Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passar verkligen om du och familjen älskar att bada! Det finns flera pooler, en vattenpark med flera vattenrutschbanor samt en stor splashpool för de yngsta på hotellområdet. All Inclusive ingår, kan det bli bättre?

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenhet i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,5 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2470 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I Playa Blanca längst i söder på Lanzarote hittar du Relaxia Lanzasur Club, ett hotell tillägnat bad och plask! Här finns 4 pooler, en vattenpark med fem vattenrutschbanor och en rolig splashpool för familjens yngsta. Här kan alla få sitt lystmäte, och som om det inte var nog - det är bara några hundra meter till stranden och där har du hela Atlanten att svalka dig i. (Mellan hotelldelen och vattenparksdelen går en väg med begränsad trafik.)

I hotellets restaurang serveras internationella rätter från en buffé till frukost, lunch och middag. Om vädret tillåter serveras ibland en grillbuffé till middag. Vid poolen finns en pool-/snackbar och i lobbyn en bar som också bjuder på underhållning vissa kvällar. Besöker du vattenparken finns det möjlighet att äta lunch och stilla törsten inom All Inclusive-programmet där också, Timi Kitchen serverar lunch inkl. dryck.

Hotellet har ett kostnadsfritt gym, där den som vill kan köpa PT-tid. Det finns också ett antal cyklar till uthyrning. Möjlighet att själv tvätta i tvättmaskin och torktumlare som finns tillgängliga.

Hotellet ligger ca en kilometer från hamnen i Playa Blanca och ytterligare ett par hundra meter till centrum. Till Marina Rubicon är det knappa fem kilometer. Till närmsta sandstrand är det ca 300 meter, till de omtalade Papagayostränderna drygt 8 kilometer. Lokal trafik i området kring hotellet.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

All Inclusive

  • Frukostbuffé i hotellrestaurangen, kl. 08.00-10.30.
  • Lunch i bufférestaurangen eller i Timi Kitchen, kl. 12.30-14.30.
  • Glass till barnen i poolbaren, kl. 15.00-16.00.
  • Middag i bufférestaurangen, kl. 18.30-21.00. Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Playa Blanca

Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro Family & Fun är ett fint All Inclusive-hotell med rymliga rum för hela familjen. Här finns ett fantastiskt poolområde med nio pooler och några av Lanzarotes vackraste stränder ligger en kort bit härifrån. De vuxna kan lyxa till det med ett besök på det fina Thalassospat men frågar du de små är vattenrutschkanorna och lekplatsen givna höjdpunkter.

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en kvartslång promenad från de härliga Papagayostränderna. Hotellet är uppskattat och bjuder på många aktiviteter. Överallt slås du av havets närhet, om du så befinner dig på det fina poolområdet eller på någon av restaurangerna. Vill du hålla dig aktiv eller bara slappna av erbjuds ett spa med både gym och avkopplande behandlingar.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i bildsköna Playa Blanca på Lanzarotes sydspets bjuder på ett vackert, grönskande poolområde med flera pooler. Välj mellan en rad olika rum med modern inredning och möjlighet att bo upp till åtta personer. Halvpension ingår i priset, och du kan även köpa till All Inclusive för en extra bekväm semester.

Cordial Marina Blanca

Välkomna till Cordial Marina Blanca, ett fräscht lägenhetshotell bara ett stenkast från Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Här bor du i fräscha lägenheter med möjlighet till självhushåll. Vid poolområdet – hotellets hjärta – kan du ladda batterierna och njuta under den spanska solen.

Caybeach Sun

Lägenhetshotellet Caybeach Sun har ett stort poolområde med flera pooler för hela familjen, där alla barn och vuxna med barnasinnet kvar kan roa sig med flera vattenrutschkanor. Vill du bara ta det lugnt med en bok, väntar en uppvärmd inomhuspool. Här bor du i bekväma lägenheter och Caybeach Sun har en mataffär för självhushåll. Barnklubb, tennis och bastu finns också.

Coloradamar

Coloradamar är ett trevligt lägenhetshotell i Playa Blanca på Lanzarote. Här bor du i fina trerumslägenheter med terrass. Vid poolområdet finns en pool och en separat barnpool.