Weekendresor

Weekendresor

När du bokar en weekendresa hos Apollo väljer du själv reslängd, flyg och hotell i ett smidigt paket! Upplev minnesvärda dagar i spännande storstäder runtom i världen, från favoriten London och populära Barcelona till prisvärda Prag och häftiga New York.

Flyg var du vill, när du vill – välj bland 400 flygbolag 

Bo på noggrant utvalda hotell med minst 3 stjärnor

Res tryggt med paketreselagen

London weekend

London

London är alltid rätt - här finns något för alla. Gå på musikal i West End eller häng med hipsters i Shoreditch. Njut av mysiga pubar, mat från världens alla hörn och billig shopping.

3 340:- (Prisexempel för 2 nätter)

Till erbjudandet

 

Barcelona restaurang

Barcelona

En helg i Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekendresa: fantastisk arkitektur och kultur, shopping, god mat och ett livligt nattliv. Det finns till och med badstränder i stan!

2 949:- (Prisexempel för 3 nätter)

Till erbjudandet

 

Rom weekendresa

Rom

Den eviga staden är som ett stort museum med vackra gamla byggnader runt varje gathörn. Lägg till en fantastisk matkultur och weekendresan är komplett!

3 660:- (Prisexempel för 3 nätter)

Prag cafe

Prag

Tjeckiens gästvänliga huvudstad Prag bjuder på sevärdheter, kultur, god mat och billig shopping. Gillar du öl är Prag rätt stad för dig - här finns ett överflöd av mysiga ölhallar och mikrobryggerier.

2 930:- (Prisexempel för 3 nätter)

Palma de Mallorca

Palma

Vill du resa till värmen men uppleva mer än sol och bad? Res till Palma, Mallorcas trendiga huvudstad! Kombinera storstadens shopping, restauranger och nattliv med besök på fina stränder.

2 935:- (Prisexempel för 4 nätter)

Se mer

New York weekend

New York

New York är städernas stad där pulsen alltid är hög. Hela världens möts i denna fantastiska smältdegel – upplev sevärdheter, museum och restauranger i världsklass. 

4 980:- (Prisexempel för 3 nätter)

Berlin weekendresa

Berlin

Heta Berlin har en aktiv kultur- och krogscen, bra shopping och intressant historia. Upplev stadens fantastiska atmosfär och sjudande kreativitet under en prisvärd weekend.

2 800:- (Prisexempel för 2 nätter)

Budapest spa

Budapest

Prisvärda Budapest bjuder på en härlig blandning av vacker arkitektur, pittoreska gränder och ett modernt stadsliv. Missa inte stadens berömda termalbad.

2 907:- (Prisexempel för 3 nätter)

Se mer

Frånpris gäller per person på minst 3* hotell där 2 personer delar ett dubbelrum. 

Fotbollsweekend

Fotbollsweekend

Kombinera en härlig storstadshelg med en fotbollsmatch i toppklass! Se några av världens bästa fotbollsklubbar spela i städer som London, Manchester, Barcelona och Madrid.

Se våra fotbollsresor
Romantisk weekend

Romantiska weekendresor

Behöver du och din älskade mer romantik i ert liv? Boka in en romantisk weekend i en spännande storstad! Här hittar du våra tips på några romantiska resmål för en weekend.

Åk på en romantisk weekend