Resor till Kuala Lumpur

  • Riktig storstadspuls
  • Fantastisk mat
  • Grönska och rikt djurliv

Huvudstad och metropol – Malaysias Kuala Lumpur är ett reseäventyr som heter duga. Här samsas mäktiga skyskrapor med moskéer och kyrkor, lyxiga hotell med restauranger som dyker upp som hål i väggen. I Kuala Lumpur lever du billigt men gott, i ett behagligt klimat året om. Boka flyg och hotell till Kuala Lumpur med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.Fakta om Kuala Lumpur

Tidsskillnad

Svensk tid +7 timmar (vintertid).

Valuta

Ringgit (MYR).

Transfer

Kuala Lumpurs flygplats (Kuala Lumpur International Airport) ligger 45 kilometer utanför centrala Kuala Lumpur. Det går att ta buss eller tåg intill Kuala Lumpur. Transfer med tåg till centrum tar cirka 30 minuter, och buss ungefär en timme.

Mer fakta

Väder

jan 29°c
feb 30°c
mar 30°c
apr 30°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c

Alla resmål Malaysia

Langkawi

Res till Langkawi och upptäck paradiset! På Langkawi i Malaysia låter man sig lätt förföras av grönskande regnskog, vackra risodlingar, härliga stränder och en gästfrihet utöver det vanliga. Med Apollo kan du boka en resa till Langkawi och bestämma reslängd, flyg och hotell själv.

Penang

Penang är ett Asien i miniatyr. Här finns mycket att upptäcka och se på en relativt liten yta, både i form av naturupplevelser och livligt stadsliv. Gå på upptäcktsfärd i regnskogar, klättra på skyskrapor och käka fantastisk street food, känd över hela världen. Boka resa till Penang med Apollo!