Fira in det nya året utomlands - på nyårsresa!

Nyårsresor - fira in det nya året med en weekendresa!

Ringa in det nya året med fyrverkerier över över Atlanten i Lissabon, ät nyårspizza på en romantisk restaurang i Rom, eller strunta i allt vad nyårsfirande heter och stanna inne under täcket på hotellrummet i mysiga Krakow! Lämna allt fixande och roddande där hemma och fira det nya året med en nyårsweekend! Här har vi samlat några favoriter som passar perfekt för en mysig eller fartfylld nyårsresa. 

Nyårsresa till Rom

Fira in det nya året i romantiska och spännande Rom! Ät en sen middag på en trattorias mysiga uteservering innan det är dags för raketerna.

Boka resa till Rom

Nyårsresa till Lissabon

Fira nyår i populära Lissabon! Börja nyårskvällen vid en fadorestaurang i Bairro Alto innan du njuter av raketerna över Atlanten.

Boka resa till Lissabon

Nyårsresa till Las Palmas

Fira nyår i Las Palmas på Gran Canaria bland palmer och sandstränder. Vad sägs om tapas som nyårsmiddag?

Boka resa till Las Palmas

Nyårsresa till Krakow

I den historiska staden kan du njuta av året sista timmar på Rynek Glowny, bland marknadsbås, livemusik och såklart fyrverkerier.  

Boka resa till Krakow

Nyårsresa till Köpenhamn

Fira in det nya året på ett vackert ljussatt Tivoli, med marknadsstånd och fyrverkerier. På Rådhusplatsen kan du kan njuta av fyrverkerier.

Boka resa till Köpenhamn

Nyårsresa till Aten

Fira in det nya året i en av världens äldsta städer - Aten! Staden erbjuder flera olika platser där du kan fira in året med lokalborna.

Boka resa till Aten

Mer sugen på sol och värme? Gör ett fynd bland våra sista minuten-resor!