Boka incheckat bagage

- för en bekvämare resa

När du reser charter med Apollo ingår alltid handbagage upp till flygbolagets viktgräns medan incheckat bagage är ett tillval mot en extra kostnad. Enklast och snällast mot plånboken, blir det om du lägger till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

  • Förboka för ut- och hemresa
  • Snabbare och smidigare incheckning
  • Billigare än att köpa till på flygplatsen

Bagage bokas som tillval

Incheckat bagage ingår inte i resans grundpris utan bokas som ett tillval. Detta kan du göra i samband med att du bokar din resa eller efteråt, antingen via Min resa eller genom att ringa oss på 0771-37 37 37. Priset kan variera men du tjänar alltid på att göra det i samband med att du bokar resan. Exakt pris får du vid din bokning. 

Paketresor med reguljärflyg

För paketresor med regulärflyg är reglerna annorlunda, och det kan skilja sig beroende på vilket flygbolag du reser med. De flesta flygbolag har incheckat bagage som ett frivilligt tillval men det finns vissa där det ingår i resans pris.

Läs mer här

Bra att veta

I den maximalt tillåtna vikten är ett handbagage oftast inkluderat, tillåtet mått: 45x35x20 cm. Observera att mått och vikt kan variera från flygbolag, enligt internationella regler får vikten aldrig överstiga 32 kg per kolli, oavsett om du som passagerare väljer att betala för den överstigande vikten eller dela bagage med resesällskap. Vill du veta mer om bagagevikt för charterresor och resor som du paketerar själv?

Läs mer här.

Specialbagage

Mer information och bokning av specialbagage hittar du hos respektive flygbolag.

Läs mer här.

Inte bokat en resa ännu?

Hitta och boka din resa här och lägg till bagage som tillval när du bokar din resa med Apollo. 


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Förboka sittplats

Din resa börjar på planet, så se till att den blir precis som du vill ha den! Välj din favoritplats och förboka den plats du vill sitta på i planet.

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval