Träningsläger

Träningsläger

Boka ert träningsläger hos Apollo! Vi skräddarsyr programmet för er förening, klubb eller grupp och hjälper er med alla de praktiska arrangemangen, från att boka fotbollsplaner, friidrottsanläggningar och bassängtider till utflykter och middagar. 

Hos oss kan stora grupper och föreningar boka alla möjliga sorters träningsläger. Oavsett om ni är en förening som vill träna friidrott eller fotboll en vecka eller en grupp som vill yoga eller spela tennis så kan vi arrangera ett smidigt, välorganiserat och minnesvärt läger åt er. Vi har ett brett utbud av utmärkta träningshotell, och våra Apollo Mondo Family Resorts och Apollo Mondo Selected-hotell erbjuder också fina träningsfaciliteter. Bland annat har ni möjligheten att träna som olympier på fantastiska Playitas Resort, där svenska olympier har tränat inför OS i Rio de Janeiro. Under 2015 hade vi över 30 svenska landslag som tränade här, från konståkning och längdskidor till brottning, simning och triathlon. 

Fyll i en offertförfrågan och beskriv era önskemål inför resan, så kontaktar vi er.

Skicka in en offertförfrågan

Kontakta oss vid frågor

08-519 307 07
Måndag-fredag: 9.00-16.00

Populära träningshotell

Playitas Resort

Playitas Resort

Träningsanläggning på Fuerteventura som slår det mesta. Det fantastiska utbudet av träningsfaciliteter på Playitas lockar såväl OS-medaljörer som vardagsmotionärer.

Cavo Spada

Cavo Spada, Kreta

Fint All Inclusive-hotell vid stranden med ett brett utbud av aktiviteter och faciliteter, från gruppträning, gym och yoga till cykling, löpning och tennis.

La Pared – powered by Playitas

La pared - Fuerteventura

Hotellet för dig som gillar en aktiv semester! Utmärkta faciliteter och aktiviteter som gruppträning, spinning, cykling och surfing.

Thanyapura

Thanyapura, Phuket

Thanyapura är Sydostasiens största sporthotell, med faciliteter i världsklass. Här finns allt du kan önska för en aktiv semester i tropisk miljö.


Erbjudanden och inspiration

Bli din egen researrangör

Bli din egen researrangör

Samla ihop träningskompisarna och boka valfri resa med oss. Får du ihop 20 personer bjuder vi dig på din resa.

Bli din egen researrangör
Res 10 betala för 9

Res 10 betala för 9

Ta med klubben, laget eller kompisgänget. Nu kan ni resa 10 personer till utvalda resmål och bara betala för 9.

Res 10 betala för 9
Konferensresor

Konferensresor

Stärk sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen – åk på en konferensresa med värme och sol!

Få offert på en konferensresa