcelona och Madrid.

Se våra fotbollsresor
Romantisk weekend

Romantiska weekendresor

Behöver du och din älskade mer romantik i ert liv? Boka in en romantisk weekend i en spännande storstad! Här hittar du våra tips på några romantiska resmål för en weekend.

Åk på en romantisk weekend