Kundomdömen om Relaxia Lanzasur Club

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

2908 omdömen
Utmärkt
 
992
Väldigt bra
 
991
Bra
 
555
Mindre bra
 
205
Underkänt
 
166

5 senaste omdömen

2019-03-18

av 83zandra Skoghall, Sverige

Underbart

Även om badkaret behövde en bättre rengörning och inte alls var allt för trevligt att bada i efter en dag ute och maten efter några dagar blev väldigt enformig ( bra att jag därmed enbart bokade 7 dar och inte 14 som jag var inne på ) så var det väldigt trevligt och jag vill verkligen tillbaka om ett år. Detta var min allra första utomlands resa och jag vann presentkort på en resa genom ett lopp jag sprang. Jag hoppas att min ekonomi vill det också. Jag är höjdrädd och därmed trivs jag inte med att flyga, men för att komma tillbaka hit kan jag lätt stå ut med oron i några timmar, inga problem.

 
2019-01-21

av CarolH2355 Sverige

Badsemester

Ett äldre hotell som behöver genomgå en renovering då lägenheterna/bungolows luktar mögel #1113. Maten är ok, även då jag fått en magbakterie efter ha vistas på detta hotell en vecka. Vi tror att bakterien kommer från vattenlandet, där man också kunde äta i all inclusive. Maten i vattenlandet var dålig och ensidig. Inte ens kaffe ingick i all inclusive i vattenlandet. Dryckerna som ingick på hotellet var en katastrof. Beställde man en whiskey till kaffet, så var det vodka med whiskeyextrakt i. Drinkarna var inte heller drickbara, Allt man fick tillsvar var att man fick betala till extra om man ville ha riktig whiskey. Hade varit bättre att allt ingick eller att detta inte är ett all inclusive hotell. Som hotell måste man välja hur man vill profilera sig, man kan inte säga att man är all inclusive när allt kostar extra, Saknade att hotellet och vattenlandet samarbetar. De sa olika saker tex när man skulle duscha på avresedagen i vattenlandet ingick inte handdukar, det sa hotellet att det gjorde. Duscharna för övrigt hade bara kallvatten i vattenlandet. Personalen på vattenlandet visade att de var trötta på turister. Hela vattenlandet var också slitet, hade gjort susen med lite målarfärg på sina ställen, samt renoverat tex rutschkanan "avloppet", eftersom skarvarna gjorde ont.

 
2018-12-09

av Hanna A

Relaxia Lanzasur

Stort hotell men det var lite folk nu under lågsäsong i början av december. Övervägande barnfamiljer. Ok lägenheter, lite slitna. Maten var sådär, fanns knappt något vegetariskt. Underhållningen var ok. Fin strand bara några hundra meter bort. Trevlig personal.

 
2018-11-03

av 739elins Maspalomas, Spanien

Helt okej

Ett ganska stort allinclusive hotell som inte var så tjorvigt som de kan vara. Bra: De mark belägna bungalows ger en trevlig känsla av ett hem, egen ingång med terrass där man kan sola i solstolen eller bara sitta ute och njuta. Nära till det mesta, går man 5min så kommer man till flamingo beach som erbjuder barer, supermercado osv. Köpes drinkarna som inte ingår i allinclusive är prisvärda och underbara. Aqualava var en trevlig upplevelse som uppskattades av familjen. Dåligt: Bungalowsen är något slitna men man får ha i åtanke att de är från 1995. Ca 80% av det som är i baren osv är sådant som inte ingår i allinclusive, dvs inhemska sprit sorter kokat ihop i en enda röra som är inte drickbart. Maten var väldigt ensidig och smakade likadant. Reservation av solstolar sker tidigt på morgon och ingen gör något åt det. Området är ett enda stort lekområde för andra turister, vi blev av med stolarna som vi hade på våran terrass. Vissa städerskor är väldigt nonchalanta och rent av otrevliga. Stenhårda sängar och platta urtvättade kuddar, om det låter ut bra så är det rätt place för dig. Obs! Allt kostar extra och borde inte få kallas allinclusive för det är inte det, bara mat, blaskig öl, vin och 6st hemska drinkar som ingår. Vistelsen var okej men inte mer än sådant.

 
2018-03-04

av 460kerstin_ Västerås, Sverige

OK

Hotell med små lägenheter i markplan. Handikapp vänligt. Bra varierad mat av duktiga kockar. Bra aktiviteter för både stora och små. Dålig högljudd underhållning på kvällen. Trevlig personal. Fri wifi endast för en mobil. Tv , värme safety box kostar extra.