Semester i Norge

Boka en resa till Norge och upptäck vackra platser, härliga hotell och unika sevärdheter. Vi har samlat magiska naturupplevelser, vackra stränder och mysiga orter som passar perfekt för din semester, sommar som vinter. Besök natursköna Tromsö, pittoreska Bergen eller upplev storstadslivet i Oslo. Vi hjälper dig hitta din favorit i Norge!

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Upptäck våra norska hotell

Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Oslo i Norge reser sig 22 våningar upp i luften och bjuder på en fantastisk utsikt över Oslo och den närliggande fjorden. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill uppleva sevärdheter, restauranger och nöjen. 

Läs mer och boka

Gjestegaarden Beitestolen

Välkommen till mysiga Gjestegaarden i fjällbyn Beitostølen precis vid foten av Jotunheimen. Här bor du nära den vackra naturen med allt som semestern i detta paradis har att erbjuda.

Läs mer och boka

Radisson Blu Hotel, Tromsö

Res till Tromsö med Apollo i sommar och upptäck Norges nordligaste stad! På Radisson Blu Hotel bor du med bästa utgångspunkt för att utforska Ishavskatedralen, Storsteinen med sin spektakulära utsikt och midnattssolen som lyser dag som natt.

Läs mer och boka

Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa är ett fint hotell beläget i de norska fjällen. Hotellet har utnämnts till Norges främsta spahotell flera gånger. Här finns aktiviteter året om och en restaurang med en makalös utsikt över bergen.

Läs mer och boka

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Välkommen till Radisson Blu Royal Hotel, Bergen som erbjuder moderna bekvämligheter i en traditionell miljö. Hotellet ligger intill ett av Norges populäraste turistmål och UNESCO:s världsarv - historiska Bryggen.

Läs mer och boka

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Radisson Blu Mountain Resort är ett vackert högfjällshotell i natursköna Beitostølen. Här bor du bekvämt och har nära till aktiviteter som vandring och rafting. 

Läs mer och boka