Träningsläger

Boka ert träningsläger hos Apollo! Vi skräddarsyr programmet för er förening, klubb eller grupp och hjälper er med alla de praktiska arrangemangen, från att boka fotbollsplaner, friidrottsanläggningar och bassängtider till utflykter och middagar. 

Hos oss kan stora grupper och föreningar boka alla möjliga sorters träningsläger. Oavsett om ni är en förening som vill träna friidrott eller fotboll en vecka eller en grupp som vill yoga eller spela tennis så kan vi arrangera ett smidigt, välorganiserat och minnesvärt läger åt er. Vi har ett brett utbud av utmärkta träningshotell, och våra Apollo Mondo Family Resorts och Apollo Mondo Selected-hotell erbjuder också fina träningsfaciliteter. Bland annat har ni möjligheten att träna som olympier på fantastiska Playitas Resort, där svenska olympier har tränat inför OS i Rio de Janeiro. Under 2015 hade vi över 30 svenska landslag som tränade här, från konståkning och längdskidor till brottning, simning och triathlon. 

Fyll i en offertförfrågan och beskriv era önskemål inför resan, så kontaktar vi er.

Skicka in en offertförfrågan

Kontakta oss vid frågor

08-519 307 07
Måndag-fredag: 9.00-12.00

Populära träningshotell

Playitas Resort

Träningsanläggning på Fuerteventura som slår det mesta. Det fantastiska utbudet av träningsfaciliteter på Playitas lockar såväl OS-medaljörer som vardagsmotionärer. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Här erbjuds ett varierat utbud av sport, träning och aktiviteter i unik miljö. Här finns bland annat 3 nybyggda padelbanor och ett nybyggt gym, utrustat enligt SOK´s krav på olympisk träningsstandard vilket innebär framförallt bra fysmöjligheter och frivikter för styrketräning.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar och samtidigt ha närhet till en mysig grekisk småstad! Här finns aktiviteter för hela familjen, ett härligt poolområde och en strand med mjuk och fin sand. 

Cavo Spada, Kreta

Fint All Inclusive-hotell vid stranden med ett brett utbud av aktiviteter och faciliteter, från gruppträning, gym och yoga till cykling, löpning och tennis.

La Pared - powered by Playitas

Hotellet för dig som gillar en aktiv semester i lugna omgivningar! Utmärkta faciliteter och aktiviteter som gym, gruppträning, spinning, MTB och surfing.

Thanyapura, Phuket

Thanyapura är Sydostasiens största sporthotell, med faciliteter i världsklass. Här finns allt du kan önska för en aktiv semester eller träningsläger i tropisk miljö.

Playitas Annexe

Annexedel på Playitas Resort med bäddar upp till 6 personer. För klubblagen och dig som stannar lite längre.

Vidamar Madeira

Perfekt läge vid vattnet med faciliteter som gym, gruppträning och massor med kittlande utomhusaktiviteter.

Aqua Vista – powered by Playitas

Erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus.

Levante Beach Resort

Är ett sporthotell för hela familjen! Här finns härliga pooler och restauranger med god mat, men framför allt finns här alla möjligheter att hålla sig i form under semestern.

Arrangera din egen MTB-resa!

Är ni ett privat sällskap, kompisgäng, klubb eller annan samling av likasinnande som vill åka på en skräddarsydd cykelresa till ett spännande resmål? Då har du hamnat rätt! Med hjälp av Apollos experter på området sätter du ihop din egen drömresa på två hjul.

Läs mer och skicka förfrågan

Arrangera din egen Liveaboard!

Vad sägs om ett spännande äventyr till sjöss tillsammans med ditt kompisgäng, stora släkten eller kanske din yogagrupp? Med Apollo kan du skräddarsy din egna privata båtcharter, eller Liveaboard-resa som vi kallar det.

Läs mer och skicka en förfrågan


Erbjudanden och inspiration

Bli din egen researrangör

Samla ihop träningskompisarna och boka valfri resa med oss. Får du ihop 20 personer bjuder vi dig på din resa.

Bli din egen researrangör

Res 10 betala för 9

Ta med klubben, laget eller kompisgänget. Nu kan ni resa 10 personer till utvalda resmål och bara betala för 9.

Res 10 betala för 9

Konferensresor

Stärk sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen – åk på en konferensresa med värme och sol!

Få offert på en konferensresa