Träningsläger & gruppresor

med Apollo Sports

Planera ditt nästa träningsläger eller aktiva gruppresa med Apollo Sports. Vi hjälper dig hela vägen med val av hotell, bokning av flyg, transfer, hotell och idrottsfaciliteter. Vi ser till att du och din grupp får en trygg och välorganiserad upplevelse på ett av våra Apollo Sportshotell

Tveka inte på att skicka in en offertförfrågan angående resan ni planerar så gör vi allt vi kan för att återkomma med ett offertförslag som passar er.

Kontakta oss vid frågor och offerter

08-519 307 07
Helgfri vardag: 9.00-12.00

Populära sporthotell

Playitas Resort

Träningsanläggning på Fuerteventura som slår det mesta. Det fantastiska utbudet av träningsfaciliteter på Playitas lockar såväl OS-medaljörer som vardagsmotionärer. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Här erbjuds ett varierat utbud av sport, träning och aktiviteter i unik miljö. Här finns bland annat 3 nybyggda padelbanor och ett nybyggt gym, utrustat enligt SOK:s krav på olympisk träningsstandard vilket innebär framförallt bra fysmöjligheter och frivikter för styrketräning.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar och samtidigt ha närhet till en mysig grekisk småstad! Här finns gott om yta och oändliga möjligheter för en aktiv gruppresa med ditt kompisgäng, företag eller släkten, här finns aktiviteter för ung som gammal!

Levante - powered by Playitas

Är ett sporthotell för hela familjen! Här finns härliga pooler och restauranger med god mat, men framför allt finns här alla möjligheter att hålla sig i form under semestern.

Aqua Vista – powered by Playitas

Erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus.

Playitas Annexe

Annexedel på Playitas Resort med bäddar upp till 6 personer. För klubblagen och dig som stannar lite längre.

Vidamar Madeira

Perfekt läge vid vattnet med faciliteter som gym, gruppträning och massor med kittlande utomhusaktiviteter.

Cavo Spada

Fint All Inclusive-hotell på Kreta vid stranden med ett brett utbud av aktiviteter och faciliteter, från gruppträning, gym och yoga till cykling, löpning och tennis.

Arrangera din egen MTB-resa!

Är ni ett privat sällskap, kompisgäng, klubb eller annan samling av likasinnande som vill åka på en skräddarsydd cykelresa till ett spännande resmål? Då har du hamnat rätt! Med hjälp av Apollos experter på området sätter du ihop din egen drömresa på två hjul.

Läs mer och skicka förfrågan

Boka ett padelpaket

Är ni ett privat sällskap, kompisgäng, klubb eller annan samling av likasinnande som vill åka på en resa full med padel? Då rekommenderar vi att ni köper ett av våra padelpaket för att få ut det mest av resan.

Se våra padelpaket


Erbjudanden och inspiration

Bli din egen researrangör

Samla ihop träningskompisarna och boka valfri resa med oss. Får du ihop 20 personer bjuder vi dig på din resa.

Bli din egen researrangör

Res 10 betala för 9

Ta med klubben, laget eller kompisgänget. Nu kan ni resa 10 personer till utvalda resmål och bara betala för 9.

Res 10 betala för 9

Konferensresor

Stärk sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen – åk på en konferensresa med värme och sol!

Få offert på en konferensresa