Hotell nära flygplatsen

Reser du ut tidigt eller landar du sent? Slipp stressen och starta semestern på bästa sätt med en härlig hotellnatt i närhet eller i direkt anslutning till flygplatsen. Vi samarbetar med Scandic som erbjuder ett brett utbud av hotell till förmånliga priser på flera av våra avreseorter i Norden. Läs mer om våra hotellerbjudanden och välj det som passar dig bäst.

Scandic Infra City Bo nära eller i direkt anslutning till flygplatsen

Bo på bekvämt avstånd från flygplatsen

När du har en längre resa till flygplatsen eller en tidig morgonavgång kan det vara skönt att kunna övernatta i närheten av flygplatsen. Eller varför inte bara påbörja semestern redan på hemmaplan! Vi samarbetar med Scandic för att du ska få den bästa tänkbara starten på din resa. Som Apolloresenärer bor du bekvämt och förmånligt i närhet eller i direkt anslutning till flygplatsen. 

Så här bokar du:

Vid incheckning måste giltig resehandling med Apollo uppvisas


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval