Resor till Gdansk

Gdansk

  • Hit reser du på egen hand
  • Mysiga promenader i Gamla stan
  • Nära till stranden i Sopot

Res till Gdansk på Östersjöns kust och upplev en riktig pärla. Du känner dig snabbt som hemma i den lilla staden med stort hjärta, där du kan äta, dricka, shoppa och gå på spa mycket billigare än hemma. Boka en resa till Gdansk med Apollo, och var borta så länge du vill.Fakta om Gdansk

Tidsskillnad

Ingen tidsskillnad.

Valuta

Polska Zloty (PLN).

Transfer

Flygplatsen i Gdansk, Gdansk Lech Walesa Airport, ligger cirka tio kilometer från Gdansks centrum. Från flygplatsen kan du ta buss, shuttlebuss eller taxi.

Mer fakta

Väder

jan 3°c
feb 3°c
mar 7°c
apr 12°c
maj 17°c
jun 21°c
jul 23°c
aug 23°c
sep 19°c
okt 13°c
nov 8°c
dec 4°c
9,0 av 10 Gdansk
Våra gästers betyg, baserat på 1 omdömen

Alla resmål Polen

Krakow

Res till Krakow och upplev en gammal och vacker stad med mycket att erbjuda. Den mysiga medeltida stadskärnan är klassad som ett världsarv och lockar besökare från hela världen. En bidragande orsak till Krakows växande popularitet är den låga prisnivån. Boka flyg och hotell till Krakow med Apollo och njut av en prisvärd weekend i en av Europas trevligaste städer.

Warszawa

Warszawa är en storstad som kommer att överraska dig. Här väntar spännande historia, massor av sevärdheter, museer och inte minst gamla stan som finns med på Unescos världsarvslista. Att du dessutom får mycket för pengarna gör Warszawa till ett perfekt resmål för en weekendresa!