Restips_till_Milano

Restips till Milano

Milano är Italiens modehuvudstad och ett riktigt mecka för klassisk, italiensk mat. Sevärdheter som Duomo, utflykter till Gardasjön och shopping bland italienska designers är bara några av sakerna som väntar under en weekend i Milano. Ta del av våra bästa restips för Milano nedan. 

Boka din resa till Milano


Aktiviteter och attraktioner

Det kryllar av roliga saker att göra i Milano. Vill du inte shoppa eller äta dig genom staden finns museer för alla typer och smaker. Läs på om ett par attraktioner och aktiviteter i Milano som vi gillar lite extra mycket.

Läs mer

Sevärdheter i Milano

Milano håller riktigt hög klass när det kommer till kända sevärdheter. Här finns klassiska konstverk, världens näst största gotiska katedral och magnifika byggnader. Vi har listat våra topp fem sevärdheter i Milano.

Läs mer

Shopping i Milano

Det är svårt att inte inspireras bland stiliga italienskor på Milanos gator. Den norra delen av Milanos stadskärna är en dröm för vilken shoppingtok som helst. Åk på en shoppingresa till Milano och ta med dig våra bästa tips för shopping! 

Läs mer

Piazza del Duomo

Piazza del Duomo är ett givet måste under en weekend till Milano. Det är stadens huvudsakliga torg och är både geografiskt och besöksmässigt stadens mittpunkt.

Läs mer

Museer i Milano

Konst finns det gott om i Milano och det är inte bara tack vare Nattvarden, ett av världens mest kända konstverk. Det fullkomligt kryllar av museer av alla dess slag i staden! 

Läs mer

Utflykter från Milano

Med sitt centrala läge i Italien är Milano ett perfekt resmål för dig som vill uppleva storstad men också ha möjligheten till att åka på en utflykt.

Läs mer

Parco Sempione

Milanos största park går under namnet Parco Sempione. Den konstruerades 1888 och ligger i den historiska delen av Milano. Njut av en lugn stund i harmoniska omgivningar, mitt i Milano.

Läs mer

Restauranger i Milano

Pizza, gelato, smakrika ostar och smarrig pasta – Milano är en riktig matfest. Vi har samlat några av de bästa restaurangerna i Milano under tre prisklasser.

Läs mer

Klassiska maträtter från Milano

Många kända maträtter härstammar från Italien, och några är just från Milano. Vi har listat några klassiska rätter från Milano du kan testa under semestern, och var du äter dem bäst.

Läs mer

Fotboll i Milano

Att gå på fotboll i Milano är en fantastisk upplevelse, oavsett om du är fotbollsfreak eller bara lite intresserad. Giuseppe Meazza i Milano är den största arenan i hela landet.

Läs mer