Weekendresor

boka din cityresa här
Du skyddas av paketreselagen
Incheckat bagage inkluderas
 Personlig service
Noga utvalda hotell

Hitta din nästa weekendresa

Nedan finner du några av våra bästa weekendresmål! Välj bland spännande storstäder runt om i världen. När du bokar din weekendresa med Apollo väljer du själv reslängd, flyg och något av våra noga utvalda hotell, allt i en smidig paketlösning.

 

Se våra populära weekendresor nedan. Välj en weekendresa med sol och bad eller cityresa med storstadspuls.

Smyg in i Londons liv efter en fotbollsmatch – eller en musikal. Ta din käraste till romantiska Rom eller Paris. Njut av konst, kultur och stranden i Barcelona, ​​eller låt dig förföras av det härligt galna Tokyo. Det gör något med oss, när vi ser strosar genom en storstad där vi inte känner någon samtidigt som staden är så bekant genom historia. Våra noggrant utvalda hotell ligger alltid nära där händelserna är. Exakt där du vill bo.

Städer som Paris, London, Rom och New York är några av de mest populära destinationerna för cityresor, men det finns också många mindre kända städer som är värda ett besök. Oavsett vilken stad du väljer att besöka, kan du förvänta dig en unik upplevelse fylld med kultur, mat, nöjen och sevärdheter. Med en cityresa kan du ta del av allt som en stad har att erbjuda, samtidigt som du kan anpassa din resa efter dina egna önskemål och intressen


Tips & Inspiration

Få tips och inspiration kring våra kombinationsresor, se vår kombinationsguide eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kombinationsguide

Hitta din kombinationsresa med hjälp av vår kombinationsguide. Upplev mer på din semester!

Se vår kombinationsguide

Kombinationsresor - båtluffa på ett smidigare sätt!

Välj bland våra kombinationsresor där flyg, hotell, transfer och färjebiljetter ingår och du slipper krånglet med att boka allt separat. 

Läs mer om båtluff i Grekland

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Storstadsresor för Livsnjutare

Vare sig du dras till den romantiska atmosfären i Paris, den trendiga elegansen i Milano eller den historiska praktfullheten i Rom, har vi en weekendresa som passar just dina önskemål. Med vårt urval av cityresor kan du utforska Europas pulserande hjärtan på ditt eget sätt. Vandra längs charmiga kullerstensgator, beundra imponerande arkitektur och smaka på läckerheter från världens kök - allt i en komprimerad, spännande weekend.

Paketreselagen för Din Trygghet

När du bokar din weekendresa med Apollo kan du luta dig tillbaka och koppla av, för din trygghet är vår högsta prioritet. Bokar du en paketresa med oss innebär det att du är skyddad från början till slut. Oavsett om du drömmer om en romantisk getaway för två eller en spännande sightseeingresa med vänner.

Skapa Minnen för Livet

En weekendresa är inte bara en paus från vardagen - det är en chans att skapa minnen som varar livet ut. Fånga solnedgången från Eiffeltornet i Paris, förundras över Vatikanens konstverk i Rom eller shoppa tills du stupar längs Londons Oxford Street. Oavsett vilken stad du väljer att utforska, kommer varje ögonblick att bli en del av din personliga resa genom Europa.


Våra resenärers bästa semesterminnen 

Dela dina semesterbilder med oss genom att tagga @apollosverige i bilden eller i inläggstexten och kommentarsfältet på Instagram  


 

Vanliga frågor om weekendresor

Vad är en weekendresa?

En weekendresa hos Apollo är en paketresa där du väljer flyg, hotell och reslängd som passar dig. Resan kan vara mitt i veckan, över en helg eller längre - du bestämmer! Välj bland populära städer och resmål över hela världen. På Apollos weekendresor finns ingen servicepersonal på resmålet, men vi hjälper dig självklart om problem skulle uppstå. Tryggt, smidigt och bekvämt!

Hur bokar jag en weekendresa?

Här kan du boka weekendresor. Välj hotell, flyg och reslängd för att boka din resa. Betalning sker vid bokningstillfället.

Gäller paketreselagen för weekendresor?

Ja – paketreselagen gäller alltid när flyg och hotell bokas samtidigt. Res tryggt med Apollo!

Är bagage inkluderat när du bokar en weekendresa?

Ja, bagaget är alltid inkluderat i priset när du bokar en weekendresa med Apollo