Resor till Milano

  • Hit reser du på egen hand
  • Mode och shopping
  • Fotboll och kultur

Res på en weekend till Milano i Italien och upplev en myllrande storstad med shopping i världsklass. Frossa i färsk pasta, besök högklassiga museer eller upplev en gastkramande fotbollsmatch live. Boka flyg och hotell till Milano med Apollo, och var borta så länge du vill.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Milano

Tidsskillnad

Ingen.

Valuta

Euro (EUR)

Mer fakta

Väder

jan 9°c
feb 11°c
mar 16°c
apr 20°c
maj 24°c
jun 29°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 25°c
okt 19°c
nov 13°c
dec 9°c
8,2 av 10 Milano
Våra gästers betyg, baserat på 4 omdömen

Alla resmål Italien

Venedig

Venedig är perfekt för en weekendresa! Glid fram i en gondol längs solglittrande kanaler, ät gott på romantiska restauranger och upplev alla de stora sevärdheterna, som Markusplatsen, Dogepalatset och Suckarnas bro. Med Apollo kan du även åka på en Medelhavskryssning från Venedig, och lägga till så många hotellnätter du önskar i denna underbara stad.

Alagna

Italienska alporten Alagna bjuder på riktigt bra skidåkning i vackra omgivningar och i charmig miljö. Alagna tillhör Monterosa Ski som består av de tre orterna Alagna, Champoluc och Gressoney. Alagna sticker ut med mest charm och med bäst skidåkning.

Florens

Res till Florens och upptäck allt från historiska sevärdheter och charmiga gränder till genuina vinbarer och mysiga trattorior - Florens har något för alla! Med Apollo kan du boka flyg och hotell till Florens och du bestämmer själv hur länge du vill vara borta.

Pisa

Livliga Pisa i Italien är framförallt känt för sitt lutande torn, men har många mer sevärdheter att erbjuda. Res till Pisa och upplev mysiga torg med små trattorior där du kan frossa i italienska delikatesser, vackra kyrkor och prunkande trädgårdar. Med Apollo kan du boka flyg och hotell till Pisa och bestämma själv hur länge du vill vara borta.

Sardinien

På resan till Sardinien får du mycket på en liten yta – ön, som är Italiens näst största, bjuder nämligen på charmigt nötta småstäder, vita sandstränder och en härligt rustik matkultur. De många mysiga städerna har alla något att erbjuda och vill du ha en aktiv semester finns här mycket att se och upptäcka. Med sitt läge mitt i Medelhavet har Sardinien dessutom ett härligt väder med många soltimmar.

Sicilien

En resa till Sicilien, Medelhavets största ö, har mycket att erbjuda. Här väntar gamla byggnader, härliga badmöjligheter och spännande natur. Lägg där till italiensk mat med en siciliansk tvist och ett härligt klimat. Boka flyg och hotell till Sicilien med Apollo och var borta så länge du vill.

Rom

En resa till Rom är en fantastisk upplevelse. Att strosa runt på stadens gator som ständigt avlöses av små och stora piazzor kan få vem helst att känna sig förflyttad till medeltiden. Rom är ett perfekt weekendresmål – slurpa i dig mängder av italiensk pasta, känn historiens vingslag vid Colosseum eller töm plånboken med trendig shopping. Boka flyg och hotell till Rom med Apollo, eller lyxa till det med en Medelhavskryssning.