Fira in det nya året utomlands - på nyårsresa!

Nyårsresor - fira in 2021 med en weekendresa!

Ringa in det nya året med fyrverkerier över Themsen i London, prova sniglar på en romantisk restaurang i Paris, eller strunta i allt vad nyårsfirande heter och stanna inne under täcket på hotellrummet i mysiga Prag! Lämna allt fixande och roddande där hemma och fira det nya året med en nyårsweekend! Här har vi samlat några favoriter som passar perfekt för en mysig eller fartfylld nyårsresa. 

Nyårsresa till London

Nyårsresa till London

Lyxa till ditt nyår med en middag på The Shard eller njut av en fyrverkerishow på South Bank vid Themsen. 

Boka resa till London
Nyårsresa till Prag

Nyårsresa till Prag

Njut av ett mysigt nyårsfirande i Prag. Börja med en god middag och avsluta med att se fyrverkerierna från Karlsbron eller på torget i Gamla stan.

Boka resa till Prag
Fyrverkier i Paris

Nyårsresa till Paris

I Paris kan du fira in det nya året med en gatufest på den 2km långa gatan Champs-Élysées, där du också bjuds på en fantastisk ljusshow vid Triumfbågen. 

Boka resa till Paris
Nyårsresa till Krakow

Nyårsresa till Krakow

I den historiska staden kan du njuta av året sista timmar på Rynek Glowny, bland marknadsbås, livemusik och såklart fyrverkerier.  

Boka resa till Krakow
Nyår i Köpenhamn

Nyårsresa till Köpenhamn

Fira in det nya året på ett vackert ljussatt Tivoli, med marknadsstånd och fyrverkerier. På Rådhusplatsen kan du kan njuta av fyrverkerier.

Boka resa till Köpenhamn
Nyår i Aten

Nyårsresa till Aten

Fira in det nya året i en av världens äldsta städer - Aten! Staden erbjuder flera olika platser där du kan fira in året med lokalborna.

Boka resa till Aten

Mer sugen på sol och värme? Gör ett fynd bland våra sista minuten-resor!