Semester i Danmark

Danmark är en riktig semesterfavorit bland oss svenskar. Här ser vi fram emot att sköna stränder, trevliga småstäder, pulserande Köpenhamn och en massa hygge. I Danmark har vi handplockat hotell som alla har det lilla extra. 

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Upptäck våra danska hotell

Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Från Radisson Blu Scandinavia är det gångavstånd till såväl sevärdheter som nöjen. Från hotellet är det en fin utsikt över Köpenhamn och hotellets läge gör det till en perfekt utgångspunkt för att utforska staden.

Läs mer och boka

Hotel Marina

Vackert beläget vid havet och hamnen i Vedbæk norr om Köpenhamn, välkomnar Hotel Marina sina gäster med läckra rum och utsikt över sundet. Missa inte de goda badmöjligheterna, direkt från bryggan på andra sidan vägen.

Läs mer och boka

Rungstedgaard Hotel

Charmiga Rungstedgaard hotell, där personalen gärna gör det lilla extra för sina gäster, är beläget i en grönskande trädgård och med utsikt över sundet. Här kan du njuta av stillheten samtidigt som du bara är ca 30 minuter med bil från pulserande Köpenhamn.

Läs mer och boka

Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg i norra Danmark är en bekväm utgångspunkt för den som vill upptäcka sevärdheter, restauranger och nöjen till fots, då Aalborgs höjdpunkter ligger inom promenadavstånd.

Läs mer och boka

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Upplev det bästa av Aarhus, samtidigt som du bor både bekvämt och modernt på Radisson Blu Scandinavia. Här bor du med närhet till butiker, restauranger och flera av Aarhus sevärdheter. 

Läs mer och boka