Resor till Marrakech

  • Kontrastfullt med gammalt och nytt
  • Mystisk och magisk stämning

Res till Marrakech och lär känna den omåttligt populära sagostaden som hämtad ur Tusen och en natt. Stämningen är förtrollande och magisk, och stadens rosafärgade hus har länge fascinerat och lockat människor från världens alla hörn. Marrakech är också omtyckt för den speciella atmosfären som uppstår i blandningen mellan det gamla och det nya, och där trendiga märkesbutiker blandas med kommersen och hantverket på ett uråldrigt torg.Fakta om Marrakech

Stränder

Det finns ingen badstrand i Marrakech. Här badar man i hotellens pooler.

Mer fakta

Väder

jan 13°c
feb 15°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 24°c
jun 28°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 14°c

Alla resmål Marocko

Agadir

Res till Agadir och upplev det moderna Marocko. Staden är landets äldsta och största turistort som under de senare åren fått en rejäl ansiktslyftning. Nu möts du här av en lite mer trendig tillvaro med en helt ny marina kantad av caféer, restauranger och märkesbutiker. Och den fina och breda strandpromenaden sträcker sig flera kilometer utmed den långgrunda och finkorniga sandstranden.

Taghazout

Surfarna har känt till Taghazout i många år - en genuin en genuin fiskeby med närhet till fina stränder och bra surfmöjligheter. Restaurangerna erbjuder pinfärska läckerheter från havet till förmånliga priser.