Resor till Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

  • Stort nöjesutbud
  • Lång och barnvänlig sandstrand

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Välkommen till Lanzarotes livligaste resmål. Den som uppskattar ett bra nattliv ska definitivt resa till Puerto del Carmen. Den härliga strandpromenaden kantas av barer och restauranger där du kan njuta av goda lokala specialiteter.Fakta om Puerto del Carmen

Transfer

Från flygplatsen till Puerto del Carmen ca 15 min.

Stränder

I Puerto del Carmen finns en lång finkornig och långgrund sandstrand. Längs hela kusten, från Puerto del Carmen till Arrecife, ligger flera härliga sandstränder, bl a i Los Pocillos och Matagorda.

Mer fakta

Väder

jan 19°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
8,5 av 10 Puerto del Carmen
Våra gästers betyg, baserat på 136 omdömen

Alla orter Lanzarote

Playa Blanca

På Lanzarotes sydkust ligger badpärlan Playa Blanca – den vita stranden. Orten som från början var en liten fiskeby har lyckats bevara sin forna charm. Under din resa till Playa Blanca kommer du garanterat att njuta av den lugna atmosfären och de härliga stränderna.

Costa Teguise

En resa till Costa Teguise på vackra Lanzarote lockar med fantastiska stränder, härliga vattensporter och storslagna naturupplevelser. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester fylld med sol, bad och strandhäng eller en aktiv semester med härliga aktiviteter så erbjuder Costa Teguise något för alla!