Apollos Service
på resmålen

Din resa med Apollo ska vara mer än bara semester. Därför kan du på ett enkelt sätt och när som helst höra av dig till oss eller våra samarbetspartners för information, råd och tips. Och skulle det uppstå ett problem ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Beroende på vart du reser får du olika typer av service: Apollo Service, Lokal Service eller Apollo Service Line. Vilken typ av service och tillgänglighet som gäller för ditt resmål visas på resmålssidan på apollo.se. 

Apollo Service

På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Du möts av Apollos reseledare på flygplatsen vid ankomst. Reser du med ett flyg i reguljärtrafik och har beställt transfer så blir du mött av en lokal representant som hjälper dig till hotellet.

Vi erbjuder service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. De flesta resmål har servicekontor och servicetider på utvalda hotell eller på centralt belägna platser på resmålet. För en personlig kontakt är du alltid välkommen att träffa oss där. 

Telefonnummer till oss, information om servicetider på hotell samt adress till och öppettider för vårt servicekontor får du kort inpå din utresa.

Har du bokat endast flyg rekommenderar vi att du vid ankomst till resmålet kontaktar en reseledare för att få ta del av välkomstmaterialet.

Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Lokal Service

På resmål med lokal service representeras Apollo av vår lokala engelsktalande samarbetspartner. Vår lokala representant hjälper dig gärna med goda råd och tips för den bästa möjliga semesterupplevelsen.

Du kan även komma i kontakt med oss, dygnet runt via telefon, sms och mejl som besvaras av vår egen skandinavisk- och engelsktalande Apollo Service Line. Är ärendet brådskande bör kontakten alltid ske via telefon.

Aktuellt telefonnummer får du via sms kort inpå din utresa.

Apollo Service Line / Telefonservice

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Är ärendet brådskande bör kontakten alltid ske via telefon.

Reser du med ett flyg i reguljärtrafik och har beställt transfer så blir du mött av en lokal representant som hjälper dig till hotellet.

Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.


Tips & inspiration
 Hitta värmen året runt, läs våra reseguider eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Apollos reseapp – Hämta den nu!

Ta del av exklusiva erbjudanden, få lokala tips från våra reseledare, boka utflykter och mycket mer direkt i din iPhone, iPad eller Android. 

Ladda ner vår reseapp

Reseguider

I våra reseguider hittar du tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, mest intressanta sevärdheterna och mycket mer!

Läs våra restips

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här