Checka in bagage

När du reser charter med Apollo ingår alltid handbagage upp till flygbolagets viktgräns medan incheckat bagage är ett tillval mot en extra kostnad. Enklast och snällast mot plånboken, blir det om du lägger till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Bagage bokas som tillval

Incheckat bagage ingår inte i resans grundpris utan bokas som ett tillval. Detta kan du göra i samband med att du beställer din resa eller också efteråt, antingen via Min Bokning eller genom att ringa oss. Priset kan variera men du tjänar alltid på att göra det i samband med att du bokar resan. Exakt pris får du vid din bokning.

Paketresor med regulärflyg

För paketresor med regulärflyg är reglerna annorlunda, och det kan skilja sig beroende på vilket flygbolag du reser med. De flesta flygbolag har incheckat bagage som ett frivilligt tillval men det finns vissa där det ingår i resans pris. 

Bra att veta

I den maximalt tillåtna vikten är ett handbagage oftast inkluderat, tillåtet mått: 45x35x20 cm. Observera att mått och vikt kan variera från flygbolag, enligt internationella regler får vikten aldrig överstiga 32 kg per kolli, oavsett om du som passagerare väljer att betala för den överstigande vikten eller dela bagage med resesällskap. Här kan du läsa mer om bagagevikt för charterresor och resor som du paketerar själv.

Specialbagage

Mer information och bokning av specialbagage hittar du hos respektive flygbolag. Läs mer här.

  • Förbeställ och spar pengar
  • Snabbare incheckning på flygplatsen

Se övriga tillval till resan

Lägg till Bagage

Redan bokat en resa? Lägg till bagage via Min bokning eller ring oss på 0771-37 37 37.


Inte bokat en resa ännu?

Lägg till bagage som tillval när du bokar på apollo.se.