Förboka parkering till ett bättre pris!

Tack vare ett nära samarbete med våra avreseflygplatser får du som Apollogäst rabatt när du förbokar parkering på flygplatserna nedan. Parkera bekvämt nära terminalen, inomhus eller på lågprisparkeringarna. De rabatterade platserna är begränsade, så boka din plats i god tid. Tänk på att förboka via Apollo genom länkarna nedan, eftersom det är billigare än om du kör in spontant.


Om du bokar ytterligare resetjänster för din resa eller semester via denna länk/dessa länkar omfattas du INTE av de rättigheter som är tillämpliga på paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302. 

Därför kommer vårt företag Apollo inte att ansvara för att dessa ytterligare resetjänster fullgörs korrekt. Vid problem kontakta den relevanta tjänsteleverantören. 

Om du bokar ytterligare resetjänster via denna länk/dessa länkar senast 24 timmar efter det att du mottagit bokningsbekräftelsen från vårt företag Apollo kommer dessa resetjänster emellertid att utgöra en del av ett sammanlänkat researrangemang. I ett sådant fall har Apollo, i enlighet med EU-rätten, ett skydd för återbetalning av dina betalningar till Apollo för tjänster som inte fullgörs som en följd av Apollos obestånd och, vid behov, din hemtransport. Observera att detta inte innebär någon återbetalning om den berörda tjänsteleverantören hamnar på obestånd.

Mer information om skydd vid obestånd finns här.

Parkering

Välj flygplats för förbokning

Stockholm Arlanda

Göteborg Landvetter

Malmö Airport

Luleå Airport

Umeå Airport

Skellefteå flygplats

*Skellefteå flygplats erbjuder alltid gratis parkering. Parkera på området som är skyltat med ”Gratis parkering”.