Resor till Reykjavik

  • Unik natur
  • Spännande utflykter
  • Storstadskänsla i miniformat

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

Res till Reykjavik – världens nordligaste huvudstad! Island och Reykjavik är ett helt unikt resmål med en speciell, vacker och överväldigande natur, en spännande stadsmiljö och ett pulserande nattliv. Islands huvudstad är en perfekt utgångspunkt om du vill uppleva aktiva vulkaner, gejsrar och bada i varma källor. Boka flyg och hotell till Reykjavik med Apollo och var borta så länge du vill!

Fakta om Reykjavik

Tidsskillnad

Island har ingen sommartid/vintertid. Det innebär att Island är två timmar efter Sverige när det är sommartid och en timme efter när det är vintertid i Sverige.

Valuta

Isländska kronor (ISK). Dessa kan inte växlas utanför Island.

Äta ute

Reykjavik har, och är känt för att ha många bra restauranger med hög standard. Kallvattnet går att dricka från kranen. Varmvattnet kommer ofta från varma källor och kan då lukta lite svavel.

Mer fakta

Väder

jan 0°c
feb 1°c
mar 1°c
apr 4°c
maj 8°c
jun 11°c
jul 12°c
aug 12°c
sep 9°c
okt 5°c
nov 2°c
dec 1°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell